branka, no wlasnie sie bardzo zdziwilam, ze ignorujesz tanie. Taniu, branka wcisnela ci chyba przypadkiem, a ignorem od klamczuchy, konfablunatnki, osoby nieszczegolnie wartej zainteresowania, nie powinnas sie absolutnie przejmowac.
Ja nie roztrząsam -dlaczego. Widać coś tam nagrzeszyłam. Sama robiłam remanent w ignorach . Pisałam o tym, większości nie pamiętałam już powodów. Noen wykreśliłam z ignorowanych jako nieżyjacą. 😉
kenna, hihi niezle, no i mam ignora mniej 😉 to dziwne ze mnie ignorowalas, wydawalo mi sie ze zamienilysmy pare slow w KR i to jeszcze calkiem niedawno 🙂
Taniu już cię odignorowałam, nie przypominam sobie, żebyś mnie czymś zdenerwowała, więc chyba rzeczywiście ignorowałam cię przez przypadek 😉 heh mój chaos wychodzi nawet w tym kogo ignoruję 😂
ignorowałam też sznurkę do niedawna, ale też odkliknęłam
kujka, trochę enigmatycznie napisałam - to nie było ostatnio, tylko dawno dość (kilka miesięcy temu?). Zorientowałam się pewnie niemal natychmiast, bo przy Twoim nicku zamiast wiadomości była tylko oddzielająca linia i informacja "tego użytkownika ignorujesz" i zaraz Cię odignorowałam, więc pewnie nawet nie zauważyłaś wzrostu i zmalenia liczby ignorów 😉
No to moja lista: [s] Livia[/s] - bo nie mogłam wymyśleć dlaczego jest na mojej liście 😉 Miki noen Konstantynopol ChocoPetrol Prestige
Są też takie osoby, po których zawsze mam "facepalm" 😉 Ale ich nie ignoruję, bo nie zatruwają mi forum, czasem napiszą coś mądrzejszego, lecz najczęściej omijam ich posty.
Ponieważ mój telefon nie respektuje ignorowania, przeczytałam Noen Twoją listę i nadziwić się nie mogę. Ignorujesz taki jakby... szkielet? tego forum. Osoby, które najwięcej i najsensowniej piszą. No niektórych oszczędziłaś.
Jasnowata, Przyznam Ci razcje, bo osoby które ignoruje, naprawde mają dużo mądrego do powiedzienia, ale nie mogę czytać tego wywyższania się, chamstwa, wypowiadania się na czyjś temat byleby zgnoić i czepialstwa. Po kliknięciu ignoruj, tak jak jjuż wcześniej pisałam ulżyło mi 🙂 Mniej się denerwuję czytając forum ;D Jest mniej zawiści w tym co teraz czytam. A no i mam nadzieje, że Tobie też ulżyło po kliknięciu ''ignoruj'' u użytkownika noen. 🙂
noen, a po co mnie pytasz, skoro wiesz, że nie przeczytam? 😉 odkrywam sobie czasem to i tamto jak mnie dyskusja zaciekawi. No wiem, podobno to hipokryzja 😉
A. ja nie 🙂 chociaż zasłużyłaś za te wiosenne zdjęcia!
Taniu, ignory nie znikaja, poniewaz konto istnieje. a istniec musi, zeby ban dzialal. na pocieszenie wam powiem, sa jeszcze tacy uzytkownicy, co sie rejestruja, naklikaja ignorow, i juz nigdy wiecej sie nie loguja. czas spedzony na forum np 15 do 40 min. 😉