budyń, - czaprak ekstra! I jaki macie piękny śnieg 😍 U nas co napadało, to stopniało, potem zamarzły resztki i są fragmenty lodu pośród błota 🙁 kucykowa, - za tą cenę można mieć czaprak pewnej firmy, a nie no name, gdzie jakość jest niepewna 😉
A do mnie idzie kropkowa derka z caballa 😀 I już przebieram nogami, bo nie mogę się doczekać.
lusia722, - granite jest czarny ze złotym brokatem. U Quanty możesz zobaczyć jego fotki. Co do wyboru nie pomogę, bo dla mnie oba są piękne... Granite może się super zgrać z Księciem, a Wood doda koloru i też może super wyglądać.
[quote author=Monia_lol link=topic=101620.msg2752285#msg2752285 date=1517214828] Pytanie do szczęśliwych posiadaczek ANKY Ruby- czy macie również owijki? jakie pasują, prócz oczywiście tych dedykowanych? 🙂 :kwiatek: [/quote]
Do wszystkich kolekcji Anky pasują idealnie owijki busse z tego samego sezonu, z którego są pady 🙂
Czy ma ktoś zdjęcia Anky wood inne niz katalogowe? Zamówiłam taki w P-K, na paragonie mam kolor wood ale on wygląda identycznie granite. Czy granite jest czarny czy ciemnobrązowy? Czaiłam się na pad w ciepłym dosć jasnym odcieniu a ten zdecydowanie taki nie jest.
edit.: dołączam zdjęcie, w rzeczywistości jest bardziej brązowawy.
tuch, to jest na 1000% granit, on ma wyraźny kontrast między rdzawym gumowanym logo, a czarnym materiałem. W wood tego kontrastu nie ma, logo jest ton w ton jak pad.
Czy kantary eskadrona zapinane z jednej strony wypadają mniejsze, niż te dwustronne? Czy kantar ze starszej kolekcji może być mniejszy, niż obecne? Kupiłam nici z 2010, niby full, a ledwo swojego konia zapinam 🙁 I już nie wiem, czy to cob, czy to taki mniejszy full jest. I nie wiem, czy przypadkiem nie kupowałam coba z założeniem "bo w full mam dużo zapasu, to się zmieści" 😵 I teraz nie wiem, czy puścić w świat, czy próbować wymienić na full, bo to jednak cob 😵
keirashara, chyba tak. Ja na łeb mieszczący się w fulla na przedostatnią dziurkę w tych regulowanych jednostronnie zmieściłam coba regulowanego obustronnie dając z dwóch stron na te ostatnie dziurki. Z resztą, mam wrażenie że różne kolekcje i warianty mają różne wielkości bo posiadając 4 Eskadrony, każdy ma trochę inne długości tych regulowanych pasków. 😵