A. Nie, Ciebie nie 😉 Nie dawałam ignorów za to, że np. ktoś mnie zjechał, jak napisałam o tym, że prowadzę czasem jazdy, wręcz cieszę się, że ktoś to zrobił 😉 Ani w wątku o ''mojej smierci'' wypowiedział się, że jestem nienormalna i upozorowałam śmierć itp. Te pare osób sobie nieźle zasłużyło, najczęściej chamstwem, wyniosłością, przechwalaniem się, za szczerą szczerością, miesiączką 24h/dobę 7 dni w tygodniu (dotyczy pań), oszustwem i stronnością. I dopóki ktoś naprawdę mnie nie zdenerwuje nie planuje wciskać przycisku ignoruj.
a ja ignoruję tylko ChocoPetrol czy jak mu tam (dawny Prestige), bo jego wypowiedzi często przyprawiają mnie o facepalm. czoło czerwone, oklepane, dłoń drżąca... już mi się nie chciało. jednak nie wyobrażam sobie ignorowania tylu osób co np. noen. to utrudnia zrozumienie dyskusji, trzeba dodatkowo klikać i odkrywać odpowiedzi, żeby się zorientować. ale ile wysiłku to kosztuje! olaboga! i forum zakreskowane takie, puste... nieco mnie irytuje, kiedy ktoś wypisuje jakieś farmazony, a na niezbyt przychylne reakcje pisze "pyknij ignora i masz mnie z głowy". i dalej głosi swoje herezje... tutaj chyba przydałby się przycisk "debil" 😉.
jednak nie wyobrażam sobie ignorowania tylu osób co np. noen. to utrudnia zrozumienie dyskusji, trzeba dodatkowo klikać i odkrywać odpowiedzi, żeby się zorientować. ale ile wysiłku to kosztuje! olaboga! i forum zakreskowane takie, puste...
ja raczej nie odkrywam, jesli już jest jakaś dyskusja, to po prostu nie czytam. A w wątkach w których się udzielam bardzo rzadko te osoby się wypowiadają, bo bardzo rzadko mam zakryte posty 😀
A przynajmniej forum wydaje się milsze i dużo mniej zawiści i wywyższania się wychodzi z postów reszty użytkowników. Czasami jak czytałam posty osób której już teraz ignoruje to aż się we mnie gotowało, i zastanawiałam się, jakie te osoby musza mieć kompleksy w realu, żeby takie rzeczy pisać na forum 🙂 A teraz, wchodze na forum, lajcik, 0 nerwów i jest czaaad.
A. No widzisz 😀 Ale jakoś mi nei zawadziłaś, i nie czuje wściekłości czytając Twoje posty, więc nie masz się co martwić o ignora ode mnie 😀
Ja też mogę swoją listę ujawnić jeśli komuś ma ulżyć:
Tania majeczka F gajara18 Katja Mysza Miki quupa
szczerze mówiąc nie wiem czemu dałam ignora Tani. Ani kiedy 😁 nawet nie wiedziałam, że ją ignoruję 😲 majeczke tylko ze względu na ogłoszenia z bryczesami
A ja raz zorientowałam się, że ignoruję kujkę, chociaż też nigdy nie wcisnęłam "ignoruj" ani dla Niej, ani dla nikogo innego. U mnie prawodpodobnie kot to włączył, bo często chodzą mi po klawiaturze, jeśli nie zamknę laptopka, albo jakiś błąd forum...?
branka, no wlasnie sie bardzo zdziwilam, ze ignorujesz tanie. Taniu, branka wcisnela ci chyba przypadkiem, a ignorem od klamczuchy, konfablunatnki, osoby nieszczegolnie wartej zainteresowania, nie powinnas sie absolutnie przejmowac.