Forum towarzyskie »

Dyskusje ignorowanych

Hahah arkady, jak nam przykro  😕  🤣 🤣
Hahah arkady, jak nam przykro  😕  🤣 🤣

Prawda? Też łzy leję non stop.  😉
Swoją drogą ze zdumieniem patrzę jak ten gość rozwala wwr.
Kiedyś tam duzo pisałam, ale ze względu na jego toksyczną obecność tylko zerkam z dala.
I myślę, że nie tylko ja. Rzeczywiście administratorowi zależy na obecności trolla na forum?  Dziwne.
No bardzo dziwne, taki Arkady nadaje się na forum galopuje.pl, szkoda że takie fajne forum jak wwr pozwala na obecność takiego trolla.
Przybliżcie mi legendę arkadego, co jakiś czas o nim słychać, kim on kuźwa jest? 😀
No jak to kim, wielkim znawcą koni i najlepszym w Polsce handlarzem, posiadającym niezwykłego AQH 🙂  😉
Może niech Tania o nim opowie, bo ja znikam do pracy 🙂
Przybliżcie mi legendę arkadego, co jakiś czas o nim słychać, kim on kuźwa jest? 😀

Pasuje do ignorowanych. Jego trudno ignorować bo irytuje. Każdy ordynarny wpis kończy "hahaha" .
No wyobraź sobie szerszenia wielkości grubego faceta. Ja tak go sobie wyobrażam.
Ja go znam ze strony handlarza z ciętymi ripostami, realnym podejściem do sprawy i nie roztkliwiającym się nad biednymi konikami, bo tam rządzi ekonomia. Nadal udziela się na jednym forum i nadal podnosi poziom adrenaliny wielu udzielającym się.
ojej, Arkady!
...hahaha

a tak serio to faktycznie dziwne ze nie ma tam jeszcze bana...
Właśnie. On miał swoich zwolenników. Na początku i mnie się wydawało, że coś tam dobrego w nim jest.
Ale pomyślałam, że trzeba oceniać rzecz prosto:
-co dobre wygląda na dobre i odwrotnie.
Wyjątek stanowi tylko szpinak.
I nadal ma paru zwolenników. Chociaż większość, po prostu dałaby mu bana dawno temu.
Nie byłby taki mega zły gdyby nie te jego podśmiechujki i wtrącanie 3 groszy absolutnie wszędzie... Tego się momentami nie dało czytać. No ale może miałam podobne odczucia co Tania. Na wwr nie siedzę i nie wiem co tam gościu poczynia.
Nic się nie zmienił.  😉 Także jaki był to taki jest.
No wyobraź sobie szerszenia wielkości grubego faceta. Ja tak go sobie wyobrażam.

Heh super Tania, Ty masz dziś dobry dzień na celne określenia 🙂
(w sumie faktycznie typ trochę tak wygląda, kiedyś gdzieś mi mignął w realu)
Hahaha Tania jak pięknie go sobie wyobraziłaś
Z tego co widziałam, to dalej hihi haha jest na porządku dziennym u niego
chyba czuje sie szczesliwa, bo nie wiem o kim mowicie  😁
A ja wiem jak Arkady wyglada.
Mam nawet gdzieś jego zdjęcia.
Poznałam go w realu. Wiem jak jeździ konno. I jaki jest nie- w necie.
Nawet go kiedyś w lesie na tym czarnym koniku widziałam, i nieraz się odzywał na fb z jakimiś śmiesznymi komentarzami. Śmieszny człek.
A ja wiem jak Arkady wyglada.
Mam nawet gdzieś jego zdjęcia.
Poznałam go w realu. Wiem jak jeździ konno. I jaki jest nie- w necie.

Prawie było mi dane go spotkać, ale nie wyszło. 
Można go znaleźć na Facebooku i nawet ma zdjęcie profilowe  😉
Na to nie wpadłam.  😁 Ale do szczęścia mi niepotrzebny.  😁
Btw tu mogę się przyznać- ignoruję Być- za przekoszmarnie denerwujący miotający się obrazek pod postami- dostawałam ciężkiej cholery. I cały czas czekam aż zmieni żeby móc jej go zdjąć 😉
To po co się męczysz?
Zaznacz  sobie w swoim profilu w opcjach wyglądu forum - "Nie pokazuj podpisów innych użytkowników". Wprawdzie przestaniesz widzieć wszystkie podpisy, ale za to Kermit nie będzie cię denerwował.
Cień na śniegu, ale mi one nie przeszkadzają tylko ten jeden jedyny. Nie męcze się bo nie widzę, ale to dość głupi powód ignora co? 😉
Każdy powód jest dobry  😀
No kazdy powod jest dobry i zalapalem 35 ignorow  co jest swojego rodzaju fenomenen bo wkurzyc moglem gora 10 osob wdajac sie z nimi w dyskusje a skad ta reszta - to chyba zaocznie.
Szasta sie tu ignorami jak haslami bez pokrycia przed wyborami 😉

No dalej chce miec 100 ignorow 😀iabeł:
Sambor, piszesz po prostu w niewłaściwej części forum 😉 wątek sercowy o lol.
A ja mam 2 ignory, ciekawe czym komuś zawiniłam 😁
Sambor - Uwierz mi, nie trzeba z Tobą dyskutować, byś stał się irytujący  😉
O, super! Już mam dwa. XD
Toż to dziwne. W zasadzie w ogóle się na tym forum nie udzielam i już kogoś denerwuję. ; d No cóż. Są ludzie i parapety. : D
a nawet dwa... po 9 napisanych wiadomościach... no brawo  🤣
tylko czemu mnie to nie dziwi?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się