Lostaczku mam pytanko od "moje stajni" 😉 Czy będzie można filmować robić fotki dowolnie, czy będzie zakaz? Chcemy wcześniej wiedzieć, żeby później ze sprzętem nie było problemu.
nie widze problemu :kwiatek:, za flesze bede wyrzucac 🤬 bo uwazam ze dorosli ludzie powinni panowac nad swoim sprzetem i nie mozna bedzie przeszkadzac jezdzcom i koniom.
to jest klinika dla nas, uczmy sie, zapamietujmy, filmujmy, zapisujmy i badzmy lepsi 🙂
lostak -może znów będziemy miały okazję zasiąść na ganku 😉 a tak apropos kawy -to czy będzie stoisko kawowe? bo a jestem z tych uzależnionych 🙂
rybka- a zdradz jaką delegację powiozę?mogę zabrać 6 sztuk.oczywiście że Was zabiorę(tylko buty wypolerować!!!) natomiast obowiązkowo musimy zaglądnąć do stajni obok do Okry i Kotletki
Trasa- Ostrołęka, Serock, Nowy Dwór Mazowiecki, Grodzisk Mazowiecki, Centurion. Warszawę omijam dużym łukiem. Miejsc w samochodzie mam. Prawdopodobnie nie zostaję do samiuśkiego końca, ale zmywam się wcześniej. Ktoś chce się zabrać- gorąco zapraszam. Mogę lekko zboczyć, by kogoś zabrać, ale do stolicy nie zajeżdżam.
rybka- a zdradz jaką delegację powiozę?mogę zabrać 6 sztuk.oczywiście że Was zabiorę(tylko buty wypolerować!!!) natomiast obowiązkowo musimy zaglądnąć do stajni obok do Okry i Kotletki
Le bon- jadą dziewczyny od Łagry, od Dusi, nas dwie (jak zawsze;-) ), Ewa.... Wywieszę dziś ogłoszenie na tablicy zjedziemy się to sie poupychamy do aut. Co do wyprawy do Twoich Bab to z wielką przyjemnością je zobaczę, przyznam, że ciekawa jestem młodej i Okrę tez z przyjemnością za uchem podrapie.
Już od tygodnia każdego dnia sprawdzam pogodę i ponoć ma być 20 stopni, z przelotnymi opadami, ale te "przelotne" to trzeba by jakoś przegonić, niech przelotnie gdzie indziej sie przeniosą 😉
Mogę zabrać kogoś z okolic Aromeru bądź też z Warszawy (ale jadę trasą łazienkowską do pomnika lotnika i tam na raszyn- nie zbaczam nigdzie 😉 )- i ważna uwaga- najprawdopodobniej nie będę wracać po klinice bezpośrednio do domu, czyli na dzień dzisiejszy mogę zaoferować podróż w jedną stronę 😉