No wiecie co dziewczyny 😅 W życiu bym nie wpadła na takie skojarzenie... może dlatego, że rozbrat z kościołem wzięłam wieki temu i po pogrzebach nie chodzę (na szczęście). Ja kocham fiolety od dziecka i uważam, że nie ma idealniejszej maści pod ten kolor niż kara 🦄 Ale oczywiście szanuję Wasz punkt widzenia 👀
keira, pati, dzięki 🌷
Na mojego konia brakuje mi tylko 3 kolorów czapraków - plum, racing green i czerń.
Na razie mam nadal 4 czapraki od początku posiadania konia i trzy są już wyciorane, więc gnębię dalej Neptunę 🙈
Anyway możecie mi polecić niedrogą przedłużkę do tej derki? Czarna będzie ok kolorystycznie? Darmozjadowi się tak klata rozrosła, że niestety - nawet najluźniej wyregulowana jest dużo za ciasna 😲😒
keirashara, kupuj kupuj xD przynajmniej nie będę sama co ma deepberry i pluma 😀
tyle że ja oba mam VS 😉 a no i (nie)stety w perspektywie konia co siwy będzie :P
Z jednej strony fajnie, bo co nie wrzucisz, to będzie pro, ale z drugiej, żeby wyglądało pro, to trza mieć do wrzucania koniunkturę (czyt. czystego konia xD)
P.S. A gdybyście miały wybierać: RUSTIC RED Eskadrona, czy Burgundy Equestrian Stockholm?
Fiolet na karym to faktycznie chyba kwestia odcienia ... Z racji moich nieokiełznanych szmatocholicznych zapędów postawiłam sobie ultimatum, że ograniczam się do jednej marki - w tym wypadku Eskadrona 🙈 Pierwszym fioletem z jego palety jest właśnie Deepberry, wcześniej miałam podobne odczucia co kotbury ... Ale :P Zauważyłam, że z wiekiem mój poziom tolerancji wędruje w niebezpiecznym kierunku 😅 Włącznie z Rosewood przy moim wstręcie do różu 🤣
Meise, - derki ostatecznie i tak mają kolor kupy. Bierz cokolwiek 😂 Czarny zejdzie się z koniem, nie będzie raził. Imo najlepszy kolor derki boksowej to ciemny brąz... prawie nic nie widać 😉🤣 martrix, - szła bym w ESa, mnie odcień rustic red nie zachwyca. Z tym Plum to mhm... miałam kupić rzeczy sobie, ale w tym roku na sumieniu mam tylko jedną szmatkę w sumie... Renobiusz, - z różem mam to samo, kiedyś nie, a teraz... lubię. Pudrowy szczególnie 😅 I też króluje u mnie eskadron, ale od zeszłorocznego heritage jest meh, ogólnie coraz częściej słabe mają te kolekcje, co nakłania do zdrady 😝
Fotki z szafy, kilka mieszka na stajni - kiedyś muszę zrobić sobie takie pro fotki szmat jak u dairoxroxi, ale nigdy nie mam na to czasu. I trochę nie umiem w zdjęcia 🙈
Kuuurdeee, Matrix, ja już była zdecydowana na Cinnamona zamiast tego Plum Rose Gold, co Ty mi robisz...
Keirashara, ja sobie ze dwa lata już obiecuję, że zrobię taką profi fotkę. A jest jak jest. 🤣 Ale może to i dobrze, że chłop nie zobaczy tego w całości. Niby o każdym wie, ale chyba nie ogarnia poziomu eskalacji i może nie powinien oglądać całości. 😅
Ten plum equito jest cudny, czemu wy mi to robicie 😂 Meise, mi się tam w fiolecie podoba 🙂 ale mówi to osoba, która przelakierowala auto na fioletowo więc może się nie liczyć 🤣
Może tak by go sobie pod choinkę kupić? 🤔