Forum towarzyskie »

Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)

Zmieniając temat 😉 na revolcie wkurza mnie, kiedy użytkownicy zmieniają swoje zdjęcie profilowe  😁 bo już po zdjeciach wiem kto jest kto,a tu coraz coś nowego i się muszę przyglądać kto to  😉

Ledwo ogarnęłam zmianę Isabelle, a tu JARA wyskakuje z nowym - zlitujcie się! 😀
Pewnie mam taki program, bo tata mi instalował milion takich skanujących i coś usuwających, ale boję się je włączać, bo mi się wydaje, że usunę wszystko. 🤣
W ciągu 5 lat na forum zmieniłam avatar dopiero 3 raz, więc i tak nie jest tak źle 😉
Ale wszystkie na raz zmieniacie! 😀 Może czas na to, by mój latający kocur w końcu spadł na ziemię?  😁
Cierp1enie też właśnie zmieniła  🤬  😁 😁
Nie no, to chyba jakieś żarty  😂 na złość mi to robią teraz  : 😁
Ej ... spokój z tymi avatarami! Nie wiem czyje posty czytam  🤬
Skoro wszyscy, to ja chyba pójdę się ubrać 😉
Kurczak, ani mi się waż!  🤬 Jak Ty się ubierzesz, to ja spadnę  😀iabeł:

Zresztą... w taki upał będziesz się odziewać? 😉

edit.: dopisek
Cierp1enie też właśnie zmieniła  🤬  😁 😁

ejj! nie zrobiłam tego specjalnie, nawet nie czytałam, że dyskusja tu się prowadzi na ten temat  😁
znudził mi się stary 😀
Przez zmianę awataru Jary w pewnym momencie pogubiłam się w czytaniu dyskusji  😁
Wszytskim się kurde na raz znudziły  😜

Edit : Być zmieniła  😵
mundialowa, hihi tym upałem mnie przekonałaś 😉 Ty też tam lepiej w chmurach sobie posiedź jeszcze 😉

Pamiętacie akcję ze zmianami awatarów? Może teraz jest jakaś podobna, tylko o tym nie wiemy 😉
TheWunia, może i dobrze, że na raz, przyzwyczaimy się do nowych za jednym zamachem 😀
Wszytskim się kurde na raz znudziły  😜

Edit : Być zmieniła  😵

Bo ja wciąż niezdecydowana, o.
wale focha bo nikt nie wspomniał o mnie
katija, ale jak to przeszłaś niezauważona?? :P
Katija bo Ty zmieniłaś jako jedna z pierwszych, przed wysypem 🤣
katija, bo się nie udzielasz i wszyscy myślą, że Cię nie ma. Albo całe forum ma odruch wymioty na widok Twoich zdjęć (ze względy na fejsowy spam), lodówka jak lodówka, ja się boję, że mi z pralki wyskoczysz 😉

edit:
literówka
katija,  bo poprzedni był ładniejszy 😂 a teraz Twoje nogi średnio widać i nie ma się już czym podniecać 😂

no ileż można zwisać z konia, ale teraz nie mogę się zdecydować które ujęcie Bułki podoba mi się bardziej 😂 w grę wchodzą jeszcze jej półdupki 😀
katija, nie słuchaj jest prze 😀
Oczywiście, że jest PRZE! Wspólna praca twórcza modela, modelki i dwóch fotografów 😉
poprzednie z Hersztem od frontu i "tańczącą" Katiją z tej samej sesji fajniejsze!
a co ja mam powiedzieć - tylko bobry i bobry, już znudziły mi się 🙁
Bobry są nie do ruszenia!!!
pfff bobry są pod ochroną!
Nie zgadzam się na zmianę bobrów! 🤬
katija, ale jak to przeszłaś niezauważona?? :P

no właśnie nie wiem jak przyjmę tę obelgę....
katija, bo się nie udzielasz i wszyscy myślą, że Cię nie ma. Albo całe forum ma odróch wymioty na widok Twoich zdjęć (ze względy na fejsowy spam), lodówka jak lodówka, ja się boję, że mi z pralki wyskoczysz 😉

jak mnie nie ma jak jestem. jeszcze nie wszyscy zauważyli? 😎 to jeszcze zauważą 😉
JARA, ja ci będę na dnie kubka z herbatą siedziała :P
poprzednie z Hersztem od frontu i "tańczącą" Katiją z tej samej sesji fajniejsze!

uważaj bo zrobię na forum akcję taką jaka była na fejsie i trzeba będzie w każdym rogu forum wiaderka na wymiociny postawić.
katija, patrząc po zmianach Twoich avatarów ubolewam niezmiernie, że żadnych z tych zdjęć nie wstawiłaś na forum (no chyba, że nie zauważyłam).  👀
desire, juliadna wstawiała coś. ja się jeszcze pochwalę, ale właśnie tak, żeby wiaderek z pawiami nie wynosić- jak już wróciłam to będę musiała sprzątać 😉
z tego powodu dostałam nawet pw o mniej więcej takiej treści:
"nie znoszę cię, ale nieźle wyglądasz. odbieraj to jak chcesz. nie pozdrawiam i nie życzę miłego dnia"  😂
co chyba jednak bardziej nadaje się do wątku "co mnie śmieszy 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się