Forum towarzyskie »

tragiczna śmierć dziecka

Stajnia wcale nie musi być naturalsowa. To, że koń ma kantar sznurkowy, wcale nie znaczy, że musimy szukać pod hasłem "naturals".
Stajnia wcale nie musi być naturalsowa. To, że koń ma kantar sznurkowy, wcale nie znaczy, że musimy szukać pod hasłem "naturals".

No tak, ale nic innego mi do glowy nie przyszło.
Miałam wpisać-jazda na golasa?
Wstawić fotkę z koniem i ogrodzeniem w tle ( gdzie leżą beczki metalowe) w część "końską" naszego forum, w wątku o stajniach w okolicach Krakowa- o ile jest taki wątek i może ktoś rozpozna konia, ogrodzenie i metalowe beczki.  😉
Powiem Wam tak. Może mnie zlinczujecie.
Ale żal mi tej dziewczyny. Żal, ze nasze prawo jest takie, ze nie dostała kary, ze jest naiwna, ze musi zarabiać takimi sposobami jak jazda na golasa - w pazdzierńiku - widać przećiez ze liście żółte... Ze to ustawka, pod publiczkę, pod kasę.
Ze jest mańipulowana właśnie przestanie gazety, media, które zaraz kopną ja w d. jak sie znajdzie kolejna aferzystka...
Nikt o zdrowych zmysłach ńie rozbierze sie w pazdzierńiku i nie bedze jeździł w gaciach...
Chyba, ze jest modelką lux za grubą kasę....

Edit
To ta sama sesja tym razem na skałach... może to podpowie, dzień i ubranie takie samo
Takich skałek jest ograniczona liczba

http://www.se.pl/multimedia/galeria/96425/187403/chce-uciec-z-polski/
sorry ale to nie jest kantar sznurkowy typowy, bo ma kółka i dopięte wodze ze skóry z motylkami czyli niedorobiony natural, a koń ma minę skazańca. czyżby coś przeczuwał?
Dodofon juz poprawiłam  😉u nas w stajni pełno takich sznurków, a ludzie nawet nie wiedzą po co je mają. 
A mnie zszokował tytuł na okładce: "Teraz mam czas na swoje pasje". Czyli jak Madzia żyła, to nie miała?

Najwidoczniej redakcja tej "gazety" czyta Re-voltę i starała się wstrzelić w target - pasja i prawo wyboru jest na topie. Wprawdzie aborcja była dosyć późna i postnatalna - ale widać nie jesteśmy wystarczająco postępowi.
Mnie najbardziej w tym "artykule" ubodło wyobrażenie i przedstawienie środowiska jeździeckiego - jako hobby dla zwyrodnialców - tak nas widzi rynsztokowa prasa.
Powinna zostać posłem "RP" i dostać jakąś nagrodę - literacką, albo co, już oni coś wybiorą najbardziej stosownego. Na początek może zostać jurorem w jakimś "Idolu". Albo zwycięzcą, bez różnicy.

P.S. jestem fanem Pudelka - to ostatni bastion przyzwoitości i poczucia smaku. Bez ironii.
Jak macie takie wątpliwości, to może zapytajcie Pawła czy użyczył Kasi Asolę? 😉
Tiaaaaaa...
http://www.pudelek.pl/artykul/43936/wasniewska_siedzi_na_koniu/
No comments

znanej tancerki  😵
a nie morderczyni już
Ja chyba mam podejrzenia co to za stajnia.... ale nie jestem na 100% pewna....
Pamiętacie tą biedną chińską dziewczynkę rozjechaną przez dwa samochody?
Pamiętam, że to było w październiku zeszłego roku.
Tak jakoś o niej pamiętam.
I wciąż przed oczami mam jej wyciągniętą rączkę.
O matko! Ja nie pamiętam i może to i dobrze...
Ja pamiętam, że się nazywała chyba Yueyue. Jakoś tak.
(nie chcę szukać, bo nie chcę trafić na ten film znowu)
Sprawdziłam, faktycznie tak miała na imię 🙁
😲 Nie wiem co się z tym światem dzieje. Jak ta kobieta może być celebrytką? O co tu w ogóle chodzi? Naprawdę ludzie chcą oglądać jej roznegliżowane sesje?
hmm i będzie coraz gorzej...
widzieliście tą lalkę na wzór Katarzyny W.  😵 😵

Pokemon - do dziś pamiętam ten filmik, żałuję że go oglądałam, bo to dla mnie był koszmar i do dziś na samo wspomnienie czuję grozę.
O co tu w ogóle chodzi? Naprawdę ludzie chcą oglądać jej roznegliżowane sesje?

Nie chcą, trzeba ich tego nauczyć - do tego są specjalne programy edukacyjne, np. taki, co go prowadzi Ewa Drzyzga.
Normalny człowiek nie ma potrzeby taplać się w szambie sam z siebie.
Przeczytałam historię małej Yueyue, nie jestem specjalnie wrażliwa, ale zrobiło mi się niesamowicie przykro. Wiem, że przez wiele osób przemawia znieczulica, ale to co się tam wydarzyło nie mieści mi się w głowie 🙁
Cierp1enie, ta lalka to zart internautow.
Nie chcą, trzeba ich tego nauczyć - do tego są specjalne programy edukacyjne, np. taki, co go prowadzi Ewa Drzyzga.

Tak. Niektórych trzeba nauczyć, że Katarzyna W. to celebrytka, a niektórych, że pod Smoleńskiem był zamach  🙄
Jak dla mnie jedna ryba.
katija - tak tak wiem, ciekawe kiedy ktoś wpadnie na pomysł zrobić takie, przecież to teraz niezły biznes  😵
Warto sięgnąć po piatkową Wyborczą i artykuł "Współczuję celebrytom" - może Wam przejaśnieje w głowach skąd Katarzyna W. w konikowej sesji.
Ale dopóki historie celebrytów będą dla niektórych osób pożywką emocjonalną, dopóty takie "sensacje" będą przynosiły kasę nie tylko tabloidom.
Bo celebryta to nie musi być ktoś kogo warto naśladować, kto nam imponuje.
Celebryta, to ktoś o kim się mówi. Im więcej, tym lepiej i niekoniecznie mówi się o nim dobrze.

Słyszałyście dzisiaj o tej matce co zabiła 5 noworodków  😵 masakra
O ile nie jestem jakoś dzieciolubna, tak naprawdę... co za problem oddać takie niechciane dziecko, zamiast je zabijać, przecież dziś nawet anonimowo można to zrobić.
Właśnie w wiadomościach mówią o niej, ma 41 lat i urodziła 10 dzieci.
Pięcioro dzieci nie żyje i nie wiadomo co z szóstym, ale prawdopodobnie też nie żyje.
W piwnicy znaleziono szczątki dwójki dzieci , na strychu kolejne trzy.
Czwórka dzieci żyje z czego dwójka jest dorosła.
Masakra 🙁
Cobrinha, ona rodziła sama w domu i te dzieci zostawiała bez opieki żeby umarły ( taka jakby aborcja w jej mniemaniu)...wynika to nieświadomości,zacofania, braku kasy i choroby alkoholowej...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się