Forum towarzyskie »

Nasza twórczość fotograficzna cz. II

Może jednak nie taka zła ta zima....
Ale dlaczego tak koszmarnie ciemna?
Strzyga, bez przesady, mnie się taka obróbka podoba. Ty robisz ze zdjęć przejarane prostokąty, a inni wolą robić ciemne 😉

Cocosowo, mnie się bardzo to podoba, tylko bym trochę kucnęła, żeby były w tle same drzewa, ale bez tych ogrodzeń 🙂

I specjalnie dla Ciebie tematycznie szafarniane klimaty 🙂

MsCarmen, usmiechalam sie juz na fb, moglabym prosic o duzy rozmiar na tapetke?  :kwiatek:

edit.
Cocosowo, jak dla mnie fantastyczne zdjecie i wcale mi ten ciemny klimat nie przeszkadza. Wrecz przeciwnie, jak dla mnie wyglada bardzo dobrze 🙂
Cocosowo, dla mnie bomba właśnie taki ciemny klimat.  👍
Kajula, jestem teraz poza domem i mam innego laptopa, jak wrocę to poszukam dużego 🙂
Kajula, jestem teraz poza domem i mam innego laptopa, jak wrocę to poszukam dużego 🙂

Bardzo dziękuję  :kwiatek:
Cocosowo, mnie się bardzo to podoba, tylko bym trochę kucnęła, żeby były w tle same drzewa, ale bez tych ogrodzeń 🙂

Cocosowo gdybyś przykucnęła nie widać by było drugiego konia, tak jest ok, czasami tylko gdy wychodzi za duży kontrast np w ogrodzeniu można ten element przyciemnić
nie raz słyszałam że mam za ciemne zdjęcia, ale wielu osobom się takie podobają, tak i Twoje mnie się podoba też

Strzyga, bez przesady, mnie się taka obróbka podoba. Ty robisz ze zdjęć przejarane prostokąty, a inni wolą robić ciemne 😉

MsCarmen sama lepiej bym tego nie ujęła 😉
Wstawiam jakieś moje wczorajsze lodowe, tak ładnie to wszystko wyglądało a tu ani sprzętu ani talentu.

a tu z ciekawości z lampą zrobione
Cocosowo  bardzo mi sie podoba , zdjęcie ma cos w sobie , masz może wiecej ?

Wstawiam jakieś moje wczorajsze lodowe, tak ładnie to wszystko wyglądało a tu ani sprzętu ani talentu.

nie trzeba mniec super świetnego sprzetu , żeby zrobić dobre zdj. 😉
pierwsze wymiata , jest zajeb... ! 🙂  😍
Huculska Ostoja dziękuje staram się jak mogę :kwiatek: Trochę tylko podrasowane w w programie jest.
pierwsze też mi się podoba, szkoda, że słońca zabrakło. ostatnie mogłaś wykadrować centralnie, ładne kolory.

nie trzeba mniec super świetnego sprzetu , żeby zrobić dobre zdj. wink

ale 'słuchawką' też się świetnego nie zrobi...
Cocosowo, bardzo klimatycznie, ale ja bym trochę rozjaśniła, odrobinę 🙂
Ja ostatnio robiłam śniegowe, warunki złe i efekty takie sobie 🙄 W niedzielę chyba robimy poprawkę. Mile widziane rady :kwiatek:
To wstawiam zdjęcia z dzisiaj i proszę o opinię 😉
Pierwszy pstryk miły do albumu, na drugim trochę poza nieudana wg mnie.
W połowie drogi do nieba 🙂
Lena dzięki za opinie 🙂
ninevet
Gdzie taką pustynię dorwałaś ? Ładny kadr.
Ja się daleko od domu nie ruszam 😉
Wszystko to mój paskudny Śląsk  😍
Wrzuć coś jeszcze, nie wierzę, że zrobiłaś tylko jedno  😎
Siedzę chora w domu i przeglądam foty z 2012 roku, wykopałam kolejne cuś ze szwajcarskiej wyprawy:
Z tego miejsca mam jeszcze dużo 🙂
W większości jeszcze nie tknięte, bo miałam mocno zakręcony dzień ale coś się znaaaaajdzie. Kategoria "na koniu" 😉
nine fajne...lubię takie tereny co nic nie widzę przed sobą ani za sobą 😁
armara dobrana para z Nich:P podobają mi się takie żywe kolory

wstawiam zdjęcie z domowego wazonu. proszę o rady...
ja wczoraj też coś cyknęłam 🙂
Piękny pies 🙂
a dziękuję 🙂
wymodelowana, korzystasz z jakiś filtrów w programie do obróbki?

nine, jaka pustynia 😍

A ja dzisiaj wykorzystałam słońce nad samselowską doliną 😁

Wczorajsze. Lary. 😉

a ja dzisiaj zaprezentuję mój kolejny autoportret 🙂

W piątek minęło pół roku od jej odejścia. Bardzo mi jej brakuje.
To jedno z moich zdjęć które bardzo lubię

a takie 😉
MsCarmen, próbuję się bawić, efekty są różne i częściej zdjęcia psują niż pomagają 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się