Gadał przez telefon chyba z wetem, bo zaglądał pod brzuch, pomachał do kamery i chyba faktycznie czytają voltę, bo zostawili drzwi otwarte ale zamknęli barierką! A u Pocket znów kurki.
Chociaż tyle, może na świat popatrzeć, odetchnąć świeżym powietrzem. A u Pocket jakaś 3 kurka (poprzednia czarna była większa i bardziej puchata) 😉 E: napiszę chyba zaraz do nich na Twitterze, czemu ją w takiej celi trzymają 🤔 Znowu zamknęli 🙁 E2: nie mam omamów, są 3 kurki:
Bischa-to ciemne,większe to kogut.Prawdopodobnie rasy kochin. Tamte dwie smuklejsze to kurki.Zauważyliście ,że ta ciemniejsza kureczka boi się tej jaśniejszej z ciemnym ogonem?
Madzia wkroczyła w kosmiczny krąg! edit: jeszcze jedno. a już myślałam, że się zaczyna 😁 edit2: znowu stoi w kręgu. może to jest jej porodówka, dokładnie to miejsce? Madziu, proszę :kwiatek:
u Madzi był Pan od Kupy, zabrał kupę, pomachał, wyszedł, wrócił, pomajstrował przy drzwiach i wyszedł. Pocket zmieniła pozycję. napięcie rośnie. edit: pisałam równocześnie z Trampeczką... prawie 4 godziny? zabawa na całego 😁
Facella, Madzia cały czas włączona. Co jakiś czas do niej zaglądam, a w międzyczasie robię inne rzeczy 😉 Chociaż nie powiem, oglądanie Madzi to już prawie nałóg 🤣
oo to prawda. pierwsze co robię, po tym jak usiądę przy komputerze, to włączenie najpierw Madzi, później Pocket. do obu zerkam co chwila 😁 Madzia zrobiła siku, nie zdziwcie się plamą.
Print Screen, PrtScr, zależy jak masz na klawiaturze. gdzieś koło tych wszystkich F, nad strzałkami powinno być. później wklejasz to np. do GIMPa, kadrujesz i już.
Jeszcze 'przez chwilą' się martwiłam, że weekend się kończy, nadchodzi poniedziałek i pewnie kobyła się oźrebi jakoś w tygodniu, kiedy mnie nie będzie przy kompie, a tu masz, kolejny weekend nadszedł i źrebaka jak nie było, tak nie ma 😀 ciekawe ile jeszcze nas przetrzyma.