Nie - żadnego serialu na HBO poza Czarnobylem nie obejrzałam 😉 także dzięki za polecenie, wpada na listę - dziś rzucam wszystko, Brooklyn 9-9 wpadł na Netflix
z seriali na HBO z takich okołokryminalnych tematów można się pokusić o obejrzenie Obsesji Eve, Wielkich Kłamstewek, Fargo (klasyczek), Detektywa (sezony są osobnymi historiami, mi chyba najbardziej się podobał 3 i 1), polski Pakt jest spoko, Czarne jezioro widziałam tylko pierwszy sezon. Niektórzy się zachwycają Ślepnąc od świateł ale ja nie mogłam przeżyć aktora obsadzonego w roli głównej, drewno jakich mało
Obejrzałam na Playerze dwa sezony „Odwróconych” i nie wiem jak żyć😉 Jeśli jeszcze nie oglądałyście to baaardzo polecam - serial oparty na prawdziwych wydarzeniach, boska obsada.
Czy ktoś wie gdzie znajdę wszystkie sezony Chirurgów? Potrzebuje pozytywnego serialu na poprawę humoru i to się zawsze sprawdzało, ale tam gdzie wcześniej oglądałam już serial nie jest dostępny. Może być coś płatnego w rozsądnych granicach. Najchętniej bez żadnego polskiego lektora i napisów, oryginalny dźwięk angielski. 🌷
Fajne i pozytywne seriale, bez zbędnego smutku na Netflixie lub Amazonie? The Office, Brooklyn 99, Community, Superstore-ograne i oglądane.
Może być też coś pokroju House of Cards lub Sherlocka.
Brakuje mi czegoś serialowego, nie chcę w koło oglądać tego samego.
Moon, Właśnie mam na liście do obejrzenia i jeszcze jakoś nie mogłam się przemóc. Myślę, że spróbuję. Właśnie szukam tak rekomendacji tytułowych aby nazbierać na jakiś czas i mieć co oglądać w zapasie 😀
my z powrotem mamy Amazona więc robię sobie 'do kotleta' sentymentalną podróż w przeszłość i lecę Supernatural od początku <3 teraz początek 4tego sezonu ;D
Grettiena, najnowszy sezon 9-9 też? 😉
Z takich lekkich durnych to na Netflixie jest Emily w Paryżu. Obejrzałam pół odcinka, nie zdzierżyłam, ale może Tobie akurat podejdzie.
Oglądam właśnie Behawioryste i jestem zazeniwana. Naprawdę polscy widzowie to idioci ? Czemu jest tak mało dobrych seriali polskich ?
To mogło być dobre... gdyby nie tak wielkie dziury logiczne ze masakra
Moon, jak pamiętam to jest na podstawie książki więc nie wiem czy książka tak durna czy tylko serial im wyszedł taki.
Połowę rzeczy idzie się domyśleć, zachowania bohaterów irracjonalne.... I oczywiście genialny przestępca mądrzejszy od całego świata.
Facella, fakt, ostatni jeszcze przede mną. Ale już szukam czegoś przyszłościowo 😀 Becia23, dopisuje, dzięki! Kiedyś oglądałam pojedyncze odcinki gdy trafiłam w TV, dziwne, że zapomniałam o tym serialu! vanille, sprawdzę i dopiszę do listy, dziękuję!
Polecicie serial na Netflixie, przy którym nie trzeba zbytnio wysilać mózgu, ale też żeby nie irytował głupotą. Taki lekki i łatwy do nadążenia, bo często siedzę na telefonie jednocześnie (z tego powodu lepiej anglojęzyczny, bo wtedy słucham i rozumiem).
Ja właśnie oglądam Jedno z nas kłamie. Taki mix Plotkary, 13 powodów i czegoś detektywistycznego.
Plotkare i 13 powodów tez można tak oglądać. „Kobieta z domu naprzeciwko dziewczyny w oknie” tez nie wymaga zbyt wiele uwagi, You - wszystko w podobnym klimacie. Wszystkie oglądam w tle, kiedy pracuję.
13 powodów to akurat mnie raziło głupotą tak, że nawet z nosem w telefonie nie mogłam wytrzymać.🤣 You oglądnięte, Plotkara też, więc wpisuję na listę pozostałe dwa, dzięki!😁
Jak się nazywa na Netflixie serial lub film o takiej blondynce,która nadciągała ludzi i umieszczała w psychiatryku/domu starców? i zagarniała ich kasę?Zaczelam oglądać i zasnęłam a nie mogę znaleźć🤷 Kojarzy ktoś?
Obejrzałam ostatnio pierwszy sezon Toy Boy, myślałam że to taka popierdółka będzie a w sumie wciągnęłam się, podobał mi się ten serial.
Naprawdę niezły serial kryminalny, konkretna intryga.
U nas ostatnio leci nowy sezon Rozczarowanych do kotleta, poza tym wciągnęłam:
Grace and Grace - taki średni, bez większego szału, można obejrzeć w tle. Trochę brakuje mi w nim jakiejś puenty
Kim jest Anna - znowu średniak, ale fajnie się ogląda, pięknie pokazuje jak łatwo zmanipulować ludzi pozorami
Jedno z nas kłamie - osobiście mam słabość do teen drama 😅 Bardzo dobrze się go ogląda, choć jest trochę amerykański i ma typowe przywary amerykańskich serialów o nastolatkach.
Mój największy ból to skończenie Downtown Abbey i to, że nigdzie nie mogę znaleźć odcinku specjalnego/filmu. Był na netflixie do grudnia 😭 Za późno się za to wzięłam... dawno mnie żaden serial tak nie wciągnął.
Chciałam się pocieszyć "Pozłacanym wiekiem" na HBO, ale dodają jeden odcinek tygodniowo, nienawidzę takiej dystrybucji 😑
Jeśli chodzi o HBO GO, to i tak tylko do 8. marca będzie funkcjonować - potem przechodzi w HBO Max. Ja rezygnuje z subskrypcji, bo nie mają apki na konsole PS, więc nie będę mieć jak oglądać.