Forum towarzyskie »

Co mnie śmieszy i bawi na re-volcie czyli koń by się uśmiał :) :) :)

Tania, i jaki szczery-podejrzewa, ze to może jakaś choroba weneryczna😀
Tania, i jaki szczery-podejrzewa, ze to może jakaś choroba weneryczna😀

Hi!Hi! Aż mi się cisną komentarze, ale sądząc z niegolonej buzi- dyskutant młodociany, zatem zamilczę.  😂
p.s
No, może maleńki komentarz, taki stary kawał:

Ulicą idzie mały Jaś i pali papierosa.
- Synku, ty palisz papierosy, ile ty masz lat?
- Sześć.
- A od dawna palisz?
- Pierwszy raz zapaliłem jak przespałem się z dziewczyną.
- A kiedy to było?
- Nie pamiętam, byłem wtedy zupełnie pijany.
O jezu, nie mogę. Ale się obśmiałam  😂
Swoją drogą dobrze, że innej (hm...) części ciała mu nie zaatakowało.  😂
no, widac nie podejrzewa, ze na jakakolwiek inna czesc moglo mu sie rzucic 😁
katija Może trzeba sobie samemu zrobić dziurkę???

Pewnie, jak ma się za mało dziurek, można dorobić.  🤣  Nie tylko takie łatwe jak dziurki do kolczyków!
trusia, a czytalas cala sprawe "tajemnica puslisk skokowych ken-taur"? to dopiero w calosci jest naprawde smieszne 😉
I tajemnica nadal nie jest chyba rozwiązana  😀
na pewno nie jest 😉 ale w poniedzialek poprowadze reszte sledztwa! 😀
a o co chodzi, lub gdzie o tym poczytać?
To:
Teraz po prostu powoli zmieniamy nawyki żywieniowe - np. nie łykamy całych kotletów, tylko kroimy i gryziemy, jeden po drugim...  😁
Uśmiech mi z gęby nie schodzi  😀! Dziękuję za uroczy i pełen ciepła wpis!
Temat: Karpi zgryz
Wpis nr.1 : Szukam informacji na temat tej wady, najlepiej z własnego doświadczenia.

Hihihihi.....
a tak przy okazji, to ja wiem, ze jest karpi grzbiet, ale zgryz? jakby to mialo wygladac? kon nie ma zebow i robi mua,mua, mua?
Tania, może autorce się pomyliły działy i miało być w Towarzyskich? 😁

katija, a karpi zgryz to akurat istnieje- to przeciwieństwo zgryzu szczupaczego czyli dolne siekacze są za głęboko wsunięte za siekacze górne. Ale "na żywo" jeszcze się z tym nie spotkałam, za mało koni jeszcze na oczy widziałam 😉
a nie na odwrot? dolne sa jakby przed gornymi...
górne do przodu-karpi, górne do tyłu- szczupaczy
nie mogę znaleźć odpowiedniego obrazka, tu widać trochę:
[img]http://re-volta.pl/galeria/img/44344[/img]
a) karpi b) szczupaczy
ok, ja spotkalam sie tylko ze szczupaczym.
katija jak chcesz zobaczyć i pomacać  😁 karpi zgryz to wleć do mnie kiedyś - udostępnię żywego "przykłada"  😁
a) karpi b) szczupaczy
b mi wygląda na pstrągowo-łososiowy, a a na wiewiórczo-chomiczy
Tania, może autorce się pomyliły działy i miało być w Towarzyskich? 😁

katija, a karpi zgryz to akurat istnieje- to przeciwieństwo zgryzu szczupaczego czyli dolne siekacze są za głęboko wsunięte za siekacze górne. Ale "na żywo" jeszcze się z tym nie spotkałam, za mało koni jeszcze na oczy widziałam 😉

Mój koniuch taki ma :/
katija, Mój taki zgryz ma. Lekki na szczęście. 🙂 Jak się przypatrzysz niektórym zdjęciom to zauważysz, że górna szczęka robi taki "mrówkojadowy" nos, a dolna jest mniejsza, taka "schowana" jakby (tak, tak, któraś z nich to żuchwa, chyba dolna, ale ja do teraz mam problemy z nazewnictwem  😡 )
Pytanie prawie filozoficzne:  🤣

... czym sie rozni skora polska od skory zagranicznej?
Sankaritarina, to na dole to zawsze żuchwa 😀
Tania mnie rozbawiła w wątku o wyźrebieniu krakowskim, tekstem: "Pobrano też DNA od Lajkonika."  😜 😁 😁 😜 😁
Tania mnie rozbawiła w wątku o wyźrebieniu krakowskim, tekstem: "Pobrano też DNA od Lajkonika."   😜 😁 😁 😜 😁

To się nie ma z czego śmiać! Lajkonik to znany powszechnie bezecnik. Niby ma spódnicę a pod spodem....
👀
A mnie się podoba :
[quote] (_Gaga : Poza tym skąd stróże prawa mają wiedzieć, że klacz jest w widocznej ciąży, a nie jest to wałach w "ciąży spożywczej"?
co ma lajkonik pod spódnicą?

Konia, przeca na nim jeździ 😎
Nareszcie wiem, skąd się wzięły różne powiedzonka o charekterze bezecnym z koniem w tle  😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się