Nowa kolekcja lemieux. Już miałam mówić że uff jak dobrze portfel nie lubi krzykliwych kolorów... Ale ten dusk taki fajny, elegancki i tak by pasował 🤔
anai, - upolowanie szmatki na którą się trochę czekało zawsze jest mega przyjemne 😁 Kurcze, tęsknię za czasami, gdzie eskadron robił właśnie takie fajne rzeczy, nietypowe czasem, ale estetyczne.
Wyskoczyło mi bardzo eleganckie nowe Anky, takie combo Kentucky z PS 😅 ale jak za 400 to chyba poczekam do promocji...
a chyba jutro ma być nowy Classic Sport
dzikadermi, - kolor idealny na kasztana 😀 Pati2012, - ej ładny! Tylko jak za 400 to wolałabym kentucky, też poczekam do promocji. Szczególnie, że pady anky niestety jakościowo mnie nie zachwyciły (bardzo tracą wizualnie po praniu).
Nuuuuuda, to już było... absolutnie nie moje kolory.
Za to Pikeur ma śliczne kolory w nowej kolekcji, trochę liczyłam, że eskadron je powtórzy. No cóż, portfel się cieszy... albo w końcu kupię coś sobie 😂
Ja uwielbiam to kamyczkowe wykończenie 😍 Acz kolory takie se, nawet przy moim zamiłowaniu do zielonego i oliwkowego, to ten taki mdły się wydaje. Ciekawe jak na żywo, bo wiadomo jak z zieleniami na foto bywa.