Szulc 60,233%
Breakdance jest takim przecinkiem na tle innych koni...
Bardzo słabe piaffy, zmiany zamiast co dwa to co trzy, co tempo słabe, brak piruetu, zigzag brzydki... Niefajny to był przejazd. Takich błędów nie powinno być na tym poziomie.
Mamy nową zawodniczkę wg komenatorów Aleksandra Żuk 😉
Mnie cieszyły wszystkie te 3 przejazdy, choć u Oli widać wyraźne błędy. Dobrze kojarzę że jest najmniej doświadczona? Fajnie się to całe ujeżdżenie ogląda 😍
Dołoże swoje 3 grosze, uważam, że nasi zawodnicy pokazali konie na max co potrafili, a najważniejsze bez żadnej ciasnej szyi i otwartych pysków! A tu niestety wiele koni z taką postawą jest oceniana niesamowicie wysoko.
Było dobrze, życzmy by w kolejnych latach było lepiej 🙂
Sandra Sysojeva dostawała baty jak pokazywała tego konia 6 latkiem w pokazach na Cavaliadzie, a teraz same ochy i achy jak pięknie wyszkolony w tak młodym wieku. I tak to się kręci w naszym jeździeckim światku 🤡
Super, że mamy Maxime Belle w finale, bardzo dobra jazda, trochę szczęścia też - strasznie szkoda Steffena Petersa, Suppenkasper, mega przecież doświadczony, postanowił sobie zrobić freestyle.
Equigrav, w Ermelo ja wtedy zjedli za bardzo nienaturalny ruch przodu. Natomiast w wysokim sporcie to nie przeszkadza, masz podobne wyniki Sertoriusa i Indian Rock.
chyba onet się trochę wygłupił : "Jeździectwo: Katarzyna Milczarek, Sandra Sysojeva i Aleksandra Szulc reprezentowały w Paryżu Polskę w ujeżdżeniu. Niestety żadnej z nich nie udało się przebrnąć do finału, a i drużynowo Polska wypadła słabo"
Obejrzałam sobie właśnie przejazd Oli Szulc i co mi się podobało to fakt, że siwek naprawdę pchał tyłem w dodaniach(trochę gorzej ze skróceniem go po tym, ale still)! Niestety w wielu wysoko ocenianych przejazdach tego zabrakło...