No ba [czego człowiek nie zrobi jak ma się uczyć ] 😂 Nie było tego dużo 😁 Pewnie coś ominęłam ale średnia wychodzi nie wiele więcej niż pół przecinka na post.
edit: pomyłka. edit 2: ZMĘCZONA JESTEM I PISAĆ NIE UMIEM 👿
A ja nie powiem kogo ignoruję, napisze, że około 30 osób 😉 Tylko moje ignory nie są miarodajne, bo np. ignoruję X, bo jedną wypowiedzią mnie wkurzyła, oczywiście po godzinie czy dwóch jak mi przejdzie to zamiast jak człowiek odignorować to siedzę i odsłaniam każdą wiadomość przez następny miesiąc 😁
wiesz że natchniona Twoim spostrzeżeniem, sama przejżałam wiadomości i... znalazłam swój problem 😉 ja np. zamiast wstawiać przecinek, wstawiam emotikonke ( w których jestem zakochana :rozga🙂. Moje wypowiedzi są też przeważnie krótkie. Obiecuje popracowac nad sobą, bo faktycznie czytać to trudno.
W sumie aż boję się tu pisać... ale dziwnie się czuję ze świadomością, że wkurzyłam 3 osoby tak mocno, ze aż mnie zignorowały 😉. Sama teraz nie ignoruję nikogo - miałam fazę, żeby parę osób ignorować, ale i tak czytałam potem z ciekawości, co piszą 😵
Zairka to dobrze określiła: z ignorami źle się czuję 🙂
Ja też mam 1 ignora, chociaż od voltopirowych sporów staram się trzymać z daleka, a moje posty są dość "letnie" i niezbyt częste. Z nikim się nie spierałam tak porządnie, jakoś sobie nie przypominam. Chyba że - wiem! Była jedna taka dyskusja... Bo koty karmię Puriną, a nie drogą karmą z dużą zawartością mięsa! 🤔 :wysmiewacz22: I jak jeszcze jeden mi dojdzie, to na Whiskasa przejdę. No masakra! Pewnie teraz zacznie mnie ignorować pół volty, no luuudzie 🤔wirek: edit: literówka
Haha, kenna, o tym nie pomyślałam 😁 A tak serio, to nawet mogłoby być to, ale... ignory mam dopiero od 2 tygodni (chyba), a ta historia była z początku grudnia. Chyba że ludzie mnie ignorujący mają taki zapłon... no niezbyt 🙂
naprawdę bardzo mnie interesuje, kto mnie ignoruje i dlaczego 🙂 zwykła ciekawość w sumie, bo nie wiem czemu miałabym mieć żal o takie pierdoły. Ja tam się nie kryję kogo nie czytam i dlaczego, fajnie by było gdyby takie informacje były dostępne. Ignorować kogoś i się bać do tego przyznać to jak zrobić coś i bać się konsekwencji, zero odwagi cywilnej. A fe.
Ja dostałam 2 ignory, jak pewnego razu wypowiedziałam się w tym wątku, że ignoruje parę osób 😎 Więc może Gillian, Twoje ignory też się stąd wzięły 😁 (btw. potem zredukowały się do jednego 😉)
Gillian, ja właśnie uważam to za dziwne, żeby ignorować kogoś i chcieć, by o tym nie wiedział. Jeśli już, to jedynie w interesie moderatorów to jest, bo jeśli ignorowanie byłoby jawne, to utarczki na ten temat byłyby na porządku dziennym. Ja natomiast nie rozumiem potrzeby ignorowania kogokolwiek. Nawet, jeśli się z kimś całkowicie nie zgadzam, jest wg mnie kierowany najgorszymi, zupełnie nieuświadomionymi lub przeinaczonymi dla swoich potrzeb pobudkami, to chcę go czytać, po prostu żeby po raz kolejny zadziwić się, jakie kanalie nosi ziemia... Takie Animal Planet odcinek o egzotycznych, dzikich zwierzętach 🤣
ja mam w ignorowanych dwie osoby tylko za to, jakie wklejają zdjęcia - po prostu autentycznie nie mam przyjemności na nie patrzeć i już. A reszta to same trole które były lecz się zmyły.
Ja ignoruje jedna osobę, ktora swoimi mądrosciami doprowadza mnie do szalu, i robie to dla wlasnego zdrowia psychicznego.
Poza tym uwazam ze ten licznik ignorowanych jest bez sensu. Na innym duzym forum na ktorym siedze nie masz informacji kto cie ignoruje ani ile osob, po prostu kilkasz ingoruj i masz swiety spokoj, postow nie widzisz i nikt sie nie zastanawia kto go igoruje.
1. wiekszosc ignorow daja trolle, ktore wpadaja na forum, klikaja ignory komu sie da, a potem dostaja ban. mam tylko 3 ignory od aktywnych uzytkownikow, reszta jw. 2. naprawde nie zauwazylyscie zaleznosci, ze im wiecej piszecie o tym, kto was ignoruje, im wiecej dyskusji na ten temat, tym wiecej ignorow dostajecie?
ja mam 6 ignorów, nie mam bladego pojęcia dlaczego. Nie wykłócam się z nikim ani nic. Widocznie według tych osób pierdoły piszę i nie mogą tego zdzierżyć. Chcę ich poznać 😀iabeł:
Też jestem niebotycznie skąd moje ignory-już pięc 🤣 Ktoś strasznie się na mnie oburzyła,więc rozumiem,że mogła nie chciec już czytac tego co pisze czy coś,ale reszta jest fascynujaca🙂