Rozumiem, że Adam z naszych był pierwszy, pozostali Polacy też dzisiaj startują?
Parkur przepiękny, ale jak spojrzałam na te wagony, na ten mur to delikatnie mówiąc się przeraziłam 😂
Urocza jest ta przeszkoda z makaronikami 🙂
Co do wyniku Adama, to nie spodziewałam się szału, ale nie sądziłam że będzie aż tak źle... AnetaD tak, wszyscy jadą dzisiaj
Okropnie się patrzy na wyniki końcowe po pierwszym przejeździe. Znowu na końcu z jakąś chorą liczbą punktów na koncie.
Niektóre drużyny nie zbliżą się nawet do tego wyniku po swoich trzech przejazdach.
Poczekam na resztę naszych zawodników ale cudów nie oczekuję. Fajnie byłoby gdyby zmieścili się w 2-3 zrzutkach.
Ech.
Ollala, ten koń? to Ermitage Kallone, po Catoki, jedno z obajwień ostatnich lat w Belgii, z angloarabem w papierze od strony matki.
Wspaniały koń, trzymam kciuki za medal!
Naturalny talent ma ten koń, cudowną technikę i świetną głowę.
Przeszkoda z makaronikami sztos! 😍 Ogólnie piękny parkur. Co jak co, ale pod względem estetyki to im w cholere wyszło, parkur, cross, czworoboki. Mimo wielkości to też wydają się te przeszkody takie fair do jechania dla koni.
Trochę smutno, że nasi jadą tak poniżej własnych możliwości, ewidentnie wsparcie na poziomie psychologicznym leży i kwiczy.
W zasadzie chyba tylko w ujeżdzeniu były te przejazdy takie na hm, spodziewanym poziomie, zamiast poniżej.
xxagaxx, , Ollala, jestem jego fanką od jakiegoś czasu. Dodatkowo jego nasienie jest niedrogie, tylko mrożone, ale świetna jakość, wszystkie kobyły za 1 razem.
Niezmieninnie komplejnuje napisy, których prawie nie ma. Co za problem pokazać pasek z informacją o koniu, żenujące.
xxagaxx, - dokładnie, to wyglądało jakby ten mur go zdekoncentrował i nie skupił się już tak na tej końcówce.
Niemniej bardzo ładna jazda.
Perlica, - podpisuję się pod narzekaniem na brak paska! Kurde nie skrzywdziłoby ich. W ogóle komentarz bezpośredni francuski słyszę lepiej niż angielski, też trochę wkurza 😅