anai, - taka nowa forma odznaki "dzielny pacjent"? 🤣 Śliczny! emptyline, - o matko, faktycznie tu 100 lat Całuska nie było, co u niego? 😀 Kantar mu bardzo pasuje, taka landrynka 🙂
Ja żem klikła swoje pierwsze Anky 💃 Candy Pink ujął mnie strasznie za serduszko odcieniem.
keirashara trochę tak 😉 a tak na serio, nie było pewne, czy chłopak w ogóle da radę i wróci, więc to taki zakup zaklinacz rzeczywistości 😉 Muszę przyznać, że czaprak PS bardzo przypadł mi do gustu. Pomijając kolor, nie ma tych paskudnych pasków do przystuł, których nie lubię. Dzięki temu "kołnierzowi" z przodu (jak toto nazwać?) idealnie leży i pasuje mi bardzo kształtem.
szachowa Czapraki ES też mam i bardzo lubię. Skróc link, bo rozjeżdża forum 😉
Jakby ktoś zastanawiał się nad derka od Equishade. Piekne, stare nie wykonane Ale szczerze? Długiego życia to im nie wróżę. Mega cieniutki ten pluszowy materiał. Do powygladania są super, ciekawi mnie jak 1 pranie zniesie...
xxagaxx, a no właśnie. długość derki na siodło (+ jak się jeszcze usiądzie) to też ważna rzecz :P
W tym temacie - cioram właśnie polar Schocke od klami, który jest... 165, mimo ż Kulisty nosi 155. I idealnie kryje zad na długość i szerokość, nawet jak zapnę z przodu i sama wsiądę. <3
xxagaxx, a no właśnie. długość derki na siodło (+ jak się jeszcze usiądzie) to też ważna rzecz :P
W tym temacie - cioram właśnie polar Schocke od klami, który jest... 165, mimo ż Kulisty nosi 155. I idealnie kryje zad na długość i szerokość, nawet jak zapnę z przodu i sama wsiądę. <3
Nie mów mi takich rzeczy, bardzo mnie kusi jej jedna derka, ale Siwy też 155... 😀
Dorwałam nowy Oxfordnavy Bigsquare z poprzedniego Heritage 😍 Jeszcze tylko mi los ześle derkę do kompletu i będę chwilowo szmato-spełniona.... 😀
dairoxroxi, galeria wróciła,.tzn zdjęcia z niej są z powrotem w postach. Nie wiem kiedy wróci przycisk przekierowujący, jest dostępna tu https://ogloszenia.re-volta.pl/galeria/
Do mnie dzisiaj przyszedł taki koszmarek, ale kurde ma coś w sobie 😅 już widzę moją wściekłą kucynkę pod siodłem w takim zestawie haha
Bardzo podoba mi się krój z miejscem na kłąb