martrix, widziałam na żywo ostatnio jak byłam w FEBRO - jest piękny. Samam mam Dwa pingwiniaskie i jeden skokowy velvet z perełkami i mówię na starcie czapraki specjalnej troski, trzeba uważać na te perełki bo się kruszą 😀 a "najgorsze" było to że jak go reklamowałam to dostałam w ramach reklamacji drugi taki sam xD pełnia szczęścia - mówię jako osoba uzależniona od Kentucky 😅
Musimy założyć grupę wsparcia dla zakupoholików w tym tyg...
A czy ma ktoś zdjecie tych kentucky velvet na ciemnych siwych koniach? 🙈 Mam tego musztardowego i musze go w koncu wziąć przymierzyć 😂 ale planuje zakup bordowego i butelkowej zieleni. Ktoś coś? 🙈
Czy ma ktoś na tyle dobrą wyobraźnię, że jest mi w stanie powiedzieć czy dobrze ten czaprak będzie wyglądał na rudym koniu pod czekoladowym siodłem 🤔🤔??
Kurdeee przez Was zaczęłam się tez zastanowić nad tymi derkami Fake Fur 🙈 gdzie to można używać i ktoś wie czy ona ma jakaś podszewkę czy to jest jeden kawałek materiału obszyty sprzączkami?
donkeyboy, ja mam. Miałam zielonego velveta mattesa i Kentucky był ładniejszy odcieniem. Oba materiały są dobrej jakości, na bank lepsze niż eskadronowe. Kuniaa Uuuu 😎
Do mnie przyszedł dzisiaj Caball z haftem.
Nie mogę się doczekać, aż go założę na mojego tłustego pączusia 😂
To mój pierwszy nowy pad od nich. Od x lat ciuram używkę odkupioną od Moon i ją ubóstwiam, oby ten też się tak dobrze sprawował. Na pierwszy dotyk trochę się różnią, ten nowy ma jakby mniej wypełnienia i trochę jest sztywniejszy.