Forum towarzyskie »

Co mnie śmieszy i bawi na re-volcie czyli koń by się uśmiał :) :) :)

Albo kupy na hali 😉
kajpo, Przypominam -> to jest Internet, forum, gdzie się czyta i prowokacje mogą być albo źle zrozumiane (czyli wywołać nie to co miały zamiar wywołać) albo niezrozumiane albo w ogóle jakieś "inne". Ja już mam serdecznie dosyć internetowych naturalsów, którzy sami sobie podziały robią, bicz na siebie kręcą i głoszą prawdy objawione, a którzy są tak samo beznadziejni co inni internetowi "specjaliści" i jak widzę hasło "klasyka opiera się na naturalu", to od razu porastam łuską i wyrastają mi skrzydła, bo mam wrażenie, że oto pojawiła się kolejna wschodząca gwiazda naturalsowa, która jeździć kompletnie nie umie i nawet nie mam ochoty sprawdzać skąd tak naprawdę wyszło to zdanie, bo mnie ono powaliło samo w sobie.

Wszyscy wzorują się na podobnych zasadach i założeniach.
Ależ oczywiście! Ja się zgadzam. Tylko niech ci naturalsi przestaną wieszać psy na "klasyce".

[quote="kajpo"]Nie można rozdzielic klasyki od naturalu.[/quote]
To dlaczego gro naturalsów oddziela?

Z resztą, to nie wątek na takie dyskusje.
Fantazja, Jasnowata, - ton tej osobniczki działa mi strasznie na nerwy, ale jej niektóre wypowiedzi, podsycone ogromną pewnością siebie, zadufaniem w sobie i jawną głupotą - rozczulają i śmieszą. Którz z nas nie był, choć 5 minut, mistrzem wsi i okolic? 😀
Którz z nas nie był, choć 5 minut, mistrzem wsi i okolic? 😀

Żeby to 5 minut było  😁 Ma dziewczę jeszcze czas 😉
Fantazja, Jasnowata, - ton tej osobniczki działa mi strasznie na nerwy, ale jej niektóre wypowiedzi, podsycone ogromną pewnością siebie, zadufaniem w sobie i jawną głupotą - rozczulają i śmieszą. Którz z nas nie był, choć 5 minut, mistrzem wsi i okolic? 😀

Onie, nie, nie, nie moja droga. Pisze się MISZCZEM   😀

edit:

Voltopiry?re-Voltovicze uczą. Proszzzzzzz
dzięki, teraz rozumiem, a nie jak mi ktoś kurde napisze że jest źle i zadowolony ;/
No i nie zdążyłam nacieszyć się śmietanką.  😤  Wykasowała wszystkie posty z durnym komentarzem "nic do wyświetlenia". 
ej no, ale doceńcie jak stara się tak poedydować posty, żeby zachować sens odpowiedzi 😂 a wiecie co jest najlepsze? że nikt po niej nie pojechał, każdy cierpliwie tłumaczył.
Dziewczyna myślała, że zrobi sobie foty na fajnym koniu, poprze to autorytetem trenera i nastąpi ogólnorevoltowy zachwyt. Niestety, nie wyszło. O ile łatwiej być ponadto, podśmiewać się z innych, być chamowatym, niż z pokorą przyjąć uwagi - bo nawet ów trener ("trener" ??) może być zmęczony i nie widzieć wszystkich, nawet rzucających się w oczy, błędów 😀
Piszę z śmietanką na PW, dziewczyna jest pewna siebie (co zapewne zostało podsycone przez trenera) ale chyba nie do końca rozumie co do niej pisałyście a części rzeczy nie chce przyjąć do wiadomości. Jak dla mnie to ma słabe podstawy i duża pewność siebie chyba ją trochę hamuje w jeździeckim rozwoju, "bo przecież trener jest dobry", szkoda że każe jeździć w tak krótkich strzemionach że nie idzie łydki ustawić 😉
Jedno zdjęcie zdążyłam zobaczyć, jakaś taka dziewnie skulona była i nogi na kilometr do przodu wyciągnięte. Z odpowiedzi wnioskuję, że potem śmieszne rozmowy były, po których zostało tylko "nic do wyświetlenia". 

No, jak trener jest dobry to good for him.  Niekniecznie dla śmietanki. Bo dobry nauczyciel to tylko połowa sukcesu. Jeszcze uczeń musi chcieć sluchać.
Ehh, cały smaczek w tym, że "trener" faktycznie jest, nawet może jej ręce uznawać za poprawne - nie takie błędy uważał za poprawne. Trochę nie wiem, czemu akceptuje taki dosiad, ale w sumie on już dawno przyjął filozofię działania  - kto płaci, temu się tyłek liże 😉
aaa, to taki trener. To faktycznie kiepskie szanse ma śmietanka na progres. Ale z kolei ego będzie rosło.

Może ja zgłoszę się do tego trenera? Fajnie by bylo usłyszec, jaka jestem dobra  😀
trusia, kiedyś był bardziej wymagający. Do tego był i jest bardzo dobrym jeźdźcem (zresztą jest głównie jeźdźcem a nie trenerem) - kompletnie z jednej strony to nie pasuje do tego jak on sam jeździ - z drugiej strony, cóż pieniądze nie śmierdzą.
Może się i przy okazji jakoś wypalił "jeździecko". Takim ludziom potem już wszystko jedno. Szkoda, no.
można gdzieś jeszcze zobaczyć to zdjęcie z jazdy?
Osz kuźwa ; o
Nie wiedziałam że na weterynarzu ćwiczy sie na martwych ( mam nadzieje) zwierzakach.

Nie, na pluszakch  🤣
Rozbawiła mnie wypowiedź Dodofon z watku o twórczości foto

[quote author=konwalia link=topic=35683.msg1318221#msg1318221 date=1330275380]
co poprawić w tym zdjęciu?

dosiad?? 😂 😂 😂
[/quote] 🤣
Misskiedis, hahahahah dobre  😁  😁
Moja wyobraźnia nie jest tak ukierunkowana, jak Wawrka, ale jednak...
[url=http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,11961.msg1321530.html#msg1321530]tutaj padłam 😜[/url]
Gdyby nie było jasne, który wpis:
no <3 ale jednak wole prace bez niczego  😁 oczywiście jak warunki i dogadzają
halo, ostatnie 3 strony są przezabawne  😁
Fantazja, dawno takiej rozrywki nie było 😀
halo, oj tak, a ja tu kurna do roboty muszę uciekać, ale poczytam wieczorem
Chyba powinien powstać nowy wątek: "Gdzie dziś warto zajrzeć" albo "Karma dla voltopirów rzucona dziś w wątku: "  😁
Kopyciak, jestem za..... drugi tytuł pasuje idealnie 😉
A mnie dziś rozbawiło  skarogniada z jasną grzywą i gniadokasztanowata  😂
w wątku poszukiwany/ poszukiwana
Fantazja albo krócej "Voltopirzy żer"  :wysmiewacz22:

Edit: a w tym wątku pierwszy post : "Dziś  śniadamy u naturalsów"  😀

A mnie śmieszy jak ktoś kogoś najpierw pyta jaka to maść, a potem pisze, że to go śmieszy (jak już wie jaka to maść)  😂
w nowych ogłoszeniach, coraz częściej pojawia się coś takiego

"Tu możesz zaproponować cenę i zobaczyć propozycje innych użytkowników. Propozycja nie jest wiążąca, a sprzedający może sprzedać dowolnej osobie, również nie podającej najwyższej ceny. Propozycje cenowe mają charakter orientacyjny, jednak prosimy nie spamować - osoby które będą zaśmiecać propozycje, otrzymają propozycję nie do odrzucenia od moderacji 😉"
😵
Ło matko! Propozycja „nie do odrzucenia” na końskim forum brzmi mocno makabrycznie. 

A tak w ogóle o co chodzi w tym wpisie? Nie kumam. To już trzeba robić zastrzeżenia, że sprzedający może dowolnie dysponować swoim towarem?    😵
Chyba powinien powstać nowy wątek: "Gdzie dziś warto zajrzeć" albo "Karma dla voltopirów rzucona dziś w wątku: "  😁

🙇 🙇 🙇 🏇 🏇 😂 😂 😂 😂

😁 😁 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się