Takie dziwne zjawisko. Wątek ślub wpis Lanki trzeci od góry rz ebyście.... przez RZ - tak ja widzę. No to dyskretnie Lance piszę, że ma byka. Ona mnie przekonuje, że się pisze przez Ż. I pewnie się dzwi co ja wymyślam. No to jej chciałam wkleić na priv. I jak wklejam to jest poprawnie. Zatem próba: rzebyście (RZ) żebyście ( Ż) Coś ten program od ortografii zaczyna żyć własnym życiem. 👀 O! A w Fire Fox mam poprawnie. Przedziwne.
Tania, bo jedno napisała poprawnie, drugie przez erzet, może o dwóch różnych rozmawiacie?[quote author=Lanka_Cathar link=topic=34.msg1427665#msg1427665 date=1339492809] Tania, daj tyle, na ile Was stać. Kopert się nie podpisuje. Przynajmniej ja się z czymś takim nie spotkałam. Tu nie chodzi o to, żeby później przymierać głodem. Prezentów nie daje się "bo wypada". Lepiej, żebyście dali 300 zł (po 100 zł od głowy), niż rzebyście dali pustą kopertę (to dla mnie nadal rzecz niepojęta). Nikt z młodych nie będzie przecież patrzył gościom na ręce i sprawdzał, ile dali. [/quote]
takiego normalnego się nie da 😉 no chyba, że jakimś cudem przypadkiem wyślesz 2 razy to samo/pomylisz karty i odpiszesz w nieodpowiednim wątku/lub inne nietypowe wtedy możesz moda poprosić, to może usunie 😉
Nie da się zgłosić swojego własnego posta, wyskakuje informacja że "Nie możesz zgłosić swojej wiadomości, to nie ma żadnego sensu!" 😁 W sensie "napisz mi PW". Bardzo często się zdarza, że użytkownicy forum zwracają się bezpośrednio z tym do mnie lub katiji. Tak jak napisała Ambrozja.
nie wiem dlaczego, ale nie wchodzi mi ostatnia strona wątku o odpryskach kostnych i chipach, wszystkie inne działają, a tylko ta jedna nie chce, w żadnej przeglądarce, tylko u mnie nie dziala?