W toruńskim "Na Koń" (czyli Koniku) w sobotę 10% rabatu po haśle "halloween". Na stronie Konika jest ok. 200 promocyjnych artykułów ukrytyh pod hallowenowym banerem. Wystarczy w niego kliknąć. Pomocja trwa do 3 listopada.
ja go kupie z litości... (jak obniżą cene jeszcze:P) - bede nim dzieci straszyć, abo będzie na przebranie na Halloween lub jakiś eko-marsz (tylko doczepić listki...)
no dobra... czaprak jest ale owijek brak ;] jak szmatoholik bez owijek... widział ktos gdzieś hot pink (lub z takim akcentem) w promocji? (albo i bez w dobrej cenie?) owijki czy coś innego na końskie nogi...
[quote author=horse_art link=topic=15196.msg1912578#msg1912578 date=1383252375] marta__sz, dziekuje, faktycznie! takiej kombinacji nie robiłam 😉 a modelem zasugerowałam sie zdjęciem...
wolałam wszechstronny... no ale wlasnie zamówiłam ten :P
trzeba sie leczyc... [/quote]
horse_art wszechstronny wzięłam ja trochę wcześniej 🤣 Tylko w innym kolorze i jestem nim zachwycona 😍
larabarson, o ty niedobra! 😉 no nic, bedzie tysięczny pod ujeżdzeniówkę, ew. wszechstronne czasem (bo miałam już w nim nie jeździć, sprzedać...), pod skokowe trzeba polowac nadal (bo raczej nei będzie pasować...choć - nie próbowałam jeszcze)- jak znajdziesz znów taką promocje - daj znać 😀
uwielbiam ich materiały i wykonanie- genialne! nic lepszego nie macałam nawet...
Mnie się kolor baaardzo podoba ten hot pink ale głupio mi tak chłopcu kupować różowe 😡 Mają tam jeszcze fajny czaprak hv polo w promocji (za 109 chyba) ale nie wiem jakie te czapraki i czy warto 🙄
horse_art mój też w svarovskich na czole chodzi i uznałam że to już dosyć tych dziewczyńskich fanaberii 🤣 pewnie i tak jestem lekkim pośmiewiskiem, na zasadzie co się nie dojeździ to się dowygląda 😂