Prawda? Też łzy leję non stop. 😉 Swoją drogą ze zdumieniem patrzę jak ten gość rozwala wwr. Kiedyś tam duzo pisałam, ale ze względu na jego toksyczną obecność tylko zerkam z dala. I myślę, że nie tylko ja. Rzeczywiście administratorowi zależy na obecności trolla na forum? Dziwne.
No jak to kim, wielkim znawcą koni i najlepszym w Polsce handlarzem, posiadającym niezwykłego AQH 🙂 😉 Może niech Tania o nim opowie, bo ja znikam do pracy 🙂
Przybliżcie mi legendę arkadego, co jakiś czas o nim słychać, kim on kuźwa jest? 😀
Pasuje do ignorowanych. Jego trudno ignorować bo irytuje. Każdy ordynarny wpis kończy "hahaha" . No wyobraź sobie szerszenia wielkości grubego faceta. Ja tak go sobie wyobrażam.
Ja go znam ze strony handlarza z ciętymi ripostami, realnym podejściem do sprawy i nie roztkliwiającym się nad biednymi konikami, bo tam rządzi ekonomia. Nadal udziela się na jednym forum i nadal podnosi poziom adrenaliny wielu udzielającym się.
Właśnie. On miał swoich zwolenników. Na początku i mnie się wydawało, że coś tam dobrego w nim jest. Ale pomyślałam, że trzeba oceniać rzecz prosto: -co dobre wygląda na dobre i odwrotnie. Wyjątek stanowi tylko szpinak.
Nie byłby taki mega zły gdyby nie te jego podśmiechujki i wtrącanie 3 groszy absolutnie wszędzie... Tego się momentami nie dało czytać. No ale może miałam podobne odczucia co Tania. Na wwr nie siedzę i nie wiem co tam gościu poczynia.
Btw tu mogę się przyznać- ignoruję Być- za przekoszmarnie denerwujący miotający się obrazek pod postami- dostawałam ciężkiej cholery. I cały czas czekam aż zmieni żeby móc jej go zdjąć 😉
To po co się męczysz? Zaznacz sobie w swoim profilu w opcjach wyglądu forum - "Nie pokazuj podpisów innych użytkowników". Wprawdzie przestaniesz widzieć wszystkie podpisy, ale za to Kermit nie będzie cię denerwował.
No kazdy powod jest dobry i zalapalem 35 ignorow co jest swojego rodzaju fenomenen bo wkurzyc moglem gora 10 osob wdajac sie z nimi w dyskusje a skad ta reszta - to chyba zaocznie. Szasta sie tu ignorami jak haslami bez pokrycia przed wyborami 😉