lusia722, ta co donkeyboy, wkleiła ma takie kolory na żywo
zdjęcie na szybko z neta bo własnych nie mam. Zdjęcia na koniku są przekoloryzowane :P więc jeśli na żywo się zgadza to classic sport 2018
szukam jakiejś torby na sprzęt, a konkretniej na ogłowie. A że mam fioła na punkcie matchowania kolorów to szukam czegoś zielonego, a najlepiej zielonego ze złotym. chociaż sam zielony w dobrym odcieniu już byłby super - szukam szmaragdowego koloru i podobnych, coś jak w załączniku. Może ktoś coś widział? Albo kojarzy firmy które robią torby i tego typu rzeczy? Wiem że caball robi ale takiego zielonego nie ma
donkeyboy, - a weź zapytaj, czy nie uszyją, to nie jest jakaś kosmicznie skomplikowana konstrukcja 😉 Jak szyją na boksy i na buty, to i na ogłowie powinni ogarnąć.
dariamajka,
Biały-czarny to cob i full z ES
Niebieski-zielony full i cob na koniu stockholm
Czarny-brązowy na koniu to full i cob Ps of Sweden, ogromne są ich fulle
Ja też mam siodło 16 i problem z ujeżdzeniowymi czaprakami. Zamówiłam serduszka z PSoS COB i faktycznie leżą idealnie ( mam full czarny fioletowy i beż na sprzedaż jak coś 😉 ) Winderen ma rozmiar petite - leży idealnie, zamówiłam Kentucky COB bo się pojawił więc jestem ciekawa co to będzie, jak przyjdzie dam znać. dairoxroxi, kolor mój i zdecydowanie będę się czai na komplecik :P
To prawda, dresażowe PSoS są wielkie nawet na niemałym koniu pod siodłem 17 cali. Dzięki temu elegancko wyszczuplają 😂 i mimo wszystko je lubię, pięknie błyszczą w słońcu.
dairoxroxi, - taki szminkowy ten kolor, chyba pod walentynki 😁
dairoxroxi, no właśnie widzę, że na tych zdjęciach gdzie masz cob to fajnie to wygląda i leży.
Ja dopiero zaczynam z ps/es, póki co mam jeden u siebie i czekam na 3 aż przyjdą.
Ten ps co mam to full i generalnie jest wielki wizualnie, gdzie na dużym koniu ok, ale np. na kucyku już smiesznie wygląda 🤣siodło mam 16.5 cala
dariamajka, PS kupuje tylko coby jak juz, ES zazwyczaj full chyba ze ostana sie tylko coby na sprzedaż 😅 no i biały tez brałam cob żeby w razie czego tyle konia nie zasłaniał jak kiedyś wystartujemy 😂 keirashara, No właśnie coś ma w sobie ten kolor, chociaż trochę nie moja bajka. Chętnie poczekam na więcej realnych zdjęć
Moje też już u mnie.
Ten przód dodatkowo wypchany spoko. Z mojego konia zawsze zimą jadą czapraki, a ta gąbka ewidentnie mi zatrzymała ten czaprak na miejscu.
Zdjęcia Wam się wstawię, bo mam rekonwalescenta po 5 tygodniach choroby, która spaliła mu wszystkie mięśnie tak, że przykro mi się na niego patrzy. Re-volta by mnie zjadła.
Musiał wyglądać wczoraj idealnie do wstawienia na jakieś grupy o znęcaniu się nad końmi. Zero mięśni i nowy czapraczek w serduszka. 😅 Aż mi samej głupio, jak o tym myślę. Ale przynajmniej humor do zapalania jak głupi miał, to może aż tak źle nie wyglądało. 😆