Forum konie »

Oficerki

Sigma, dziękuję  :kwiatek:
Sanna, wiem, o którym szewcu mówi Sigma, więc nie ma problemu - możemy wybrać się razem  🙂. Natomiast chyba Deb wspominała o dobrym szewcu we Wrzeszczu. Trzeba ją podpytać.
Agu, dzięki  :kwiatek: jak tylko wpadnę do Kraju, to się zamelduję  - nie tylko w sprawie szewca  😀
przepraszam, bo już zdecydowanie zaśmiecam wątek.. 🚫
Moze mi ktos powiedziec, czy Petrie Excelent maja zamek, bo jak rozmumiem Anky nie mają. Powoli dojrzewam do zakupu oficerek ( choc jeszcze nie wiem za co:P). Chciałabym jakies fajne ujezdzeniowe z zamkiem ikosztujace mniej niz 2 tys, najlepiej w okolicach max 1500.
SAAAAAAAAAAAAAA!!! Zdarzyly na zawody !!!
HIpika paris.

Sa piekne, smukle, idealnie dopasowane, wysokieeeeeeeee
Aga_Leming, wszystie moga miec zamek, anky tez. tylko za to sie dodatkowo placi.
Sanna, wiem, o którym szewcu mówi Sigma, więc nie ma problemu - możemy wybrać się razem  🙂. Natomiast chyba Deb wspominała o dobrym szewcu we Wrzeszczu. Trzeba ją podpytać.

Ktoś Sanna
cholewkarz we Wrzeszczu na ulicy Danusi 😉 jest tam takie małe rondo. w jedną stronę idzie się z niego do GUS w drugą do małego warsztatu cholewkarskiego.

mam nadzieję, ze ten jeszcze żyje 😉
Deb dziękuję  :kwiatek:
Sluchajcie, dosc pilne pytanie.
Nie mam nigdzie w poblizu sklepu dysponujacego oficerkami Cavallo. Pozostaje mi wiec tylko zamowic przez neta. Jak z rozmiarowka stopy?? 37 to rzeczywiscie 37??
Klami nie wiem, czy nie myślę zbyt abstrakcyjnie,ale na Twoim miejscu, jakbym miała zamiar wydać tyle kasy i tego nie żałować, to wsiadłabym w samochód i pojechała do Słupska do Lamri. Mapa google pokazała mi,że to 110 km,a wg mnie warto, bo sprawdzisz jak z numeracją, jak z długością i szerokością łydki itd.  Ja ze swoich jestem bardzo zadowolona, mam nadzieję, że Tobie też będą pasowały  🙂
Forta, fakt. Jakos wypadlo mi z glowy, ze ten sklep w Slupsku to lamri.
Dzieki.
Wpadne tam, szczegolnie, ze chce kupic jeszcze pare innych rzeczy.
Tak na marginesie to zdecydowalam sie na te Cavallo Sydney jak Ty masz. Mam nadzieje, ze beda sie dobrze sprawowac.
Crazy oficerki wyglądają na nodze rewelacyjne!! 😜
Sa naprawde sliczne, nie marszcza sie z tylu a nic.. super.
CRAZY normalnie jestem zazdrosna.. 🍴
Ha !!! Sa cudowne..
Crazy są piękne  😜
crazy- śliczne 😉
macał ktoś oficerki De Niro?
Ja kiedyś mierzyłam i bardzo mi się podobały.
a jaki model mierzyłaś?
zastanawiam się nad tymi: model augusto. chciałabym oficerki do ujeżdżenia ale nie wezme chyba typowo ujeżdżeniowych... miałam petrie perfect i (dla mnie-nie przyzwyczajonej do oficerek) jazda w nich była prawie katorgą... poprostu jestem nieprzyzwyczajona do ofcerek i porzebuje cos raczej miękkiego- czy one mają całkiem miękką cholewkę czy.. no nie wiem- taką jak sztylpy?
jaka jest rozmiarówka?
Oj nie wiem nawet jaki model,bo mierzyłam je ze dwa lata temu😉Bez sznurówek,z suwakiem z tyłu.Cholewka była dość sztywna,ale było mi w nich wygodnie.Rozmiarówka wg mnie "normalna"
a w jakim sklepie mierzyłaś?  🙂
zaczynam się poważnie nad nimi zastanawiać...
a czy ktoś widział te na żywo???

http://www.sklep.hippica.pl/p,pl,361,oficerki+las+vegas.html

Zależy mi na takich, które są sztywniejsze i mają bardziej ujeżdżeniowy profil. Pytanie czy to jest tylko wersja bez sznurowania z przodu, a są równie miękkie jak Dublin czy tym podobne, czy są właśnie sztywniejsze?
Epk ja mam Las Vegasy,jeżdze w nich skoki i ujeżdzenie.To są oficerki bez sznurowania z przodu,natomiast co do skóry - byłam na miejscu do pobrania wymiarów i przy okazji wybierałam sobie skórę,z której mają być zrobione,więc mogą być zarówno sztywne jak i miękkie 😉
A robiłaś zdjęcie miary w siedzibie Hippicy, czy u przedstawiciela? Nie miałaś potem problemów z dopasowaniem oficerek? Pamiętam, że kiedyś były jakieś koszmarki zamiast ładnie wyprofilowanych oficerek..
W siedzibie,w Krzywopłotach.Z początku oficerki były za ciasne przy palcach,więc odesłałam do poszerzenia.Po poszerzeniu były juz prawie dopasowane,ale wciąż jeszcze wkładam prawidła żeby rozepchnać skórę.Jeszcze troche je wyjezdze i będą pasować idealnie 😉 Jeżdze w nich góra miesiąc.
macał ktoś oficerki De Niro?

to ja sie podepnę do pytania  😉

Chodzi mi dokładnie o te:
Ja mam te:  http://pasi-konik.pl/pl,product,108388,hippica,oficerki,ujezdzeniowe,hanower.html  miare zdjejmowali mi na miejscu. Oficerki sa z dosyc sztywnej skóry, takie chciałam. Bardzo długie bo tez takie chciałam, na wypadek gdyby mocno osiadły. Na zdjęciu nie wyglądaja korzystnie, ale na zywo super.
Lutien, wstaw koniecznie zdjęcia!
LOVELY.w Inter Api
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się