Forum konie »

produkty ANKY

Moja nie kasztanka a czerwonobułana. A copper jest w kolorze jej grzywy. A druga (ciemno) gniada z miedzianym połyskiem. Ale na razie i tak budżet wyczerpany do cna.
quantanamera wstawiałaś gdzieś może zdjęcia cooper'a na jasnym kasztanie? Czaję się na niego, ale jak mówisz, że na jasnej maści wygląda kiepsko, to się chyba zastanowie  👀
Night blue w ogole do GNL nie dotarl w ostatniej dostawie, takze one beda jeszcze splywac.

Mam ebony tylko, ze on juz jest zwyklym, szarym padem. Mnie ten nadrukowany brokat sie spral i powstrzymuje mnie to skutecznie od zakupu kolejnych.
Nowa kolekcja na zywo rozczarowujaca, a juz najbardziej raisin.
SzalonaBibi, zależy jakiego masz kasztana, bo copper najlepiej wygląda na ciemniejszych koniach - gniadych, czekoladowych. Na moim biszkoptowym Suchym to była pełna porażka  🙄

Na haflingerce w zimowej sierści wygląda super  🙂
[quote author=quantanamera link=topic=202.msg2765199#msg2765199 date=1520719326]
SzalonaBibi, zależy jakiego masz kasztana, bo copper najlepiej wygląda na ciemniejszych koniach - gniadych, czekoladowych. Na moim biszkoptowym Suchym to była pełna porażka  🙄

Na haflingerce w zimowej sierści wygląda super  🙂
[/quote]

Tak myślę... Naprawdę przykładałyśmy z panią zdjęcia z mojego telefonu do tych padów. Boję się, że jak pójdę odebrać to sam mi wskoczy w ręce... Trzeba było brać z wysyłką.
anil22, nie no jak nie ma? W KARINIE masz wszystkie pady i owijki i to jeszcze z rabatem 15%. Sama bym ten granat kupiła, ale no, inne wydatki mamy teraz. 🙁
quanta, zdziwiłam się, bo obstawiałam że jednak szału nie będzie, ale Raisin to zaskoczenie bardzo na plus 🙂 Ale Nightblue też mi się bardzo podoba.
Kurcze a mi ten nightblue jak cerata... raisin tez jakoś nie.
Jak pozbywacie się nadmiaru kłaków ze spodniej warstwy padów? Namachałam się dzisiaj jakąś randomową szczotką, którą z reguły używam do kopyt, ale sama nie wiem, ile tych kłaków zeszło, a ile wbiło się głębiej. 🤣

edit. czy kaloszki Copper będą mi poziomem ciemności brązu pasować do Chocolate i Eskadrona Mustangbrowna czy one to raczej zupełnie z innego świata? 👀

edit2. nie wiem, co sobie ubzdurałam z tym Copperem, o te mi chodzi https://konik.com.pl/kaloszki-matt-braz-anky Może ktoś je miał/widział na żywo?
Kurcze a mi ten nightblue jak cerata... raisin tez jakoś nie.

To samo powiedziałam, troche cerata  😁
Emptyline faktycznie, wcześniej nie znalazłam
faith, na żywo zdecydowanie nie jak cerata 🙂
Ja w sobotę odebrałam swój komplet, rzeczywiście czaprak przypomina niebo letnią porą  😍
Niżej zdjęcie w stajni, w świetle dziennym. Dwa kolejne w sztucznym świetle, jedno przy świetle, drugie po ciemku z lampą  😉

Pierwsze zdjęcie ogromne.
edit. i tak pomniejszane  😲 teraz będzie ok :P
bosze..... a i się już od dłuższego czasu NIC nie podoba. Ani Anky ani Eskadron . Nic a nic. Też niedobrze.  😁  można się zacząć powoli martwić
Tak was czytam i czytam jak się tak zachwycacie i nic was nie rozumiem  😁

No nie widziałaś na żywo tych brokatowych Anek.
Ja zdeklarowana anty Anka jak zobaczyłam komplet na kobyle znajomej to dostałam takiego chciejstwa, że szok.
A czy w ogole jest opcja żeby PINE BARK DL jeszcze gdzies dostać?
Livia, wyleczyłaś mnie z obu, ten granat u Ciebie wygląda jak skaj...

Czaprak odbija sztuczne światło z lamp i przez to trudno mu zrobić wiarygodne realne fotki. Na tych wszystkich zdjęciach jest ceratowy, śliski, a na żywo to jest mat identyczny ja pokazany wyżej raisin. Komórką będzie zawsze efekt ceraty. Polar nie odbija światła i już wygląda na zupełnie inny kolor.
Jak dla mnie kolor owijek nawet w rzeczywistości nie jest tak idealnie dobrany jak Eskadron. Odcień owijek jest bardziej głęboki, ale w komplecie Piscina też pad różni się odcieniem od owijek. Pewnie to też przez "zamszyk" na padzie i to w którą stronę będzie "przygładzony", a przecież i tak kolor tego materiału nie będzie idealnie jednolity w przeciwieństwie np. do bawełny. No ciężko mi jest ocenić to zjawisko  🤣 po prostu w rzeczywistości owijki są ciemniejsze od czapraka  😉
To tak jak z granitem, ludzie pisali,że szary, że brąz a to totalnie czarny pad.
A żeby zobaczyć brokat to trzeba blisko podjeść.
Ajajaj, dobrze że nie kupiłam tego niebieskiego  😂 Totalnie inaczej sobie go wyobrażałam.
lusia722 do niego zdecydowanie nie trzeba blisko podchodzić żeby zobaczyć brokat  😁
Mi się za to wydaje, że ten Night Blue to po prostu nie na karuski 😉 Sory dziewczyny, na zdjęciach szału nie ma imo... ja to widzę na innych maściach, a wybitnie na gniadych i kasztanach 🙂
Btw. czy jakiś sklep w Poznaniu ma anky? Chciałabym je zobaczyć na żywo, a w przyszły weekend tam będę.
Tak jak uwielbiam granaty, tak po zdjęciach night blue mi się absolutnie nie podoba.
Mi by się bardzo podobał, gdyby wyglądał, jak na tym pierwszym zdjęciu z posta Wigorrr. 🤣
Chyba fajniejszy granat ma teraz eskadron 🙂
To ja się wtrącę z copperem  🙂

Bosko!  😍
:kwiatek:

Jak dla mnie to jest genialny kolor na gniade  😉
tulipan, - przestań proszę wstawiać takie piękne zdjęcia, bo mi się chciejstwo włącza 😍
tulipan, cud nad cudy!
Odebrałam wczoraj zakupy - oparłam się pokusie coopera i zostałam przy dwóch - lightgold i nightblue. Stoją przede mną i nie mogę się napatrzeć. Wracam na weekend, ale ma wrócić zima i nie wiem czy wsiądę. Jak tylko wróci wiosna siodłam na błotny chrzest 😀iabeł:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się