Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

No mnie spotkała niemiła niespodzianka 🙁 zamówienie z 9 zrobione na szybko bo produkty znikały jak świeże bułeczki przyszło dzisiaj, notabene rękawiczki rozmiar M to dla krasnoludków chyba, jakby ktoś dla dziecka potrzebował to będą 2 pary dostępne ... Odnośnie zamówienia z 10 poinformowali mnie właśnie:
While processing your order, we noticed a technical issue in the system: the item Turnout Rug WINDCHILL 100 | grey(navy) | 145 was incorrectly displayed as available in the online shop, even though it is currently out of stock. Demand for our winter sale products is simply huge at the moment.
No żesz ... nie mogłam to innej kliknąć ...
Przyszły moje kurtki, jak na moje preferencje i jak na standard innych marek to strasznie małe te Mki 😖 no ale w tej cenie do brudzenia w stajni nie mam zamiaru narzekać bo wykonanie jest top.
leleiria, a który model ? Dziś przyszła Aurora i to jest takie normalne M, nawet odrobinę luźniejsze niż niektóre, a czekam jeszcze na Shani
Mam.od nich lacznie 4 kurtki, wszystkie rozm M i wypadają standardowo nawet te zimowe ciut luzniejsze ze jest miejsce na gruby polar.
@Tulula Co do rekawiczek - nie kupilas przypadkiem M_C ? Bo oni maja M zwykle i M_Child.
U mnie w 100% trafione zakupy. Derka 165 pasuje idealnie choć klata mogłaby mieć ciutiunie więcej regulacji bo mamy na styk.
Kurtka extra i rozmiar xs jak xs pasuje. Mogłaby troszkę dłuższa ale jest git do roboty jak znalazl bo do gnoju szkoda 😂😂a termobuty pasują ufff. Chłop mówi, że mogłam więcej kupić haha także idę szukać czy coś maja jeszcze.
Miałyście rację, pieniądze z konta dzisiaj ponownie zniknęły 😅 więc wracam do grona oczekujących na zamówienie 😉😉
Tulula, mam modele Jenalie i Brenley Plus. Mój problem jest taki że mam szerokie barki i bardzo długie ręce 😅 I o ile M ze Spooksa, Pikeura czy Kingslanda jest dla mnie ok to się okazuje że w tym pierwszym modelu ktoś pożałował materiału na rękawy i są na styk na długość, z rękawiczkami zimowymi nie odczuję no ale wzięłabym L i pewnie byłabym szczęśliwsza.
leleiria, ja też wzięłam Jenalie i Brenley 2 sztuki, Mki. Mam 175 cm i też długie ręce, ale na mnie są idealne.
Moje zamówienie też już dotarło, trzeci raz nie trafiłam z rozmiarem rękawiczek. 😂 Kurtki Brenley wzięłam M i L, zostawiam sobie M, też jestem szeroka w barkach i krój nie do końca mi leży, ale za 10 eur nie będę narzekać. 😅 Koszulki M są idealne rozmiarowo. Derek nie rozpakowałam, ale mój koń to bardzo standardowy rozmiar w derkach więc powinny być ok.
Polecam sprawdzić status w mailu, bo moje zamówienie pewnie już by u mnie było ale znowu dhl niemiecki nie poradził sobie z ul. 11 listopada 🤣
Zuzu., a tak z ciekawości co z tą ulicą nie tak? 😅
Dzisiaj znowu zamówiłam derkę i kurtkę... ale naprawdę warto
Czy jak klikne zwrot w Busse to oni generują list przewozowy? Czy ja mam sama jakoś skombinować sobie wysyłkę do nich?
Zuzu., u mnie bylo to samo! Pisałam im adres w mailu, odpisali ze zmienili i super świetnie, a patrze w maila a tam znowu zły numer xD (Ja mam 2 rayz w adresi numer 19 i to ludziom mózg rozwala xD) i przekierowalam do paczkomatu, także musze dzisiaj odebrać 😀
Siemka. Gdyby ktoś chciał to mam kod promocyjny do sklepu Czempion na 10%. Z tego co sprawdzałem, działa praktycznie na wszystko poza paszami. Kod Czempion10 😉
wistra, generuje tylko na Niemcy. Przeklinałam wszystko i na koniec nie można zmienić kraju nadawcy. Więc trzeba chyba samemu robić wysyłkę zwrotu zgonie z tą kartkę drukowaną.
Dla tego na razie do piątku wisi moje ogłoszenie z za małą derką😅
xxagaxx, ja przekierowałam do punktu, ale sie tam nie pojawiła i dziś zaczęłam drążyć. Okazało sie ze nadane bylo na ul Listopada i paczka ma juz status zwrotu do nadawcy. Wisiałam dzisiaj na infolinii, mam nadzieję że w końcu dojdzie do mnie 😅 zawsze mam przeboje z paczkami z Niemiec na ten adres… Jakby nie mogi pojąć że w nazwie ulicy jest liczba xd
wistra, a nie opłaca ci się bardziej to sprzedać? W takich cenach to raczej nie będzie problemu.
Pewnie lepiej wystawić. Niż się bawić w odsyłanie. Sama z chęcią w tych cenach wzięłabym bryczesy 36, lub jakaś kurtkę xs/s jeszcze.
NowaJa, si si, jedne właśnie właśnie wzięła znajoma ze stajni dla córki 😋
Drugie albo pocztą pantoflową albo opchnę na vinted
No dobra przyszło, we wszystko się zmieściłam, wręcz koszulki za duże. Zarąbista promka, tak to lubię kupować 😁
Ja mam w końcu wysłane 🙃
Do mnie dotarło tez wszystko, nadal nie moge wyjsc z podziwu stosunku ceny do jakości 😀 nie wiem kiedy bede nosić te wszystkie kurtki, ale jestem nimi zachwycona!
Moje zamówienie od Busse dalej obrabiane pewnie, bo żadnej nowej informacji nie mam 🙂

Czy ktoś ma może coś do HippoVetu? 💕

donkeyboy, dzięki za kod do HorseFeed, zadziałał elegancko 💘
Meise, do hipovetu chyba alexa10 działa.
Mój "kartonik" też w końcu odpakowany. Zielona kurtka okazała się kamizelką z odpinanym rękawami 😍 trochę duża, mogłam jednak brać rozmiar mniejszą, ale nie przeszkadza mi to jakoś strasznie - przynajmniej na luzie zapnę na grubą bluzę 🙂
22626.jpg 22626.jpg
Do mnie wszystko pięknie dotarło! Faktycznie Mki duze, ale pasujące. Kurtka trochę cienka, ale ze mam mega ciepła stajnie to idealnie sie sprawdzi. Za taki hajs to naprawde bylo warto.
siwaaa, dziękuję, zadziałał 😇

Kurczę, ja się chyba nie doczekam tej paczki, a też w huk rzeczorów zamówiłam 🙈
Meise, moje zamówienie z początkiem 369 już wysłane. Drugie z początkiem 375 jeszcze "w toku".
Ja jestem bardzo zaskoczona jakością. Kurtka jest świetnie odszyta, super detale, chociaż mogłam wziąć M. Bluzka techniczna również świetna, ale tu za to M jest na styk 😅.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się