Forum konie »

Oficerki

z tak dłuuugą noga będziesz mieć wyzwanie z rozmiarówką.
Moższ prbować szukać w męskich jeśli znajdiesz od 39 rozmiar.
Szukam ładnych brązowych oficerek w których można chodzić po cywilnemu, tj.muszą być wygodne. Ktoś ma jakiś typ?
kotbury, no wiem,jest dramat nawet w wyższej półce cenowej a co dopiero jak się chce coś do ciurania..nie dość że dlugasne to jeszcze szerokie a zwykle jak już są oficerki wysokie to też wąskie..ja nie wiem kto mi te geny sprzedal serio 😆 ale z tymi męskimi może nie taki głupi pomysł 😅???? dzięki!
adriena Kavalkade. Najwygodniejsze ever.
adriena Kavalkade. Najwygodniejsze ever.
flygirl, tak myślałam (miałam Maximusy), patrzę właśnie na Proximo, tylko brąz taki trochę jaśniejszy bym potrzebowała
lacuna, Zobacz te: https://www.imperialriding.com/la80122001-3182.html
Parę tygodni temu kupiłam na promce w gnl za niecałe 400 zł. Są piękne, a za taką cene to nie będzie żal ich ciorać 😉 Mają naprawdę szeroką rozmiarówkę. Jedne z serio niewielu gdzie przy rozmiarze 36 stopy mają wysokie cholewki na 46cm i do tego wąskie na 30 😍 Mój rozmiar na stopie wypada w tym modelu większy, także jak nosisz pomiędzy rozmiarami, to myślę że spokojnie możesz wziąć mniejszy z 2.
zembria, faktycznie piękne i rozmiarówka nawet jest ale prawie 1500zl to nijak do ciorania 😅????
Post został usunięty przez autora
lacuna, ostatnio dorwałam je na tradeinn za 530. może tam coś znajdziesz. Premier equine ma fajne , a horkę mają na przecenie teraz
lacuna, w takim rozmiarze są jeszcze Busse Laval, da się je kupić poniżej 1000 zł, no ale w błoto to i tak szkoda 🙈
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się