Ja tam mam czapraki PH już ponad rok, znajome mają je też już po kilka ładnych lat, używane do bólu i szczerze mówiąc nikt nie zauważył aby sie jakis rozwarstwił czy w ogóle zniszczył, tak samo z derkami 🙂 na żywo są całkiem eleganckie i porządnie uszyte 🙂 moze zabawnie opisane, ale ja tam się skusiłam i nie żaluję 🙂 FOTKA FOTKA2
emptyline co to za kolekcja? Wstyd się przyznać ale już całkiem wypadłam z obiegu i nie mam pojęcia a przeglądając teraz kilka sklepów tez na niego nie wpadłam 🤔 :kwiatek:
Burza :kwiatek: już mi się marzą jakieś kolejne fotki, ale to czekam na jakąś lepszą pogodę, bo ta co jest ostatnio to nie nastraja 😜 To dorzucam jeszcze jakiś basic z schocke przy okazji 👀
Nirv, - piękne są te kolory 😍 emptyline, - oj tam, mój dyga w różowym 😂 charlieeee, - czapraczki jak czapraczki, ale jakie masz kozackie tło do fot, te drewaniane drzwi 😀
Co do dyskusji, to też uważam, że rynek się nasycił, jest też mocno rozbudowany. Jak zaczynałam jeździć to szałem były czapraki inne niż granat/bordo/ciemna zieleń, a szczytem marzeń cotton 🤣 Kolekcje i kolory zaczynają się powtarzać, bo ciężko już coś nowego wymyślić. Nowych firm trochę niby jest, ale jak ktoś zauważył, ceny windują jak sprawdzone, dobre marki, więc ekhm, ja też nie ryzykuje. Kilka firm też znikło z naszego rynku - w zasadzie nie widać euro-stara, cavallo, a to był zawsze top obok anky/eskadrona itd. Choć ja obecnie choruje na ochraniacze od stare equipment, czarne brokaciki i świąteczna czerwień, mrrr <3
emptyline z niecierpliwością czekam na zdjęcia kantara na koniu - bardzo mi się podoba ta kolekcja charlieeee, dairoxroxi ładna klasyka Nirv piękna ta oliwka, jeszcze na siwku
charlieeee, ale to drugie foto mega, masz większe?
keirashara, mój też, różu mamy chyba najwięcej ze wszystkich kolorów. 😁
Nirv, poluj poluj i wstawiaj potem foteczki. Fajny ten Spooks!
aniapa, mi też się spodobała, lubię takie kontrastowe kolory! Szkoda tylko, że nie ma derki padokowej. O! nad tym kantarem, który wstawiłaś też się zastanawialiśmy, ale mąż wybrał ten z YS.
Dziewczyny, ozłocę jeśli któraś w Was widziała gdzieś padokówkę (125cm) w kolorze fioletowym. Najchętniej podszytą polarem albo 100-240g, nie za miliony.
Ma ktoś może zdjęcie czapraków Felix Buhler Autumn Breeze II, ale VS? Na stronie producenta dosłownie same ujeżdżeniowe... Chyba, że one wyglądają identycznie, tylko są mniejsze? Poratujcie, proszsz.
Meise, niestety nie o ten model mi chodziło. Znalazłam jednak rozmiarówkę na stronie producenta, z której wynika, że VS są o 8 cm krótsze po grzbiecie i 2 cm krótsze w pionie. Czyli chyba jednak są też kwadratowe, tylko mniejsze. PS. Też celuję w Merlota. :P