Amber77, no też liczyłam na coś ciekawszego i mam wrażenie, że to wszystko to samo tylko inne odcienie kolorów 😅 cóż, poczekajmy na oficjalne portfolio 😀
E niefajne. Mogliby puścić znowu te stare kolekcje tak wg mnie, zamiast kombinować. Wszystko teraz idzie w klasykę i niby fajnie, ale kurde, za mną to zaczyna chodzic jakiś polopad :P
Eskadronowe pikowania od jakiegoś czasu roz...walają mi mózg i obawiam się że tu będzie podobnie 🙄 Granacik, standardowo ładny, pytanie jaki odcień i jak bardzo "wieśniacki" będzie ten złoty sznurek/lamówka.
I Kurdę to futerko... po kiego grzyba oni je farbują?! Jakby one wszystkie były naturalne, to by było +100 do looku. Czarne/brązowe, jeszcze ujdzie, ale dzizas... szare?! toćto fabrycznie wygląda na brudne i okurzone, ble... 😒
Moon, - ekhem, mi się szare w sumie podoba 🙈 Może nie do wszystkiego, ale mam czarny kantar z szarym i imo wygląda super.
Natomiast dziwne pikowania, lamówki i logo to cóż, z korzyścią dla portfela 😂
Choć trochę rozumiem czemu, bo przy tym, jak się wydało tyle kolekcji, to trzeba coś wymyślić, żeby nie były totalnie takie same 🤷 nie trafiają w moje gusta, ale ja jestem już stara i ogarniam, że pewnie nie w ich targecie 😂
Ja bardzo lubię szare i czarne futra aczkolwiek styl Eskadrona i dobór kolorystyczny kolekcji od kilku lat kompletnie mi nie leży. Jak dla mnie kicz, niektóre wersje granatów/czerni jest ok ale w tym przedziale cenowym widzę "lepsze" opcje.
Ta kolekcja, kompletnie nie dla mnie. Ten róż kiczowaty jak cholera... lamówki i pikowanie to samo. Totalnie nie mój target... chyba jestem też za stara jak keirashara, 😂
czy Le-mieux to można gdzieś w Polsce kupić "od ręki", czy tylko na zamówienie? Czaję się na jedną rzecz, ale jakoś odrzuca mnie czas oczekiwania 4-6 tyg :<
martrix, Bez problemu kupiłam czaprak i torbę na szczotki (chyba na horze.pl) i widziałam, że wiele sklepów ma tą markę. Nie wiem na co konkretnie polujesz ale poszperaj trochę
Ten fiolet niezły. Muszę zobaczyć na żywo i wtedy może kupię. Kantar w granacie kuszący ale konisko praktycznie cały czas na zewnątrz i zaraz będzie błotnym potworem jak się zacznie przełom listopada i grudnia. A na zawody i tak mam jeszcze sporo nówek
kasska, - noooo, takiego gliterra cassis to bym już klikała 😍
Widział ktoś na jakiejś stronie większy wybór derek? Bo wszędzie widzę czapraki i kantary, a mnie zastanawia jakie są derki, bo chętnie bym przygarnęła ładną fioletową... blackberry przespałam, ale coś czuję, że cassis jest na tyle podobny, żeby poudawać komplet 👀 już tak robiłam, ale mój nastoletni letni polarek wine zaczął być mało wyjściowy, z chęcią bym go zastąpiła.
I o dziwo podobają mi się szare rzeczy, ta szarość z rosegoldowymi akcentami jest mrrr 💖
A mnie różowy urzekł 😅 fioletowego nie potrzebuję. Mam już deepberry i z Equito też mam taki fiolecik, więc kolejny fiolecik w podobnym tonie już chyba nie ma racji bytu.
No ja się waham, musiała bym na żywo zobaczyć. Derki mi się dwie podobają, czaprak to najbardziej ten z napisami a nie lubię wzorków 🤷 i bluzka mnie ciekawi. Ale znając mnie skończy się na planach