Zmieniając temat 😉 na revolcie wkurza mnie, kiedy użytkownicy zmieniają swoje zdjęcie profilowe 😁 bo już po zdjeciach wiem kto jest kto,a tu coraz coś nowego i się muszę przyglądać kto to 😉
Ledwo ogarnęłam zmianę Isabelle, a tu JARA wyskakuje z nowym - zlitujcie się! 😀
Pewnie mam taki program, bo tata mi instalował milion takich skanujących i coś usuwających, ale boję się je włączać, bo mi się wydaje, że usunę wszystko. 🤣
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 31 lipca 2014 14:23
Ej ... spokój z tymi avatarami! Nie wiem czyje posty czytam 🤬
katija, bo się nie udzielasz i wszyscy myślą, że Cię nie ma. Albo całe forum ma odruch wymioty na widok Twoich zdjęć (ze względy na fejsowy spam), lodówka jak lodówka, ja się boję, że mi z pralki wyskoczysz 😉
no właśnie nie wiem jak przyjmę tę obelgę.... katija, bo się nie udzielasz i wszyscy myślą, że Cię nie ma. Albo całe forum ma odróch wymioty na widok Twoich zdjęć (ze względy na fejsowy spam), lodówka jak lodówka, ja się boję, że mi z pralki wyskoczysz 😉
jak mnie nie ma jak jestem. jeszcze nie wszyscy zauważyli? 😎 to jeszcze zauważą 😉 JARA, ja ci będę na dnie kubka z herbatą siedziała :P poprzednie z Hersztem od frontu i "tańczącą" Katiją z tej samej sesji fajniejsze!
uważaj bo zrobię na forum akcję taką jaka była na fejsie i trzeba będzie w każdym rogu forum wiaderka na wymiociny postawić.
desire, juliadna wstawiała coś. ja się jeszcze pochwalę, ale właśnie tak, żeby wiaderek z pawiami nie wynosić- jak już wróciłam to będę musiała sprzątać 😉 z tego powodu dostałam nawet pw o mniej więcej takiej treści: "nie znoszę cię, ale nieźle wyglądasz. odbieraj to jak chcesz. nie pozdrawiam i nie życzę miłego dnia" 😂 co chyba jednak bardziej nadaje się do wątku "co mnie śmieszy 😉