Tania, i jaki szczery-podejrzewa, ze to może jakaś choroba weneryczna😀
Hi!Hi! Aż mi się cisną komentarze, ale sądząc z niegolonej buzi- dyskutant młodociany, zatem zamilczę. 😂 p.s No, może maleńki komentarz, taki stary kawał:
Ulicą idzie mały Jaś i pali papierosa. - Synku, ty palisz papierosy, ile ty masz lat? - Sześć. - A od dawna palisz? - Pierwszy raz zapaliłem jak przespałem się z dziewczyną. - A kiedy to było? - Nie pamiętam, byłem wtedy zupełnie pijany.
To: Teraz po prostu powoli zmieniamy nawyki żywieniowe - np. nie łykamy całych kotletów, tylko kroimy i gryziemy, jeden po drugim... 😁 Uśmiech mi z gęby nie schodzi 😀! Dziękuję za uroczy i pełen ciepła wpis!
Tania, może autorce się pomyliły działy i miało być w Towarzyskich? 😁
katija, a karpi zgryz to akurat istnieje- to przeciwieństwo zgryzu szczupaczego czyli dolne siekacze są za głęboko wsunięte za siekacze górne. Ale "na żywo" jeszcze się z tym nie spotkałam, za mało koni jeszcze na oczy widziałam 😉
górne do przodu-karpi, górne do tyłu- szczupaczy nie mogę znaleźć odpowiedniego obrazka, tu widać trochę: [img]http://re-volta.pl/galeria/img/44344[/img] a) karpi b) szczupaczy
Tania, może autorce się pomyliły działy i miało być w Towarzyskich? 😁
katija, a karpi zgryz to akurat istnieje- to przeciwieństwo zgryzu szczupaczego czyli dolne siekacze są za głęboko wsunięte za siekacze górne. Ale "na żywo" jeszcze się z tym nie spotkałam, za mało koni jeszcze na oczy widziałam 😉
katija, Mój taki zgryz ma. Lekki na szczęście. 🙂 Jak się przypatrzysz niektórym zdjęciom to zauważysz, że górna szczęka robi taki "mrówkojadowy" nos, a dolna jest mniejsza, taka "schowana" jakby (tak, tak, któraś z nich to żuchwa, chyba dolna, ale ja do teraz mam problemy z nazewnictwem 😡 )
A mnie się podoba : [quote] (_Gaga : Poza tym skąd stróże prawa mają wiedzieć, że klacz jest w widocznej ciąży, a nie jest to wałach w "ciąży spożywczej"?