safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 26 marca 2023 16:02
Ile i komu trzeba zapłacić za powrót przycisku "ignoruj"? Myślę, że kilka osób by się chętnie zrzuciło🙄
Facella, to nie jest takie proste, wiesz. Ja osobiście zbanowałabym Muchozol za całokształt i dla Jej dobra - ale nie mogę podjąć takiej decyzji samodzielnie bo nie jestem obiektywna :-)
Gillian, rozumiem, ale czy nie można pousuwac tych wiadomości, tak jak to miało miejsce w "co mnie wkurza..."? Paskudne publiczne przerzucanie się g...em, w wątku zupełnie z tym nie związanym - to chyba podpada pod "ciach - off topic"?
Może załóżcie sobie grupę na messengerze do komunikacji, skoro jest problem?
kotbury, to się nie idzie do sądu tylko drukuje te groźby, notatki z ew rozmów przez telefon jeśli takie były. Pisze się zawiadomienie do którego załącza się te wszystkie wiadomości, trzeba podać wyraźnie że czujemy się zagrożeni i dlaczego. Z takimi dokumentami idziemy na najbliższą komendę policji, składamy ustne zawiadomienie z którego policjant sporządza notatkę.
Jeśli faktycznie czujecie się zagrożone czy poszkodowane to należy to wyraźnie powiedzieć i podkreślić.
Potem rusza machina.
Przerabiałam ze schizofrenikiem który życzył mi śmierci, utraty „majątku” i groził załatwieniem ekipy która mnie zarąbie 🙂
Ps. Takie pyskówki jakie robicie faktycznie są nędzne. Nauczyłyście się ją odpalać i czasami wyglada to jak popychanie szkolnego dziwadła na korytarzu gdy nauczyciele nie widzą.
Jako osoby dorosłe powinnyście wykazać się większym rozumem.