madmaddie, kurczak_wtw, dziękuję! Bardzo pomogłyście 🙂 Gaga, tak, tak, wiem. Chciałam sobie prezent na urodziny zrobić więc celuje bardziej w listopad, ale nie mam pojęcia jak wygląda temat terminów dlatego chciałam się zorientować wcześniej 🙂
FurryMouse, niektórzy prowadzą zapisy tylko na 2-3 miesiące w przód, więc terminy są dosyć szybkie tylko trzeba mieć refleks. Zależy, także musisz pytać.
Po latach podchodów przed chwilą spontanicznie zapisałam się na pierwszy tatuaż. Nie wiem jak usiedzę do lipca. Jaram się jak dzika 😍
Tak, wiem, lato nie najlepszy moment i w ogóle, ale moja skóra i tak nie widziała słońca od lat i to się raczej nie zmieni.
Czy muszę dodawać, że projekt ni grzyba nie pokrywa się z wcześniejszymi założeniami? 🤣
Evka, - 6str6nger6, złapałam jeden z wolnych wzorów, który już poprzednio jak się pojawił do mnie mówił. No i jak dziś znowu wleciał na stories to zaklepałam. Jest bardzo "mój", jednorożec w mrocznej stylistyce, trochę klimacie diablo, w które przegrałam nieprzyzwoitą ilość godzin (w samą III część mam grubo ponad 1000h wbite). Jak pokazałam swojemu P. i przyjaciółce to od razu mówili, że pasuje do mnie 😁 Wlatuje na udo, po co zaczynać od małych, jak można z grubej rury.
Czy przez ostatnie lata oglądałam głównie delikatne wzory, akwarelki, cute kotki i te klimaty? Być może 😂
keirashara, mrocznie, ale mega fajna kreska, czad! To ten unicorn z głową-czaszką?
Wieloletnie przyczajki najlepsze 😁 kurcze, mnie też udo kusi ale boję się jak to się będzie zachowywać przy ewentualnej zmianie masy/obwodów 😅
FurryMouse, - zescreenowałam go sobie i chyba dobrze, bo znikł po zaklepaniu, jest tylko na ogólnym zrzucie już.
Mi uda się jakoś mocno nie zmieniają, w górę z wagą już nie pójdę, za to zrzucam... ale jak będę dalej czekać to mnie starość zastanie 😉 Najwyżej jednorożec też będzie bardziej slim.
keirashara, nosiłabym🤗 piękny!
To chyba trochę tak, że jak na topie są jakieś wzorki, to się wydają fajne, bo takie "oswojone" mimo, że to jednak nie to 😉 ale jak trafi się na "swój", to się wie od razu 😀
Mam na plecach i łydce, chcę na przedramieniu teraz, bo uda to mam w obwodzie jak łydki i nie lubię ich jakoś tak trochę 😅
Wieloletnie przyczajki najlepsze 😁 kurcze, mnie też udo kusi ale boję się jak to się będzie zachowywać przy ewentualnej zmianie masy/obwodów 😅 FurryMouse,
Nie ma się czego obawiać, mam na obu udach duże tatuaże i spore zmiany obwodów w dół i w górę i z tatuażami nie dzieje się absolutnie nic. Także polecam, ja dzięki nim trochę polubiłam się z moimi udami których kiedyś nie znosiłam 🙂
Evka, - coś w tym jest, bo ja od dawna "a może konik", "a może cośtam", "a może delikatny", "a może jednak cały rękaw", no i niby jarały mnie te akwarelki, niby jarały mnie urocze kotoduszki od jednej z tatuatorek, ale zobaczyłam tego i od razu wiedziałam gdzie i jak go chce.
Udka mam akurat dość mocno zbudowane, ale nauczyłam się je lubić. Kiedyś zawsze myślałam, że one są za duże, grube, etc, a teraz na prawdę lubię swoje nogi. Mimo, że przytyłam i są nawet większe 😂 no, ale to grubsza rozkmina i nie na ten wątek.
keirashara, Świetny wzór! Mi się marzy jakiś koński akcent, ale większość wzorów taka jakaś "wieśniacka" jest w moim odczuciu, a ten Twój jest zajebisty 😍 Bardzo w moim klimacie.
kurczak_wtw, oo, mówisz? Kurde, jakbym się odbiła finansowo to taka końcówka lata... żeby można było w spódniczkach chodzić i nie drażnić tego cholerstwa póki się nie zagoi 🤔
Kurde właśnie, jak z udem w kontekście noszenia bryczesów? Ile czasu nie wsiądę? 🙈 o tym nie pomyślałam kompletnie...
Evka, - umawiaj, umawiaj i pokaż potem 😁 zembria, - miałam podobne odczucia co do koni 😂 jakiś czas myślałam o konturze + akwarelkowe plamy, coś troche w stylu tego co Evka wrzuciła. Znaczy chciałam coś z konikiem, ale nie realistycznego, nie "oldskulowego", nie tandetnego. W sumie trochę to spełnia, coś końskiego się zgadza.
Na insta w "wygojonych" u tego artysty jest też pokazany bardziej realistyczny koń na udzie i całkiem nieźle 🙂