Fokusowa, mattes ma też koniakowa w kolorze nougat, ze złotą lamówką i futerkiem przy klebie. Horse & pony mają też kolor chyba cały czas na wyprzedaży. Już od dawna mnie kusi, brałabym gdybym wiedziała ile moja jaśnie pani raczy urosnąć 🤣
Fokusowa, - nie, derka cassis 😅 akurat eskadrony pasują idealnie ze względu na krój, bo mi ślązak klatą wchodzi. Mam dużo rzeczy w kolorze śliwki/burgunda, ale mój 15 letni polar wine już jest ekhem, domowy i fajnie byłoby mieć jakiś bardziej wyjściowy do kompletów.
Caballa też bardzo lubię za krój, ale no... podobają mi się te kolekcyjne derki 🙈 i chodzi za mną coś z futerkowym kołnierzem, myślałam o kentucky, ale cassis to taki "mój" kolor, że chciejstwo mi się odpaliło intensywnie.
Myślę tylko którą z tych dwóch, no i czekam na koniec miesiąca i wypłatę.
keirashara, jest jeszcze ta derka Cassis w Velvecie. Mi osobiście podoba się softshell air 🙂 nie mogę się zdecydować który czaprak bardziej mi się podoba... który majtkowy róż byście wzięły?
martrix, bez strzemion jeździcie? Matko, ale piekny komplet. Planuje zrobić zkaupy i właśnie zastanawiałam się nad nowym kolorem dla jegomościa, haha ;D
To i ja się pochwalę
Udało mi się upolować taupe z kolekcji platinum, gdzie straciłam na niego nadzieję po tym jak się wyprzedał w dniu premiery.
Jest przepiękny! Beż w połączeniu z tą miedzią, no na żywo miodzio 😁
I przy okazji zamówiłam też nowego heritage żeby mi nie wykupili 🙈
Też jest piękny. Podoba mi się, że jest cały w jednym kolorze, a elementem ozdobnym są diamenciki.
wabankowa, Ten taupe jest piękny! Mi się udało odkupić czarny z tej kolekcji i to chyba pierwszy czaprak, który jest tak piękny, że żal mi go na konia ubierać 😅🤣 Także czeka na jakąś specjalną okazję od miesiąca 😋
Fokusowa, O matulu! Ja to jak mam nową szmatkę, to przebieram nóżkami żeby tylko już zaraz zakładać 😅 infantil, Super jest ten kolor! Aż mi żal, że na moim Blondasie to by zniknął zupełnie.
infantil, hihihi 😂 zembria, no ja właśnie mam jakieś durne „szkoda” załączone i tak czeka ten Equito od roku i jeden psos od pół roku 😂 gdyby nie infantil to jeszcze 2 by doszły do tego zestawu, ale mnie zmusiła do odmetkowania 😂