Quantanamera, pewnie widziałaś zdjęcia kilku moich koni na moim photobloku, więc wiesz jakie konie można u mnie zobaczyć, jeśli interesują Ciebie jakiekolwiek wiadomości na temat koni izabelowatych i odmian u tych koni możesz śmiało pytać bo tylko ja moge Tobie doradzić , wszyscy piszą jaką to maja wiedze a w naszej stajni możesz zobaczyć owoc tej wiedzy bez zbędnego pisania i wymądrzania się, mój zootechnik w 2003 roku na konkursie prac magisterskich w dziedzinie genetyki u koni zdobył 1 miejsce w niemczech i 2 w polsce
niestety ten kon padl jakis czas temu 🙁 emptyline, odcien odcieniem, ale co to za masc w ogole? wpisany byl kasztan w siwiznie. jak dla mnie podchodzi pod deresza, zwlaszcza na zadzie 😉
czy to możliwe, aby koń ściemniał? ktoś tu chyba kiedyś wrzucił zdjęcia siwka, który później był kary w siwe plamki (nie mam pojęcia jak określić taką maść). że konie siwieją, to wiem. ale że ciemnieją? pierwsze słyszę i mnie to zastanawia.
czy to możliwe, aby koń ściemniał? ktoś tu chyba kiedyś wrzucił zdjęcia siwka, który później był kary w siwe plamki (nie mam pojęcia jak określić taką maść). że konie siwieją, to wiem. ale że ciemnieją? pierwsze słyszę i mnie to zastanawia.
Czy ktoś był by tak miły i sprecyzował mi dokładnie jakiej maści jest moja kasztanka? W mojej galerii są jeszcze dodatkowe zdjęcia po urodzeniu i jak miała pół roku, a teraz ma prawie rok - zdjecie tu zalączam :kwiatek: Wiem, że to kasztanka, ale jaka? Ma srebrną grzywę, ojciec haflinger, matka od konika polskiego po DRP.
emptyline, ciężko mi się doszukać u niego gniadego 😉 A właśnie jak to jest z opisem w paszporcie, jeśli został blednie opisany? Dodatkowo w paszporcie ma zaznaczone 4 wysokie skarpetki, a teraz po latach są 3. To się powinno zmienić?