Czy ktoś posiada czapraki marek Vicca Horses oraz Quarter Line? Jak z ich jakością i wytrzymałością?
wątek zamknięty
Kiedy będzie nowy Heritage ?? 😅
wątek zamknięty
Kuniaa, chyba w tym tyg 😊😊😊
wątek zamknięty
Kuniaa, widziałam info, że 14.11.
wątek zamknięty
patkahm, ja nie mam bezpośrednio Quarter Line, ale mam kilka z Equishade, a oni dla nich szyją. Świetna jakość i bardzo dobre profilowanie czapraków
wątek zamknięty
Monia_lol, na stronie pegaza info o kolorach: Navy, Black Truffle, Cardamon oraz Wildberry
wątek zamknięty
martrix, - już miałam mówić, że moje kolory w opisie, ale pogląd mnie troszku rozczarował 😅 Czekam na legginsy, bo mam z poprzedniego Heritage i je kocham.
wątek zamknięty
keirashara, mnie tez. Portfel sie cieszy 🤣 w ogole cos ostatnio malo mi sie podoba...
wątek zamknięty
A już mówiłam chłopowi że ma się szykować 🙄 jednak nie 😭 choć ten ciemny brąz ... No ewentualnie do rozpatrzenia
wątek zamknięty
Myślałam że ten wildberry będzie ciekawszy ale jednak zawód. Podobny chyba do któregoś z poprzednich. Także raczej nie mam potrzeby kolejnego podobnego kompletu.
wątek zamknięty
A taki był potencjał kolorystyczny na piękną derkę w kratkę z bazą tego ciemnego brązu.. 😩
IMG_1608.png
IMG_1610.png
IMG_1611.png
wątek zamknięty
dairoxroxi, - był, ale wyszedł jakiś bełt 🤢🙄
Ciągle mam nadzieję na ładne brązowe legginsy... ja nie wiem, czy od kilku kolekcji projektuje to ktoś ślepy, czy oni na siłę chcą "coś nowego" zrobić.
wątek zamknięty
dairoxroxi, no nieee, różowy taki piękny, myślałam, że będzie na derce 🙁
wątek zamknięty
A taki był potencjał kolorystyczny na piękną derkę w kratkę z bazą tego ciemnego brązu.. 😩
IMG_1608.png
IMG_1610.png
IMG_1611.png
wątek zamknięty
A mi się ten zgnity żółty podoba 🙃
wątek zamknięty
Brązowy!!! I to taki meg ciemny, zwany truflowym!!!
Gacie takie chcę! I bluze! I czpkę (ale nie tą pętelkową).
wątek zamknięty
Ja póki co czaję się na jeden model. Mam nadzieję że będzie ładnie metalicznie złoto błyszczeć w słońcu 🍂 a tak reszta rzeczy do mnie nie przemawia
IMG_1617.jpeg
wątek zamknięty
dairoxroxi, wstaw prosże linka do otki bo się fota nie ładuje
wątek zamknięty
dairoxroxi, dziękuję!
chyba muszę sobie zrobić prezent hehe
wątek zamknięty
ejjj... ten mnie nawet urzekl...
esk_211358_423_760_f_1_1.jpg
wątek zamknięty
Ja jedyne co, to liczę na brązowe legginsy do jazdy… Nic więcej do mnie nie przemawia
wątek zamknięty
infantil, oo ja też! i te bluzy z metaliczną nitką fajnie się zapowiadają
https://www.lepona.de/kollektionen/eskadron/heritage/
wątek zamknięty
Uuu a mi się mega ta derka w kratkę podoba, cudo!
wątek zamknięty
Pati2012, czekoladowe bryczesy!!!
wątek zamknięty
Widział ktoś może ten czaprak w rozmiarze PD?? Chcem 😍🤣
eskadron-esk_211358_423_160_add1_0d7ebdfc-2be7-4657-9b51-6a33b323a09b.jpg
wątek zamknięty