W weekend, w ramach poprawy sobie trochę humoru, bo ostatnio mam mega doła przez to swoje upośledzone zdrowotnie zwierzę, rozdziewiczyłam nowy brokatowy czapraczek. Na sekundę wyszło słońce, Małż z daleka szybko mi fotkę pstryknął, koń stał jak sierota, ja zamknęłam oczy, a aparat przekłamał kolor 😝 ale kij z tym, ważna ze się BŁYSZCZY 😜😁
keirashara, dzięki, to ja 😀 Może Cavalloshop czyta nasz kącik? 😀 Jutro powinna być u mnie przesyłka od nich 🙂 Ostatnio dostałam czaprak Rustic Red przewiązany złotą kokardą - nie powiem, miły gest 😀 Ale chyba nic nie przebije pocztówek z Tackshopu <3
Pocztówki z tackshopu są najlepsze
Może kogoś zainteresuje takie zestawienie Eskadron Racing Green (wydawało mi się że najbardziej klasyczna dotąd butelka) wypada dość 'niebiesko' przy ES deep olivine
Ps nie umiem dodawać zdjęć,mam nadzieję że forum się nie rozjedzie
Racing wypada bliżej do Amazonite albo Emerald, za to Deep Olivine wygląda całkiem niegłupio z derką i ochraniaczami Antique, przy lepszej pogodzie cyknę jakieś foto 🙂
A niżej totalny miszmasz - dralon Racinggreen, Velvet Rustic Red, kantar i owije Brickred w towarzystwie ochraniaczy Ridersdeal Burgandy 😁 Na żywo zestaw idealny, kolor bardziej wpadający w dojrzałą malinkę 😍
Renobiusz, - ten zestaw ma bardzo świąteczny vibe 😁
Dla miłośniczek blingu - Kingsland puścił brokatowe ochraniacze i kaloszki. Nie dają po oczach na fotce produktowej, ale może będą miały jakąś sensown jakość 🙂
A jednak chyba bardziej połyskliwy materiał niż Moroccan Blue. Dajcie znać jak na żywo wygląda.
I poprosiłam o zbiorcze foto beżów/ brązów, które mi się podobają. No jest w czym wybierać 😂
1080D09C-B79E-44AE-B3DE-D26CBC85B099.png
E69DA3E2-57FF-4B9D-8BEC-23609C8D23A9.jpeg
wątek zamknięty
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 09 lutego 2022 18:58
lusia z błękitów pierwszy od lewej to ta kolekcja z Mattem, oki potrzebowałam tej fotki 😉 za jasny dla nas 😉 . Dzięki !!!
W brązach i beżach, drugi od prawej to jest Golden Brass ?
Aleks, ten czaprak Matta nie jest tak jasny, tylko materiał bardziej odbija światło.
Tak. Od lewej to Moon Rock, Walnut, Ice Coffee, Golden Brass i Champagne
wątek zamknięty
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 09 lutego 2022 19:38
No ale i tak już za błyszczący dla mnie, ja się na starość jakoś przestałam lubić w oczy rzucać 😉 . Monaco blue jest już, jak na moje standardy, odważny 😉 .
A Golden Barss ładny ... przynajmniej na tym zdjęciu choć Ice Coffe i Champagne też niczego sobie, no ale ... Dark Sky ma pierwszeństwo 😅 .
edit: tzn turkus? chętnie, ale bardziej w stronę np amazonite.