martrix, lusia722, dziękuję, sama jestem zaskoczona efektami sesji, ani ja ni kopytny do fotogenicznych nie należymy 🤣 koń z reguły przypomina umęczonego życiem osła, siebie nawet nie będę komentować 😁 xxagaxx, a w życiu bym tyle nie wytrzymała! Jak chłop wychodzi do pracy to potajemnie wyciągam i podziwiam 🤣
Nie mam niestety dobrego miejsca do zrobienia zdjęć w sztucznym świetle w ciągu dnia … Ale poglądowo może się nada - w towarzystwie ochraniaczy z ostatniego Heritage- na żywo lepiej to wygląda, oko wyłapuje mniej złotych a więcej miedzianych tonów 🙂
dairoxroxi dobre fotki poglądowe, 50 shades of Mahogany 😜
Renobiusz o rety.... Mahogany z tymi ochraniaczami Heritage, obłęd w ciapki pełna luxiura 😍😍😍😍 taka mnie refleksja naszła, że Eskadron z tej edycji Heritage a Eskadron teraz... Aż przykro 🤐
martrix, lusia722, dziękuję, sama jestem zaskoczona efektami sesji, ani ja ni kopytny do fotogenicznych nie należymy 🤣 koń z reguły przypomina umęczonego życiem osła, siebie nawet nie będę komentować 😁 xxagaxx, a w życiu bym tyle nie wytrzymała! Jak chłop wychodzi do pracy to potajemnie wyciągam i podziwiam 🤣
Nie mam niestety dobrego miejsca do zrobienia zdjęć w sztucznym świetle w ciągu dnia … Ale poglądowo może się nada - w towarzystwie ochraniaczy z ostatniego Heritage- na żywo lepiej to wygląda, oko wyłapuje mniej złotych a więcej miedzianych tonów 🙂
Ja mam ten problem że to ja wychodzę pierwsza do pracy, bo mam jedyne 46km xD a potem jedyne 50 do stajni i jedyne 47 do domu 😀 Także nigdy nie jestem sama w domu :P A teraz pewnie już paczka została schowana, żeby nie powodowała niepotrzebnych emocji :P
Renobiusz, tak, nigdy nie zostawiaj strony na której pisałaś post. Przed zamknięciem apki w telefonie zawsze przeładuj się na główną stronę forum, albo na zupełnie inną, albo nawet zamknij kartę forum.
Też tak mam, że jak zostawię przeglądarkę na stronie na której pisałam post, to po wejściu z powrotem na forum wrzuca mi post, który dodałam przed zamknięciem apki jako "usunięty".
martrix, bardzo dziękuję, mnie to irytuje, a co dopiero innych czytających ...
xxagaxx, do niedawna robiłam podobne kilometry, można się przyzwyczaić 😉 Dopiero od połowy listopada konia mam niecałe 20km od domu, jak otworzą remontowany odcinek będę miała ok 15 🙂 Niestety kosztowało to sporo wyrzeczeń z mojej strony, ale z uwagi na sytuację osobistą to jedyne rozwiązanie żeby spać w miarę spokojnie i konia w miarę regularnie widywać ...
A żeby nie było całkiem off topa to mam fotkę Pink Reflexxa (to chyba hormony, bo nie wiem jak racjonalnie wytłumaczyć ten zakup 😅😉
Renobiusz super z tymi ochraniaczami, przez ciebie czuję potrzebę polowania na nie 😂 a różowy moco oczo..dajny, jestem ciekawa jak na konii będzie wyglądać.
Mam wreszcie i ja, jest zaje.. Najlepszy szmatkowy zakup w tym roku 😍
Czy jest jakiś kolor, który będzie pasował do każdej maści? Ja średnio ogarniam końską modę i do głowy przychodzi mi tylko czarny. Chciałabym kupić sobie po tylu latach jakiś mega komplet, w który będę mogła ubrać każdego ogona, a na pokładzie kasztan, gniady, myszaty, tarant i kary 🤷🤷
Czaprak skokowy/wszechstronny, do tego nauszniki, mogą być też ochraniacze, ale żadnych owijek 😉😉
Jak macie jakieś propozycje to chętnie zerknę.
NowaJa, Deep Olivine, Black Cherry, Plum Rosegold, Emerald zależy jakie Ty kolory preferujesz no i jaki odcień mają.
Słuchajcie hit, dostaliśmy kolejny prezent z Księciuniem… ja naprawdę nie wiem jak się ludziom odwdzięczę. Ofc już wszystkie 3 moje ostatnie dzieci przymierzone na Księcia i sama nie wiem który jest moim faworytem.
Każdy piękny
NowaJa, z tego co jest od ręki to wspomniany przez lusia722, Deep Olivine powinien fajnie grać z każdą maścią 🙂
wabankowa, miałam cichą nadzieję, że będą pasować, bo jestem beztalencie w zawijaniu 😅 na żywo efekt jest zdecydowanie lepszy, bo już zerkałam nawet na BR brokatowe, ale Heritage mam już w pace, więc mniejszy wydatek 😁
wabankowa,kokosnuss, warunki do zdjęć w stajni mam aktualnie takie sobie, ale postaram się Reflexxa w poniedziałek zarzucić 😁 Sama jestem ciekawa efektu 😉
lusia722, - chyba ktoś był bardzo grzeczny w tym roku 😉 Zakładam, że już na nie zasłużyłaś, tylko o tym nie wiesz. Model by się może pokazał w nowych szatach? 😁
Widziałam dziś brokatowe kalosze BR i moje serduszko płakało, że w XL zostały tylko srebrne. Z brązowymi bym wyszła jak nic 🙈 Całkiem fajnie wykonane, jak na taki gadżet.
Renobiusz, - ło Pani, odważnie z tą ilością oczodajnego różu. W tłumie na pewno nie zginiecie 🤣
keirashara, kucyk zawsze się stara być grzeczny, tylko różnie mu to wychodzi.
Ja mam kaloszki Lovequestrian, ale te z BR ponoć równie małe mój kucyk, który normalnie nosi M, z tych brokatowych ma XL i mogły być ciut większe w obwodzie nawet.
Także nie wiem na jakie konie to jest robione.
Nadal nie mogę upolować podkładek 🙄 chyba kupię większe i obetnę.
lusia722, pokazuj fotki, nie trzymaj w niepewności 😁 xxagaxx,lusia722, wielka szkoda, miałam na nie chrapkę 🙁 keirashara, na karucie liczę na fajny kontrast 😁
Pozostając w klimacie blingu i ostatniego zachwytu ESS i PSOS - Floret Sand w zestawieniu z ochraniaczami Ivorygrey, co myślicie?
Widziałam na cavaliadzie właśnie te velvety Kentucky i zakochana jestem w musztardowym i wersji perłowej beżu i zieleni 😍 coś pięknego! Chociaż sama wróciłam z kolejna derka Kentucky do domu 😅
Założę sobie bana na ten wątek, przysięgam… czaję się i czaję, ale łamię się co do pierwszej szmatki ES… 🤦🤣
Już nawet klasyczek z Kentucky mi z głowy wyszedł, to wlazł granacik z ES! No uwał nać!🙄😅