Wojenka Hrabia to teraz taki sexy men 😀 Będziemy trzymali kciuki za niego i za ogurkowe koniki. 🏇 Daj znać kiedy będzie startował 😀 Ogurek daj jakieś nowe fotki karego pleeees :kwiatek:
A jakiego zadu dostał na koniec sezonu 🙂. Teraz trochę stracił, bo roztrenowany, ale na samą myśl o tych mięśniach ... 💘
Marta, ochraniacze Waldhausen Pro Soft. W zasadzie jeszcze nowe, mam nadzieję, że trochę pożyją.
Opowiem Wam jeszcze o Mujim- byłam u niego w poniedziałek. Zgubił już wielki brzuch. Sierść mu się przygładziła. Jeździ na nim cały czas jeden chłopak, który nikomu go nie chce oddać, bo twierdzi, że to jedyny normalny koń w stajni i miła odmiana po folblutach. Cieszy mnie to 🙂. A sam Muji trochę zaczyna się budzić 😁
aaa to takie same jak mam na fryzy, tylko na smukłej nóżce wyglądają inaczej 😍
"Są w życiu chwile, gdy wszystko koloru nabiera. Gdy miłość wygrywa, nienawiść umiera a obcość w bliskość przemija. Gdy radość smutek zastępuje a uśmiech jak nigdy smakuje. I czujesz, że jest do zrobienia dobrego tyle. więc w Nowym Roku życzę Wam, by to nie były już tylko chwile! "
Zulus3 tak zgadza się.Pamiętałaś jak już pisałam? Sankaritarina Własny wymarzony arab 😉 Na razie żadnych planów nie mam-mały jeszcze,ale myślałam o rajdach tylko tak amatorsko bardziej 😉
Wojenka M. świetnie wygląda na golasa i jak się dumnie nosi (arab to w końcu arab). Goliłaś go w sumie po całości, zostawiłaś specjalnie pod popręgiem kawałek czy po prostu za delikatny jest i "nie chciał"? Jak obyło się w ogóle golenie? Dostał coś na uspokojenie czy obeszło się bez? Ile Twój chłopaczek na wzrostu?
Hehe, u mnie nie ma słowa "nie chce" 😉. Stał i przysypiał. No, przy głowie mu się nie podobało, ale nie miał wyboru 😉. Pod popręgiem specjalnie zostawiłam, żeby się nie obcierał.
To super Wojenka bo moja to się boi strasznie spryskiwacza więc myślę, że golenia tym bardziej🙂 Choć ja nie planuję takich zabiegów. Goliłaś w jakimś celu? Rajdy, tory?
był taki przypadek, że skrzyżowano dwa trakeny ze sporymi odmianami i urodził się srokacz. Gdyby coś takiego stało się wśród arabów, to taki źrebak miałby szanse na wpis do księgi, czy araby mogą mieć tylko maści jednolite?
[quote author=ulcia_jg link=topic=752.msg1245286#msg1245286 date=1325519999] mam pytanko do ludzi którzy się na hodowli znają.
był taki przypadek, że skrzyżowano dwa trakeny ze sporymi odmianami i urodził się srokacz. Gdyby coś takiego stało się wśród arabów, to taki źrebak miałby szanse na wpis do księgi, czy araby mogą mieć tylko maści jednolite? [/quote]
to nie mógł być prawdziwy srokacz, bo tę maść determinuje inny gen - rodzice musieli mieć bardzo duże, nietypowe odmiany i takie araby tez się czasem zdarzają
Epikea ale ma brzuszek na pierwszym 😎 , ale widzę, że dzielnie pracujecie fajnie . Ucałuj rudziszona swojego od cioci 😍 Wojenka ślicznie Mihrab wygląda - jak szportowiec 😀
a ja w końcu wsiadłam na rudego i chodził tak 😍 ,ale wczoraj dopadła mnie grypa żołądkowa i nici z dzisiejszego wyjazdu do stajni ... bo nadal czuję się nie teges 🙄
arabiansaneta naprawdę zdarzają się srokate araby ? ma może ktoś jakieś fotki ?