Skoro się rozbierają do gazet, to co za problem wsiąść na konia w kostiumie kąpielowym. A że wzięli fotkę do takiego artykułu? Myślę, że po prostu dali dobrą kasę. Dla kasy ludzie zrobią wiele.
przeanalizowałam zdjęcia ona ma na tym zdjęciu z koniem zęby pokazane - cofniętą dwójkę - na zdjęciach z procesu/sprawy także = ta sama wada zgadza sie kolor oczu, układ twarzy ale te zęby nie kłamią
BTW - na fotach z koniem ma doczepiane włosy - widać na jednym ze zdjęć na sprawie miała do ramion - teraz do pasa - widać miejsca doczepień (w końcu znam się)
po prostu jest umalowana i wypoczeta itd. poza tym nawet FAKT nie robił by sobie jaj z taką sprawą
Perlica 😉 no przestań - nigdy nie jeździsz na koniu w bikini? 😜
Dla mnie to wszystko to jakaś paranoja 😵 Choć na pewno ładną kasę za sesję i wywiad wzięła. A może się Waśniewska, jako koniara na RV udzielała/udziela? 👀 Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie klawiatury. :emota2006097:
Swoja drogą nigdy nic się na RV nie ukryło, to ukryje się czyj to koń i czyj ośrodek? W tak charakterystycznym kantarku? Oj, nie wierzę. Daję 5 godzin na to, że będziemy wiedzieli gdzie i co i jak. Ja nie oceniam dlaczego MMM, tylko chciałabym się dowiedzieć czemu na golasa? I czy warto było?
Figurę ma niczego sobie. Widać było już na rurze. Myślę, że nie musiała na konia włazić w majtkach żeby ponownie to udowadniać. Hm..... Ma chyba dużo ważniejsze sprawy na głowie do udowadniania, niż swoją zgrabność. 😁 Tak na logikę.
Generalnie metoda eliminacji można wywnioskować jaka to stajńia. Dokladńie jest napisane "podkrakowska" więc do dzieła !!! Poszukiwania dość okrojone obszarowo...
OT- To koń Asola w tym kosmicznym studio był? Takim jak osiedle kosmitów? Zazdroszczę. A koń MMM chyba ciemniejszy? Inny? Wpisałam Kraków 30 km, natural i tylko mi jedno wyszło. Nie wiem. Za to sam kantar wydaje mi się znajomy dziwnie.
Zanalizowalam znowu zdjęcia. Raczej NIE Nie ten sam Koń Asola ma czarna, kruczoczarna grzywe. Koń "golaski" ma grzywe ciemny brąz. Nawet w upale, po lecie - pomimo, ze koń zmieni sierść na jasniejsza - grzywa pozostałby kruczo-czarna. Więc ja twierdze, że NIE