Chcę pokazac konkursy kucykowe dzieciom - więc czekam na bardziej szczegółowy plan, co by się logistycznie zorganizować. No i zamierzam zrobić zakupy. Jak zawsze.
Czy ktoś z was ma zbędne bilety lub jakiekolwiek wejściówki na sobotę (3.12.2016) ? Bilety na piątek udało mi się kupić, na sobotę niestety nie ma już takiej możliwości, sprawa komplikuje się przez fakt że musze w sobotę prezentować na aukcji swojego konia i siłą rzeczy musze wejść na teren (jak się okazało - organizator aukcji wejściówek nie zapewnia) 🙁 chętnie odkupię bilet. Pomóżcie !!
Mam pytanie, już po raz trzeci zostanie przeprowadzona aukcja koni wierzchowych na Cavaliadzie. Czy podczas tych wszystkich edycji jakiś koń znalazł kupca? Nigdzie jakoś nie ma informacji o tym, chyba że ja nie mogę znaleźć 😉
Risa - z tego co się dowiedziałam kilka koni znalazło kupców ale sprzedaż sfinalizowana była poza aukcją już w domu. Tutaj bardziej chodzi o to by konia pokazać/zareklamować niż rzeczywiście na miejscu sprzedać.
Jeśli ktoś szuka biletów na sobotę, uważajcie na Facebooku na oszusta, który twierdzi, że sprzedaje większą ilość (5-10). Bilety są nieważne lub trefne - jeden bilet wysyła kilku osobom. Więcej na pw, jeśli ktoś szuka i się zainteresuje tematem.
Swoją drogą, co za ... 🤔wirek: robić interesy w taki sposób, głównie na małolatach...
Jeśli ktoś szuka biletów na sobotę, uważajcie na Facebooku na oszusta, który twierdzi, że sprzedaje większą ilość (5-10). Bilety są nieważne lub trefne - jeden bilet wysyła kilku osobom. Więcej na pw, jeśli ktoś szuka i się zainteresuje tematem.
Swoją drogą, co za ... 🤔wirek: robić interesy w taki sposób, głównie na małolatach...
Może to przekazać organizatorm, żeby wydali komunikat czy coś?