Pierwszą osobą, która zasłużyła sobie niestety na 1 Ostrzeżenie jest użytkownik Mleczko - nagminne nieedytowanie postów (pomimo upomnień), pisanie nie na temat.
Ale nie róbmy z tego forum drugiego ŚK czy Karego... Będziecie wlepiać ostrzeżenia za orty? [uwaga - uogólnienie]. Na starej volcie olewało się osoby, które zakwalifikowałaś, opolanko, do ostrzeżenia i nie było problemów...
rewir - to nie jest wątek do dyskusji o ostrzeżeniach, to raz.
Dwa - decyzja o wlepieniu ostrzeżenia dla tego użytkownika została podjęta przez 3 moderatorów, choć umieszczona przez mnie.
Czytając treści postów tego użytkownika zdecydowanie to popieram i jak tylko będzie funkcja ostrzeżeń, 1 pojawi się u Mleczka. A ostrzeżenia dostaje się, tak dla przypomnienia, za niestosowanie się do regulaminu. Nieedytowanie postów (nagminne) i ignorowane przez użytkownika, jest wykroczeniem względem regulaminu i wedle regulaminu karane ostrzeżeniem.
Zrobcie cos z tym uzytkownikiem....... bo w koncu bedzie jakas bitwa. Przyznaje, ze sama biore udzial w malo tematycznej dyskusji, bo mnie juz zirytowala. Nawet nie chodzi o tresc, bo to nie problem, ale o forme.
Przyznaje, ze napisalam malo przyjemnie. Zreszta "mleczko" nie omieszkalo zglosic mojego posta do moderatora. 😉 Ale wypraszam sobie takie teksty juz w drugim watku. Moze cos zacytuje?? haha uwielbiam szabelki ,moze byc rozmnażanie? moze razem poczytamy? generalnie to nie prawda ale jajko madrzejsze od kury O wylulkanych panienkach i niezdawaniu sobie sprawy z wlasnych czynow juz nie zacytuje, bo zostalo usuniete.
Ja juz nie zamierzam jej odpowiadac. Jak napisalam w innym watku. Myslalam, ze da sie wymienic uwagi, ale nie.... Znizac sie nie bede....
Na to ponizej bym najchetniej odpowiedziala, bo mnie az...... O prosze: klami ty mnie bawisz od początku ,lubie czytac twoje posty są takie wywyższające moze napisz jeszcze ze Sukces cukierki są niesmaczne dla koni i bezwartosciowe ale je chętnie zjadają lub sukces lucerna... sukces musli hahaha uwazam ze ty przepłacasz ale to twoja sprawa
piszesz ,,Wychodze z zalozenia, ze zwierze jakim jest kon kupuje w momencie jak stac mnie na zapewnienie mu wlasciwej opieki. ,, masz mi cos do zarzucenia ,cos sugerujesz ? moze za bardzo galopujesz ? nie badz za bardzo do przodu bo ci tyłu zabraknie .
jesli juz tak cie stac na swojego wylulkanego konia to moze zaopiekuj sie innymi -bezdomnymi opuszczonymi konmi ,wiecej zrobisz niz tylko dla jednego .
"monisk pisze A dlaczego firma sukces ma tyle zainteresowania? Bo jest najtańsza! Pewne suplementy można zastąpić tańszymi, nieprawda a najtansze jest twoje myslenie "
A tu do mnie... błagam zróbcie w miarę możliwości coś z tym użytkownikiem bo ręce opadają...
moona to nie jest różowy to jest violet a nie purple różowy wyglada tak w sumie w tym momencie chodzilo o to by napis nie był zielony bo ja dałam ostrzezenie a potem się juz kolor nie chciał edytować
dopisuję kolejne osoby - wynik akcji avatar, ostrzezenia trzydniowe jeśli ktos w tym czasie nie zmieni avatara zakładam na 14 dni
Klami ❗ ja absolutnie po twojej stronie! to ona pisze, jakby sie urwała z choinki, nie ty 🙂 i to jest do pupy. choc mnie paluszki swedziały d dyskucji sie nie wlaczylam bo uznalam ze nie warto, pzdr
ja tylko mam taką nieśmiałą prośbę do admina (nie, nie o darmowe ostrzeżenie 🤔wirek: ) o 1. polskie napisy przy kółeczkach z ostrzeżeniami (lubię język polski 😡 ) i żeby to żółte kółeczko stało się pomarańczowe albo coś takiego bo jak na razie rozmazuje się na tym jasnym tle forum
Z resztą chyba nie wiesz, jaki tu jest system ostrzeżeń: 1. ostrzeżenia "zwykłe" 2. wypowiedzi moderowane 3. ban
Nie jest łatwo bana dostać uśmiech
co to są wypowiedzi moderowane? i czy jakiś roboczy regulamin powstaje? wiemy już, że ostrzeżenie można dostać za trollowanie, za niewymiarowy awatar (na 3 dni, 14 przy braku reakcji). za coś jeszcze? a tego bana, którego trudno dostać, ale się da?
zen, bardzo Ci dziekuje za merytoryczną odpowiedż i chciałm ci powiedziec, ze TY to naprawde przeginasz pałorkę. hehehehe 🤣 Zawsze i na pewno Ci sie należało. 🤬 A gdzie jest regulamin tego forum?