Forum towarzyskie »

Dyskusje ignorowanych

Edytka, cóż poradzę na to, że jestem taka fantastyczna 😎
Jessst, mam 2 ignory! Ktoś się nade mną zlitował jak przeczytał że czuję się pominięta bo innym ignorów przybywa a mi nie 😁

Averis, Edytka, dziwnie to wygląda jak macie te same avki, już myślałam że to post pod postem 😂
Misskiedis, to dzieło Burzy 😎 Ona też taki ma 😀
Jeszcze trochę i będę was musiała ignorować bo kilka takich samych avków mnie dekoncentruje 🤣
Nie wiem o czym one mówią 😎
Mi dzisiaj przybył kolejny ignor.
To na pewno przez avatar  😎
Edytka, ja mialam ochote Tobie, Burzy i Averis wlepic ignora ale na fb za te Wasze musicale 😁 ale przyznaje sie ze tym razem to nie ja!
kujka, już nie wytrzymujesz? 😀
Keep calm and idź do Romy 😎 Zazdrościcie!  😁
edit: Ha! Ja już mam 11  😎
no proszę, już 3 ignory  😉
Burza, jako ze szczerze nienawidze musicali, to przyznam ze przechodze ciezkie chwile :P
kujka jestem z tobą  😎
Burza, Averis wiecie, że od czasu zmiany avków przybyły nam wszystkim po 2 ignory?  😁
Na zdrówko 🙂 ja mam rozdane ze 30 więc nie mam problemu 🙂
wczoraj mialam 15 ignorow a dzis juz TYLKO piec??...  😲
czuje sie niedoceniona  😁
Ja na re-volcie jestem może od 10 postów i już mam dwa. Znając moją osobowość tendencja będzie wzrostowa 😎
Cześć 😀
To może komuś ulży. Ja ignoruję :
Likier
caroline
katija
rewir
wrotki
Nirv
Szczery
Ktoś
Tania
Dworcika
zabeczka17
ninevet
Burza
etosha
:kwiatek:

I powiem tak, po kliknięciu u każdej z tych osób ''ignoruj'', ulżyło mi  😉
oh, znow mam 15 ignorow, chyba jakis blad byl na re-volcie wczesniej  😁

noen  a ja nie?...  😲  wymieklam  😵

😁
A. Nie, Ciebie nie 😉 Nie dawałam ignorów za to, że np. ktoś mnie zjechał, jak napisałam o tym, że prowadzę czasem jazdy, wręcz cieszę się, że ktoś to zrobił 😉  Ani w wątku o ''mojej smierci'' wypowiedział się, że jestem nienormalna i upozorowałam śmierć itp. Te pare osób sobie nieźle zasłużyło, najczęściej chamstwem, wyniosłością, przechwalaniem się, za szczerą szczerością, miesiączką 24h/dobę 7 dni w tygodniu (dotyczy pań), oszustwem i stronnością. I dopóki ktoś naprawdę mnie nie zdenerwuje nie planuje wciskać przycisku ignoruj.
a ja ignoruję tylko ChocoPetrol czy jak mu tam (dawny Prestige), bo jego wypowiedzi często przyprawiają mnie o facepalm. czoło czerwone, oklepane, dłoń drżąca... już mi się nie chciało.
jednak nie wyobrażam sobie ignorowania tylu osób co np. noen. to utrudnia zrozumienie dyskusji, trzeba dodatkowo klikać i odkrywać odpowiedzi, żeby się zorientować. ale ile wysiłku to kosztuje! olaboga! i forum zakreskowane takie, puste...
nieco mnie irytuje, kiedy ktoś wypisuje jakieś farmazony, a na niezbyt przychylne reakcje pisze "pyknij ignora i masz mnie z głowy". i dalej głosi swoje herezje... tutaj chyba przydałby się przycisk "debil" 😉.
miesiączką 24h/dobę 7 dni w tygodniu (dotyczy pań)

ja nie mam od paru lat bo jade na depo  😎

tak wiec wiem dlaczego nie mam ignora od Ciebie  😎

😁
Ja moją listę też mogę ujawnić, może komuś ulży  😉
Raija
Alten
blee
konik66
zelka2303
Nasetta
NiCiA 🙂😉
piotrkowiankaa
A ja tylko dwa ignory mam. Jestem niepocieszony! Musze się trochę rozkręcić.
jednak nie wyobrażam sobie ignorowania tylu osób co np. noen. to utrudnia zrozumienie dyskusji, trzeba dodatkowo klikać i odkrywać odpowiedzi, żeby się zorientować. ale ile wysiłku to kosztuje! olaboga! i forum zakreskowane takie, puste...

ja raczej nie odkrywam, jesli już jest jakaś dyskusja, to po prostu nie czytam. A w wątkach w których się udzielam bardzo rzadko te osoby się wypowiadają, bo bardzo rzadko mam zakryte posty 😀

A przynajmniej forum wydaje się milsze i dużo mniej zawiści i wywyższania się wychodzi z postów reszty użytkowników. Czasami jak czytałam posty osób której już teraz ignoruje to aż się we mnie gotowało, i zastanawiałam się, jakie te osoby musza mieć kompleksy w realu, żeby takie rzeczy pisać na forum 🙂 A teraz, wchodze na forum, lajcik, 0 nerwów i jest czaaad.

A. No widzisz 😀 Ale jakoś mi nei zawadziłaś, i nie czuje wściekłości czytając Twoje posty, więc nie masz się co martwić o ignora ode mnie 😀
noen, patrzac na liste ludzi ktorych ignorujesz... nie wiem co robisz i co czytasz na tym forum. ale na pewno nic madrego ani ciekawego.
kujka, mylisz się 😉

a btw. dostałam dzisiaj 3 nowe ignory. Nieźle. Ten wątek to chyba samobój 😀
Ja też mogę swoją listę ujawnić  jeśli komuś ma ulżyć:

Tania
majeczka
F
gajara18
Katja
Mysza
Miki
quupa

szczerze mówiąc nie wiem czemu dałam ignora Tani. Ani kiedy 😁  nawet nie wiedziałam, że ją ignoruję 😲
majeczke tylko ze względu na ogłoszenia z bryczesami

O! Wyjaśniły mi się dwa ignory.
Troszkę zabolało , ale lepiej jest wiedzieć.
A ja raz zorientowałam się, że ignoruję kujkę, chociaż też nigdy nie wcisnęłam "ignoruj" ani dla Niej, ani dla nikogo innego. U mnie prawodpodobnie kot to włączył, bo często chodzą mi po klawiaturze, jeśli nie zamknę laptopka, albo jakiś błąd forum...?
branka, no wlasnie sie bardzo zdziwilam, ze ignorujesz tanie.
Taniu, branka wcisnela ci chyba przypadkiem, a ignorem od klamczuchy, konfablunatnki, osoby nieszczegolnie wartej zainteresowania, nie powinnas sie absolutnie przejmowac.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się