Zgrzeszyłam!
Mam szary komplet- czaprak + ochry z PS...
i bluzę liliowo różową (do tego) i to jest taka petarda..., że już rozumiem tych, którzy piszą, że im szkoda tych szmat do stajni wozić.
I chyba zostałam turbo fanką (ok, ok, jeszcze nie przymierzyłam na konia). Ale jakość wykonania, design, i jakość materiałow (bluza OMG!!!).
... chyba pod choinkę też sobie zrobię prezent!
wątek zamknięty
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 29 listopada 2021 12:34
kotbury, który szary czaprak wzięłaś ?
Ja się wciąż na anthracice przymierzam, choć w międzyczasie uległam granatowi 😉 .
<b>kotbury</b>, który szary czaprak wzięłaś ? <br>
. Aleks, ten z kwiatowym printem i świecidłami- floret. Już nie ma tych szarych.
Dzisjaj z nim śpię🤣 i z ochrami. Są bardzo fajnie profilowane po wewnętrznej.
wątek zamknięty
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 29 listopada 2021 17:12
kotbury a to wiem, wiem który. Printy to akurat nie moja bajka, ale fakt zacny jest 🙂 . Nooo ja z Monaco Blue śpię od prawie miesiąca 😂😅.
faith, ja mam petrol, ale z PSoS i jest chyba moim ukochanym kolorem ever
Ja zawsze powtarzam, że jak coś jest w Tack Shop to o jakość się nie ma co martwić.
Moja zawodniczka kocha ciuchy Springstar, zawsze na zawodach pytają o bluzy i kurtkę, bo nie widzieli w Spooks takich😂
O rety... Z tym logiem to wygląda jak jakaś tania podróba. Ciekawe co tam się podziało że taka lipa? Kiedyś szalałam na każdą nowa kolekcję tej firmy a teraz to... 🙄