zembria czerniaka nie brałam, pewnie dlatego, że koń ma skórę ciemną i jakoś czerniak mi się kojarzy z siwkami, ale dopiszę do listy znaków zapytania 🙂 zapalenie mieszków włosowych - ok , ale takie rozrzucone bez sensu po ciele, i taki luźny groszek pod skórą ?
blucha guzki kolagenowe mogą być wszędzie - ok 🙂 to też trop jakiś 🙂
Perlica jeleni, bardzo rozjaśniony, a właśnie jednego sarkoida miał jak go kupowałam, czyli 23 lata temu....
wrzucam zdjęcie, sorki bo fotografowałam akurat ogon 😉
Zachodniopomorskie Koszalin, Sławno może słupsk. Ktoś chętny na wizytę dr Marty Załuskiej ze Szczecina. Ja robię kontrolne gastro. Wizyta w przeciągu 2 tyg
BUCK, dokładnie tak jak zembria, pisze, Siwki są raczej czarne pod futrem, o czym się w tym roku przekonałam- jak po ogoleniu mój koń miał czarny kwadrat na skórze 🤣
BUCK, Wszystkie siwki mają czarną skórę. zembria, gorzej jak opisany siwy, a się potem okazuje, że jednak siwo-tarantowaty. 😂 I mam konia, który ma skórę czarną, ale też i różową 😁
Hermes, Mi robił Hubert Urbaszek, polecony przez zaufaną znajomą. Od Przewoźnego. Nie mam zastrzeżeń, ale też badany koń nie miał jakichś wątpliwych elementów.
Mam pytanie o końskiego dentystę, który robi trasy po Polsce.
Monika Olejniczak? Dr. Pędziwiatr? Kto jeszcze? Wiem, że na południu jest jeszcze Hania Buch, ale ona nie przyjedzie na pomorze.
Korzystał ktoś z usług Adama oleandera ? Z tego co rozumiem to nie wet, ale robi zęby.
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 21 września 2023 12:56
xxagaxx, Katarzyna Ferenz przyjeżdża na Pomorze. Korzystałam z jej usług i bardzo polecam. Skontaktuj się z nią po prostu, ona jest z Wrocławia. https://konskie-zdrowie.pl/
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 21 września 2023 14:27
xxagaxx, tak, ona jest bardzo sprawna jeśli o to chodzi 🙂 . U nas rtg, przed jej wizytą, robił inny lekarz i miał trochę stresa, żeby dobrze zrobić, żeby było widać to co ona potrzebuje i też bardzo sprawnie się kontaktowali i od razu. To mam nadzieje, że pomocny ten mój post jest 🙂 .
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 21 września 2023 15:05
Sorki za post pod postem , ale w Pomorskiem mamy nową (chyba, dla mnie nową w każdym razie) wetkę Agata Mach. Stacjonuje w okolicach Elbląga, ale jeździ po województwie. https://pl-pl.facebook.com/szpital.kraskowo
Zostawiam wyżej kontakt na fb i nr telefonu 601 356 465 .
Dostałam cynk od weta, który był właśnie u nas do pszczół 😉 .