lhp, ano nie, F. jest strasznie ambitny podczas wyścigów 😁 Chociaż miałby wyskoczyć z kopyt i drzeć paryjami, żeby wyprzedzić konia przed sobą - to to zrobi 😅
Myślę, że jakby miał godnego przeciwnika, to by jeszcze więcej wycisnął. Kiedyś poszedł mi za innym koniem, który też jest bardzo szybki. Myślałam, że już drze mój koń na 6-tym biegu i wtedy... on przełączył na 7-kę i mnie dosłownie wcisnęło w siodło.
Niesamowite ile te zwierzęta mają siły...
W te wakacje planujemy się przejechać do Facimiecha, żeby w ogóle zobaczyć jak mu się to spodoba 🙂 No i żeby wystartować jakieś WKKW to trzeba jednak trenować, żeby przejechać ten kros w miarę bezpiecznie. No ale poskakać krosówki mam wielką ochotę 😁
Zapraszam na mój kanał. Dodałam w tym roku trochę nowych filmów z czempionatów hodowlanych. Jeszcze wgrywam nowe filmy i do końca roku jakieś uzupełnienie z lat ubiegłych. Po playlistach trzeba patrzeć co nowego jest dodane 🙂
Wieczorem jak wrócę z pracy to wrzucę link z laptopa. Ostatnio muszę się zorientować jak mój kanał może być normalnie widoczny po wpisaniu samej nazwy. Nie wiem czemu ten link wyżej jest do połowy normalny? Kopie adresu robiłam jako całość. Mało tego inne osoby które prowadzą do mnie podobne kanały z filmami koni też mają problem 🙁 te hodowlane kanały nie są tak popularne jak te rozrywkowe.
Cała playlista mi tu nie wchodzi, dlatego dodaje jeden film. Ale można wejść w link na filmie i wtedy zobaczy się tą resztę filmów które wrzucałam z tego roku. Jeszcze mam do dodania dwu i trzy latki.
konikmorski, im mniej popularny kanał tym trudniej wyszukać w wyszukiwarce, ważne też żeby nazwa kanału była dość indywidualna, może nazwa hodowli itd jak ktoś wpiszę video konie w yt to po prostu pokażą mu się filmy z końmi jak sama nazwa wskazuje i to takie które algorytm promuje. YouTube nie będzie promował kanałów które mało osób chce oglądać bo chce jak najdłużej zatrzymać widza na aplikacji. Co do kanałów hodowlanych a rozrywkowych - yt to wciąż platforma rozrywkowa, mało kto już szuka czegoś tego typu na YT, możesz dorzucić w tytule samą nazwe wydarzenia a nie imie konia istnieje o wiele większe prawdopodobieństwo że osoba zainteresowana wydarzeniem odkryje w ten sposób konika.
livkaolivqa - ostatnio nie dodawałam filmów. Taki to mój kanał że nie będę mieć co tydzień nowych tylko co jakiś czas. Wiem natomiast że filmy są cały czas oglądane, statystyki mam na bieżąco i co ciekawe nawet te stare filmy sprzed 13 lat ktoś obejrzy 🙂 w tytule jest ograniczone miejsce na wpisanie całej nazwy wydarzenia. Ludzie często mnie odnajdują wpisując właśnie nazwę konia.