Buffalo, chyab zalezy co kupujesz. Pewne amrki mają regiony dystrybucji i jeden kraj (podmiot gospodarczy z danego krraju) nie może spredaać w winnym
Pewne rzezy mają też atesty na dane kraje.
azazu93, ja zamówiłam ostatnio, czekam na przesyłkę. Była długo cisza, ale pojawiła mi się w końcu do śledzenia w DHL, czas dostawy niby mam 25.04-2.05, więc jeszcze nie panikuję 😅
azazu93, ja zamawiałam, z międzynarodowej stronki (equinest.com), nawet nie wiedziałam że mają wersję PL. W moim przypadku wszystko było okej, nie miałabym oporów żeby tam kupować jeszcze raz.
Wejdź na equinest.com - jeśli masz dokładnie to samo to śmiało zamawiaj, brałam od nich wiele razy. Mają jeszcze wersję .se tylko trochę innych adres www jest wtedy, ale legitne
karolina_, ja, kask. Kontakt był bardzo dobry, po pytałam, czy będzie na ten produkt rabat w Black Friday. I pani napisała, że już może mi zrobić na niego rabat 15%, więc nie czekałam na BF. Wysyłka też była dość szybka. Widziałam, że mieli teraz spore przeceny, więc może nie wyrabiają z nadmiarem zamówień, a nie jestem pewna, czy wysyłka nie jest realizowana spoza PL.
espana,keirashara,savil,Pati2012, u mnie nadal zero odzewu po 2 tygodniach. Zamówienie widnieje jako "płatnośc zaakceptowana". Będę dzwonić do nich po majowce, bo musze dostać jakąś fakturę, albo zwrot kasy i korekte zanim trzeba będzie rozliczyć podatki za kwiecień.
Daję update co do zamówienia z equinest.pl, bo dzisiaj przyszło, wiec to nie sklpe krzak 😅 Zamawiałam 21.04 i dzisiaj kurier dostarczył, wiec troche czekania było, ale najważniejsze, że dotarło 🙂 Jak paczka przekroczyła granicę Polski, mogłam sobie na luzie zrobić przekierowanie do automatu 🙂 ze sklepu oprócz maila potwierdzającego zamówienie nie dostałam już nic ????
Czy robiliście zwroty w Horze? Wszystko ok? Fokusowa, ja zwracałam oficerki, bo nie trafiłam rozmiaru. Chwile to trwa bo towar się odsyła do Niemiec, ale finalnie wszytsko było ok.
Nie POLECAM!!!
Sklepu Psiałapka
Strefa Fizjoterapii Kinga Falmur
Czas oczekiwania na pasze ponad tydzień i to po upomnieniu przez dyskusje na allegro (po wcześniejszym zapytaniu niby 24h.....).
Pasza doszła, zerwana etykieta, nie wiadomo dla jakiego zwierza to, ani co to za pasza ani do kiedy ważna. Aaa i wlaścicielka w ogóle nie odpisuje.