Sankaritarina, akurat myślałam, że Ty jesteś z tych co ingorów nie dostają 😀
ja tez tak myslalam. akurat ty jestes nie dosc, ze mocno neutralna, to interesujaca i nie irytujaca. 😉 a żeby OT nie było, to ja mam dwa ignory. jeden pewnie od Paci, drugi nie wiem i tak naprawdę średnio mnie to obchodzi 😉.
masz od kastorkowej 😉
edit: co ciekawe- autorka watku o smierci noen ma takie samo ip, jak noen miewala jeszcze w maju 😎
katija, jak bys nie wiedziala, bo widze ze udajesz glupia, mowilam pare razy ze bylo to najprawdopodobniej napisane ze szkoly 😉 ankers, milo ze chociaz ktos mysli racjonalnie i ogarnia ze sama sobie takiego watku bym nie zalozyla, a jesli tak to bym spalila sie ze wstydu i volty wiecej nie odwiedzala. No ale niektorzy uzytkownicy to przeciez moi anieli stroze i wiedza wszystko 🤣 ja na ten temat nie zamierzam dyskutowac bo sensu nie widze, polecam zaczac sie przejmowac tym co jest w zyciu prawdziwym a nie forumowym. Sa wakacje, nie macie co robic tylko siedziec i dewociec na forum? PS sory za brak polskich znakow, pisze z norweskiego telefonu.
Edit no to moja lista ignorowanych: Alten gllosia Psycha ♥ AtlantykowaPanna gajkowa jeśli ktoś baaaaardzo chce wiedzieć, czym mi zawinił, to zapraszam na PW 😎
natchniuza - nie wiem za co Blow **Ola** silverstar kucyk ** alleXandra ** guli gajara18 Siss konisiee demonek449 KAMILBRAT majkaen madziorkowa - nie mam pojęcia, za co stables whisperer13 nidek blankowe Legion poświęcona
Ktoś Burza Tania wrotki już chyba wolę jak qniarki piszą cos głupiego niż jak powazne, dorosłe osoby piszą posty nasycone jadem i gniewem... 😉 edit: i jeszcez ''co to nie ja''... też tego nie trawię 🙄
6 już 9 za pytania w pielęgnacji kopyt i pisanie w KR hahaha 🤣 wchodzę w opcje ignorowania jednakże wyskakuje jedynie opcja dodania osób do ignorowanych 🤔
katija, widać też musiała mnie kiedyś zdenerwować. Nie rozdaję ignorów od tak. Ciebie też ignorowałam, ale stwierdziłam, że nie chce m sie odkrywać Twoich wypowiedzi np. w wątku technicznym, jako, że jesteś modem. Caroline też miałam na ignorze, ale również z tego samego powodu odignorowałam.
Kurcze, ja nie zamierzam ignorować nikogo i jestem strasznie ciekawa kto zignorował mnie. Od lutego niezmiennie 3 ignory. Czyżby przez moje kaleczenie jeździectwa jako sportu dla elit jazdą niegdyś w kocyku? 😁 nie mam pojęcia...
Notarialna, nie, ignorow nie dalam tym uzytkownikom za posty o mojej osobie, tylko jak widzialam juz kolejny post o jakims uzytkowniku to we mnie sie az gotowalo i sobie ulzylam. Uwiezcie, lepiej mi sie teraz czyta forum😉