Forum towarzyskie »

Dyskusje ignorowanych

branka, no wlasnie sie bardzo zdziwilam, ze ignorujesz tanie.
Taniu, branka wcisnela ci chyba przypadkiem, a ignorem od klamczuchy, konfablunatnki, osoby nieszczegolnie wartej zainteresowania, nie powinnas sie absolutnie przejmowac.

Ja nie roztrząsam -dlaczego. Widać coś tam nagrzeszyłam. Sama robiłam remanent w ignorach .
Pisałam o tym, większości nie pamiętałam już powodów.
Noen wykreśliłam z ignorowanych jako nieżyjacą.  😉
kenna, hihi niezle, no i mam ignora mniej 😉 to dziwne ze mnie ignorowalas, wydawalo mi sie ze zamienilysmy pare slow w KR i to jeszcze calkiem niedawno 🙂
Taniu już cię odignorowałam, nie przypominam sobie, żebyś mnie czymś zdenerwowała, więc chyba rzeczywiście ignorowałam cię przez przypadek 😉
heh mój chaos wychodzi nawet w tym kogo ignoruję  😂

ignorowałam też sznurkę do niedawna, ale też odkliknęłam
Ja mam od niepamiętnych już czasów 4 ignory i nic się nie zmienia. Ciekawa jestem od kogo. Obstawiam zabeczkę - zgadza się 🙂?
O, ktoś mnie odignorował, już mam tylko 5, albo aż 5 😉
Ja nikogo nie ignoruje, tak czy siak z ciekawości bym czytała co ten "ktoś" pisze 😉
kujka, trochę enigmatycznie napisałam -  to nie było ostatnio, tylko dawno dość (kilka miesięcy temu?). Zorientowałam się pewnie niemal natychmiast, bo przy Twoim nicku zamiast wiadomości była tylko oddzielająca linia i informacja "tego użytkownika ignorujesz" i zaraz Cię odignorowałam, więc pewnie nawet nie zauważyłaś wzrostu i zmalenia liczby ignorów 😉

A ja mam znów 1 zamiast 3  😲
A ja zaczęłam ignorować 🙂
ninevet
arivle
Przy czym podczas wciskania przycisku ignoruj ulżyło, to przy drugiej, nie wiem skąd ...

Sama mam 5-6 ignorów.

edit: Chciałabym, żeby był tu przycisk lubie to  🙂 Niekiedy chciało by się wcisnąć  😍
No to moja lista:
[s] Livia[/s] - bo nie mogłam wymyśleć dlaczego jest na mojej liście 😉
Miki
noen
Konstantynopol
ChocoPetrol
Prestige

Są też takie osoby, po których zawsze mam "facepalm" 😉 Ale ich nie ignoruję, bo nie zatruwają mi forum, czasem napiszą coś mądrzejszego, lecz najczęściej omijam ich posty.

Ponieważ mój telefon nie respektuje ignorowania, przeczytałam Noen Twoją listę i nadziwić się nie mogę. Ignorujesz taki jakby... szkielet? tego forum. Osoby, które najwięcej i najsensowniej piszą. No niektórych oszczędziłaś.
Jasnowata, Przyznam Ci razcje, bo osoby które ignoruje, naprawde mają dużo mądrego do powiedzienia, ale nie mogę czytać tego wywyższania się, chamstwa, wypowiadania się na czyjś temat byleby zgnoić i czepialstwa. Po kliknięciu ignoruj, tak jak jjuż wcześniej pisałam ulżyło mi 🙂 Mniej się denerwuję czytając forum ;D Jest mniej zawiści w tym co teraz czytam. A no i mam nadzieje, że Tobie też ulżyło po kliknięciu ''ignoruj'' u użytkownika noen. 🙂
to skad na mam 15 ignorow??  🤔 jesli nikt w tym temacie mnie nie ignoruje??  🤔
😁
A., A skąd ja mam 51 jak tylko jedna osoba sie przyznała do ignorowania mnie 😀
noen, jednego masz ode mnie, bo nie lubię żywych trupów a poza tym nie wydawało mi się, żebyś miała jakiś interesujący dla mnie przekaz na forum 🙂
ja się dorobiłam 2 ignora, rzeczywiście jak sie człowiek tu wypowie to potem ma ich więcej 😀iabeł:
Gillian, a mogę wiedzieć po co czytasz moje posty jeśli mnie ignorujesz ? 😉
o! juz mam 16! hahaha WIEM ze ktoras z Was mnie ignoruje  👀 😀iabeł: 😁
noen, a po co mnie pytasz, skoro wiesz, że nie przeczytam? 😉
odkrywam sobie czasem to i tamto jak mnie dyskusja zaciekawi. No wiem, podobno to hipokryzja 😉

A. ja nie 🙂 chociaż zasłużyłaś za te wiosenne zdjęcia!
A., ooo, szalejesz 🙂 Ja na razie mam to szczęście, że nic mnie nie wkórza, ale śmieszy, tak jak np. wypowiedź Gillian 😁
noen, a po co mnie pytasz, skoro wiesz, że nie przeczytam? 😉

właśnie to zrobiłaś 😂
a ja tak samo jak tajnaa nikogo nie ignoruje, bo i tak bym odkrywała  😉 A dzisiaj już ignoruje mnie tylko 1 użytkownik.  Ciekawe kto  😀iabeł:
jeżeli komuś ulży,to proszę,oto moja lista:
lostak
aurelia
rewir
KarolaHeliowa
zabeczka17
guli
pawel_asola
Likier
adrianna32
konisiee
noen

i nawet nie chce wiedzieć,kto mnie ignoruje...jak ktoś chce mnie czytać,to czyta,jak nie chce,to nie,jego sprawa 🙂
A czymże sobie Lostak zasłużyła? 😉
Konstantynopol
ChocoPetrol
Prestige

te nicki mozesz wywalic z listy, bo nie potrzebnie ci wisza. napewno pisac nic nie beda 😉
Karutek, mam swoje powody,nie wszystko złoto co się świeci.
Katija! A patrzyłaś czy ignory znikają wraz ze zbanowanym ignorodawcą? Może A. ma takie "martwe" ignory?
Tania, z tego co wiem to nie znikają 😉
Taniu, ignory nie znikaja, poniewaz konto istnieje. a istniec musi, zeby ban dzialal.
na pocieszenie wam powiem, sa jeszcze tacy uzytkownicy, co sie rejestruja, naklikaja ignorow, i juz nigdy wiecej sie nie loguja. czas spedzony na forum np 15 do 40 min. 😉
Dziękuję za odpowiedź wam obu . No, czyli szlachetnie przybywa nam ignorów jak blizn. ;-)
[quote author=Jasnowata link=topic=21342.msg918470#msg918470 date=1298913839]
Konstantynopol
ChocoPetrol
Prestige

te nicki mozesz wywalic z listy, bo nie potrzebnie ci wisza. napewno pisac nic nie beda 😉
[/quote]

😀 jestem usatysfakcjonowana 😉
A mnie kto zignorował, przyznać się  😜  👀
Dostałam drugiego ignora 🙄
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się