U nas póki co nie trafiłam na żadne pozostawiane przeszkody, drągi, itp., chyba że ktoś, kto jeździł wtedy kiedy ja sobie coś ustawił, ale na szczęście często jeżdżę w takich porach, że jestem na hali sama lub ze znajomymi nie-skoczkami, więc raczej sobie nie wadzimy.
Btw. mój koń chodził dzisiaj taaaak 😍 Po koło 40 minutach roboty zupełnie nie czułam się zmęczona, wreszcie mój koń nie zagryzał się, był przyjemny, leciutki 😅 Ale się cieszę, jak mamy takie jazdy!
juliadna Latino super wygląda jak na taką przerwę! Mój po 1 miesiącu bez pracy wyglądał jak trupiszcze (fakt, że dość drastycznie musiałam mu obciąż żarcie, ale intensywnie trawkował się). Co mu było, bo mi umknęło?
amnestria wstawiaj zdjęcia Duszka! Czasami zazdroszczę ci, że masz takiego małego, kompaktowego konia 😉 Chociaż ja na takim wyglądałabym pewnie jak mrówka na słoniu.
xxmalinaxx Jaaaaki piękny kantar. I cóż ty mu do jedzenia dajesz, że on się tak cały błyszczy?
A tak swoją drogą, mój ślepak kiedyś skakał 😁 Chyba jakieś 3 lata wstecz. Zdjęcie: Asia Pędzich.