O rany, ona jest przeboska 😍 gdzie Ty takiego cukiereczka wypatrzyłaś? Z ogłoszeń czy pocztą pantoflową?
Ja bym obcięła o połowę, żeby pół szyi odsłonić. Wyczesała, wypsikała sheenem i... na sesję 😉
Ale ja się nie mam co wypowiadać, mój koń aktualnie ma idealnie podzieloną grzywę na pół - po połowie po każdej stronie i nijak nie potrafię dojść z tym do ładu.
Co więcej... ten nożyk - niby wszystko fajnie, on niejako obcina włos od spodu przy samej nasadzie, ale.... zaczęły te włosy odratsać, takie igły idące na sztorc w górę i przez to cała grzywa się wyniosła na drugą stronę. Czyli zupełnie inaczej niż zamierzone. Przecież to jakiś bezsens, albo ja coś źle robiłam. No ale w sumie to logiczne, że ta grzywa będzie odrastać i unosić te włosy co są nad nią. Czy ja czegoś nie kumam?
Ogólnie przestaję się tym tematem przejmować, na Cavaliadzie w GP mało kto miał koreczki, także tego 😉
edit.
keira, dopiero teraz zobaczyłam Twojego posta do mnie :kwiatek: na razie może zacznę od regularnego czesania (i wyczesywania z grzywy piasku i kurzu 😉)
eidt. 2 Znalazłam zdj, z wczoraj, Widać te idące do góry igiełki (góra grzywy była po mojej stronie, a teraz uciekła na drugą i to przez te odrastające włosy. Wyparły je po prostu) 🤔wirek:
https://photos.app.goo.gl/DL1EKh7Eee9NtMM78