AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 06 grudnia 2021 12:14
Ja też chwalę sobie derki od FB i je użytkuje niemal wyłącznie dla niszczyciela i brudasa i one się spisują nawet przy tak ekstremalnym użytkowaniu. Poza tym warunki terenowe dla derek są u nas niesprzyjające i konie, które nie niszczą potrafią się zacnie wyświnić i te derki dają radę. Mam od kilku dobrych sezonów i nie wszystkie kupiłam nowe, a do jakości się nie mogę przyczepić wcale.
O Czaprakach słyszałam, że nie są trwałe, ale nigdy nie miałam.
Gdy się jest fotograficzną pipą i robi zdjęcia "kalkulatorem" i już o ciemniejszej porze dnia🙂... i na dodatek nie ma kto konia potrzymać a on się w kadr nie mieści🙂
Ale rozdziewiczone. Lans na cały pusty kros Podziwiały mnie wróble, wrony i Dziadek Mróz.
Daisy dalej areszt boksowy z powodu kontuzji, ale dzisiaj dotarł mój już sto lat temu zamówiony mattes nugatowy z czarnymi sznurkami i lamowka. Co to by nie było za kolorowo 😎 nie mogłam się powstrzymać i chociaż cichaczem przymierzyłam
B9C02FDF-19E6-4434-A4E4-33C1AA6564F5.jpeg
5052D1DE-AB2F-46A8-8650-BFB48458E9FF.jpeg
wątek zamknięty
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 07 grudnia 2021 15:48
Ładny, nawet bardzo. Nie sądziłam, że taki kolor może się tak fajnie na gniadym prezentować, a nie znikać.
kotbury piękna kobyła! I do twarzy jej w tej szarości. dairoxroxi te Mattesy wyglądają tak..porządnie ,😍 jakby ten kolor miał na zawsze pozostać taki cudnie intensywny.
A różowego PSOSa z kalendarza widziały ? Z tymi perełkami? Ja oczywiście in love ale zdroworozsądkowo wybiorę chyba jednak jakiś pink ESa bo mają rozmiar cob. A szkoda 🙄
feno, - widziały, ale jakoś mnie nie powalił ten odcień. I za perełkami nie przepadam w sumie.
Nie narzekaj na COB, je łatwiej dorwać i częściej w promkach, same zalety 😝 dairoxroxi, - ale zgrany do maści 😍 powinnaś zostać ambasadroką Mattesa, mnie zawsze kusi jak widzę Twoje fotki 💖🤣
keira nie no nie narzekam bo faktycznie z tego rozmiaru zawsze coś zostaje , ale co zobaczylo oko te perełki to już nie odzobaczy... 😅
A teraz zobaczylo jeszcze posta Tack shopu z glitterowym ESem, szal w ciapki 😍😍😍 lusia pisała coś ostatnio że jej brak jakościowych brokatów, no to masz jak znalazł 😁
Zamówiłam sobie u Mikołaja tego brokatowego z Equestrian Stockholm 😀 😀 Teraz czekać na gwiazdkę 😀
wątek zamknięty
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 08 grudnia 2021 14:10
Kurczaczki ten brokat ES przebija trylionem blinku te brokatowe Anky ufff 😅😜 .
Pudrowe róże no nie dla mnie z PSofS, ale poczekam jeszcze na zielony 😉 .
Póki co mam w głowie Anthracite lub Grey z tego innego (cieńszego Pole) modelu PS-ów.
Taaaaaak, to jest właśnie to.
Piękniejszego nie mogłam sobie wymarzyć.
Dobrze, że rachunki u weta chwilowo opłacone.
Nie wiem co będę jadła w styczniu, może śnieg 😂
Dziewczyny, ja też przepadłam z tym ES mahogany glimmer 😍 no po prostu cudo jakieś.
Ja już po BF ogryzam tynk ze ścian,a tu jeszcze czeka mnie kolejny zakup 🙈
Pati2012, ta fuksja to totalnie ma nazwę z tyłka 🤣 to nie jest czerwień, że czerwień (nie lubię takiego bezpośredniego czerwonego). To jest taka lekko bordowa czerwień? Wiśniowa? Nie wiem, ciężko określić 🙈
kokosnuss, prawda? Obawiam się, że kupno tego Kentucky to był zły pomysł, bo już widzę inne koloru u siebie w pace…
Kiedy ma być ten następny ps of sweden? Ciekawa jestem tego zielonego koloru.
Ten brokat szczęśliwie ma kolor nie dla mnie zupełnie, ale gdyby ktoś wypuścił taki brokat w ciemnozielonej wersji z czarnymi dodatkami byłabym zgubiona 😅
wątek zamknięty
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 09 grudnia 2021 14:20