Forum konie »

galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

WRZUCONE 🙂

Poproszę o zmianę Anky Grafit bo zdjęcie z zimy jest cienkie 😉 ew. dodanie drugiego?

Burza, ja proponuję wrzucić jako drugie, bo mało mamy tych grafitków, a zdjęcia się bardzo różnią 🙂
Fotka wymieniona 🙂

Ja też bym prosiła o wymianę zdjęcia w granatowym niciaku na to, bo tamto ma obcięta głowę, jest stare i gorszej jakości😉

quantanamera, no to bomba 🙂 no niestety nikt z voltowiczów poza mną się na niego nie skusił 😉
Chciałabym zgłosić błąd w tagowaniu przy moim koniu:

On nie jest myszaty, tylko bułany.
Pursat, ale do wyboru są następujace opcje tagów:

Maść konia

gniade
kare
kasztanowate
myszate
siwe
skarogniade
srokate
tarantowate

dla was albo trzeba byłoby dodać osobną kategorię albo przypasowac do jakiejś istniejącej.
Burza jak się nie skusił... ja mam grafitka, ale nie mam fotografa 😉
Pursat, już poprawione
Bardzo dziękuję! :kwiatek: 😀
możecie dodać jeszcze jednego bułanka 😉
czaprak Eskadron Wine + owijki Eskadron Coriander
Bułanka dodanka 😉

A na szmatowej galerii jest już prawie 300 zdjęć. Super! 😜
mam pytanie
chciałam dodać ciemnogniadą w bordowym (w zasadzie to bardziej fioletoow-buraczany)  euro-starze, ale nie chcę robic zamętu. Dlatego zadam dwa pytanka
1. Jakie wymiary dłuszego boku ?
2. Mogę dodać ramkę i swój podpis czy mam się wstrzymać ?

fotka im wieksza tym lepsza (powyzej 800x600 wrzucaj jako link 😉)
ramke bym sobie darowała, podpis jest dodawany "firmowy"

wrzucając fotke postaraj sie okreslic jaka to kolekcja (nazwac kolory) - to odejmie dziewczynom pracy
caroline
dziękuję za odpowiedź  :kwiatek:
zaraz poszukam jaka to kolekcja i wrzucę kilka w linkach do wyboru
Czaprak armary jest ze standardu - bordowy drobnipikowany czyli Piping, choć w realu rzeczywiście jest bardziej fioletowy niż bordowy😉
KuCuNiO - mogę prosić o zblizenie tego czapraczka? Pierwszy raz widzę takiego niciaka! Jaka naszywka? I gdzie mogę go dostać? 😀
darolga, to kremowy z baaardzo starej kolekcji więc obawiam się, ze już nigdzie go nie kupisz
ewentualnie na ebayu możesz 'polować'
darloga, naszywka jest taka jak na tym moim: http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/54/217#i
konik w podkówce 😉

edit - mam fotke z bliska tego czapraka
wspomniany czaprak
za dużo mam zdjeć  😁, ale podoba mi się to

Pierwsza fota najlepsza, wrzucona!Q. 🙂

i jeszcze dwa w linkach

caroline -  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: dziękuję ślicznie! Łaaaa, gdzie go mogę dostać? Gdzie? Zakochałam się! W googlach pustki, szukam go i szukam... Jest mega!
darolga, to kremowy z baaardzo starej kolekcji więc obawiam się, ze już nigdzie go nie kupisz
ewentualnie na ebayu możesz 'polować'
korsik -  :kwiatek: dzięki za odp. Kurczę, muszę go dorwać, m-u-s-z-ę. Szkoda, że ebay to  dla mnie czarna magia, ale znajdę jakąś dobrą duszyczkę co mi takiego wylicytuje w razie czego ;D
darolga, trzeba go najpierw znaleźć  😁 😁
Nie wiem czy to zdjęcie się nadaje tak więc dziewczyny same zadecydujcie czy chcecie je wrzucić na stronke 😉 Niestety lepszego zdjęcia nie posiadam i nie mam możliwości zrobienia - konia brak... 😉

Jest to staraaa kolekcja eskadrona, dokładniej mowiac to ten czaprak --> ale kompletnie nie moge sobie przypomniec co to konretnie za kolekcja. :/

korsik - optymistką jestem ;D podobno głupi ma zawsze szczęście, więc jestem dobrej myśli 😀 zawsze mogę jeszcze napaść na KuCuNiA albo Caro i uprowadzić ich cudne niciaki  😁
ja tego czapraka juz daaaawno nie mam (sprzedałam), więc jestem bezpieczna 😎

pozostaje ci polowanie na ebay - pare miesięcy temu nawet widziałam pojedyncze sztuki z tej kolekcji. ale to naprawdę rzadkość
(masz ułatwienie: [url=http://desc.shop.ebay.de/items/?_nkw=nici&_sacat=22177&LH_TitleDesc=1&_trksid=p3286.m270.l1313&_dmpt=Sattelzubehör&_odkw=eskadron+nici&_osacat=22177]LINK[/url] do przeszukiwania na niemieckim ebay'u kategorii "akcesoria do siodeł" hasła "nici" 😉)
caro -  🙇 🙇 🙇 dziękować za link! heh, to niech KuCuNiO czuje się podwójnie zagrożona w razie czego  😀iabeł: raz jeszcze dzięki  :kwiatek:
martva to jest impuls ze standardów o ile się nie mylę...
Najlepsze jest zdjęcie z Nici Hazel, wiec je wrzuciłam. Super byłoby to pierwsze z posta (z naszywką) wrzucić, tylko w większej rozdzielczości, koniecznie.

Heh:-)
Tutaj trochę bardziej widać naszywkę:-)

Ja za to poluję na granatowego Nici z pierwszej kolekcji:-)
Swoją drogą to jeszcze mam z niej derkę:

(nie wiem czy takie zdjęcie się nadaje)
Jeszcze do Nici hazel derka:

I czaprak z kol. schlamm-rost:

Jeszcze czaprak summergreen na gniadym:

Będą dodawane jeszcze starsze kolekcje?
Bo mam jeszcze trochę fotek tych starszych jakby coś;-)
WRZUCONE, Q.

Kasztan w Anky terakota (kolekcja jesień/zima 08/09)  🙂

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się