Forum towarzyskie »

Dyskusje ignorowanych

Zakładam, że  Gilosi i  Anderi.  Flygirl też mnie ignoruje i tyle wiem.

Masz na myśli mnie? 😉 Tak mi się skojarzyło, a sprawdziłam i nie ma nicku "gilosia", ani nic podobnego... Jeśli tak, to możesz być spokojna - ja póki co nie ignoruję nikogo, nie wiem czemu tak pomyślałaś..
Bo z tymi ignorami to w ogóle jest dziwnie- jak tylko czytałam, to zignorowały mnie dwie osoby  😁 ; jak w zeszłym tygodniu zaczęłam wdawać się w dyskusje- nie doszedł żaden nowy  🤔

Bo masz przestać czytać, czytanie szkodzi.  😂
tajnaa
to pewnie dlatego ze Twoj kon placuje 😉

Mój koń przestał palcować i jeden ignor mniej 😀😀😀
ja mam 3 ignory od 2 lat....3 lata temu nie miałam...to były piękne czasy 🙂
Zarobiłam jednego ignora bo byłam niemiła dla nowej użytkowniczki, jak mi przykro 😁
spoko, ja zarobilam ignora, bo zwrocilam uwage oburzonej osobie, ktora w ogole (ale to tak calkowicie) nie potrafila pisac po polsku. Najpierw byla oburzona, ze nie rozumiem o co jej chodzi, gdy napisala do mnie pelne pretensji pw zamiast do katiji, potem sie obrazila, ze jej zwrocilam uwage odnosnie jej fatalnej polszczyzny i przekierowalam ja do katiji. Zero odpowiedzi, za to ignor  😎
Hehe, ja zwróciłam uwagę że ma przestrzegac regulaminu, później zwróciłam uwagę że jej tłumaczenia sa bez sensu to się okazało że sie czepiam akurat tej osoby bo muszę się tym sposobem dowartościować 😂 Oczywiście dostawałam jeszcze PW 😀
nikt nie chce mi pomoc... moze nie wiedza, ale mam nadzieje ze wy mi odpiszecie?

jak usztywnic lędźwia na koniu?? bo w galopie i w kłusie ćwiczebnym wykonuje taki jakby taniec brzucha i nie umiem ich usztywniec?? moze jakies cwiczenia czy cos ??
nikt nie chce mi pomoc... moze nie wiedza, ale mam nadzieje ze wy mi odpiszecie?

jak usztywnic lędźwia na koniu?? bo w galopie i w kłusie ćwiczebnym wykonuje taki jakby taniec brzucha i nie umiem ich usztywniec?? moze jakies cwiczenia czy cos ??

Poszukaj w dziale "Konie" . Tu chyba zabłądziłaś?
Taniu, gniadula po prostu poczuła się zignorowana 😁 🏇
Aaa... to przepraszam. Może zignorowano ją dlatego, że niemal każdy męczy się jak rozluźnić lędżwie a ona musi usztywnić.
Zwyczajnie zazdrość i tyle.
A ja dzisiaj dostałam ignora...nie wiem od kogo, nie da się sprawdzić ? 😀
Nomi, nie da się 😉.
Nomi, zdziwiona?  🤣
Hohoho, ja się dorobiłam, mam aż 4! I szczerze mówiąc to nie do końca rozumiem idee ignoròw, ja jak nie chcę czegoś czytać to przewijam i po sprawie😉
tajnaa, dziwne, bo mój nie palcuje a ja ignory mam aż 4...  choć nie dziwota, bo czasami potrafię pisać bez sęsu i masełka... 😎
Nie ignoruję nikogo, nawet jak ktoś mnie wkurza, to może napisać coś konstruktywnego, a jeśli pisze totalne babole, to wtedy można się pośmiać, lub też współczuć niewiedzy.
Mi znów przybył, mimo, że koń idzie od piętki. Teraz pewnie z zazdrości :P
ua, ubyło mi jednego. czyżbym...zmądrzała? albo osoba ignorująca skasowała konto  🤣
po czym się poznaje że ktos cie ignoruje?
nie moge np wyslac wiadomości do nadzafowa... (zapewne przez akcje z butami na ktore mnie oszukała) tzn ze mnie ignoruje?
do mnie dochodził pw od osoby przeze mnie ignorowanej
można osobno ignorować pw.
Jest mi strasznie przykro, że dostałam ignora od Moonlight 🤣
Mnie ignoruje 5 osób. Mozna jakoś sprawdzić kto?
A ja z ciekawości sprawdziłam- 2 ignory. Ciekawa jestem od kogo  🤔 Aczkolwiek patrząc na moje niektóre "mądrości" po upływie czasu mogę stwierdzić, że zapewne mi się należały  😁
a ja nie wygłaszam żadnych swoich teorii, nie wytykam błędów, nie czepiam się i nie wymądrzam ( tak mi sie wydaje  😁 ) i mam aż 6 ingorów  😲 🤔
A ja z ciekawości sprawdziłam- 2 ignory. Ciekawa jestem od kogo  🤔 Aczkolwiek patrząc na moje niektóre "mądrości" po upływie czasu mogę stwierdzić, że zapewne mi się należały  😁

również mam dwa ignory , ja też stwierdzam, że po upływie czasu moje niektóre "mądrości" były denne, aczkolwiek chętnie sprawdziłabym od kogo- to byłoby całkiem ciekawe doświadczenie 🙂
uważam, że po dostaniu ignora powinna być informacja zwrotna wtedy byłaby możliwość przemyślenia swoich "niecnych czynów" i wysnucia wniosków na przyszłość, mogłoby to pomóc wszystkim re-voltowiczom, ponieważ osoby ignorowane wiedząc już coś na ten temat mogłyby inaczej działać na forum i byłoby przyjemniej  😉
Ja też mam 2 ignory...nie wypowiadam się przeważnie nigdzie poza psim tematem, resztę tylko czytam/oglądam obrazki 🤣
cos czuje ze zarobilam ignorem od dreamhorse  😁
Mam 4 ignory (niedawno miałam 3). Pierwszy nie wiem, od kogo dostałam, dwa następne wiem (w wątku ,,Kto/Co mnie wkurza na re-volcie" osoby napisały nawet dlaczego), a czwarty... Pewnie dzisiaj zarobiłam. Ludzie nie znoszą mojego jestestwa i filozoficznego toku myślenia  😁
Taki mam dziś dość smutny dzień a jednak mnie coś rozbawiło:
http://wwr.com.pl/forum/1/3205/page/1.html
Jak to pewien zbanowany na r-v dyskutant się pieni na nasze forum.  😂 😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się