Szukam wątku dotyczącego jakiś zgrupowań sportowych i tym podobnych w województwie mazowieckim. W wątku "Obozy jeździeckie" niestety nikt nie odpowiada.
Jak to jest z pomocą dla innych zwierząt, w tym przypadku dla psiaka? Dużo ludzi z mojego miasta interesuje się losem bezdomnego psa i szukamy dla niego domu. Założyć osobny temat? W towarzyskim, czy końskim dziale?
Przejrzała, wstępnie forum i wątek o paszach, ale nigdzie nie natknęłam się na informacje odnośnie puchnących tylnych kończyn u konia, czy ktoś może kojarzy, w którym wątku można o czymś takim poczytać? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Czy którykolwiek wątek porusza sprawę karmienia koni cytrusami? Udało mi się znaleźć jedynie w wątku o kwiatkach że cytrusy dla koni są złe i w wątku "menu waszych koni" pytanie odnośnie cytrusów bez udzielonej żadnej odpowiedzi ze sporym rozwinięciem dotyczącym bananów.
hej założyłam nowy wątek ale "Tania " mówiła że taki już chyba był jednak szukałam wpisując wiele słów kluczowych i nie znalazłam. Może był na starej volcie ktoś go skopiował?
szukam wątku na temat ośrodków jeździeckich w okolicy świnoujścia a najbardziej chodzi mi o folwark w okolicach gdzie są szopy nutrie i z restauracji jest widok na hale